reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Josie, na temat facetów się nie wypowiadam, ale Tobie życzę Wszystkiego Najlepszego!!!
jqrtwz.jpg

reklama
josie - wszystkiego najlepszego!!!!! domyślam się, jak musisz się czuć, bo sama bym pewnie tak zareagowała jakby mój mąż zapomniał o moich urodzinach i to okrągłych. Ale wiesz co...jak mój zapomniał ostatnio o dniu kobiet, to ja bez skrupułów na drugi dzień kupiłam sobie dwa ciuszki i jeszcze malutkiej i powiedziałam mu, że to w ramach przeprosin od niego:-D może odwróć tą sytuację na swoją korzyść..??

hej dziewczyny mam meeega dola i rycze od pol godziny.
mam dzisiaj 30 urodziny. i maz przyszedl z pracy jakby nigdy nic, ani zyczen ani nic. i jeszcze patrzy na stol - o kwiaty (z pracy mialam delegacje dzisiaj z zyczeniami). otwiera lodowke, a tam ciasto.
a co to za ciasto?
moje urodzinowe
to ty masz dzisiaj urodziny?

no i od tego czasu rycze, bo jest mi tak mega przykro. u mnie w domu zawsze na urodziny bylo ciasto zyczenia prezenty. nie mowie ze mial mi kolie z diamentow kupic, ale cos chyba mogl nie? chociaz te durne kwiaty? szczegolnie ze to 30 urodziny, niezbyt wesole jakby nie patrzec.

ja sie zamknelam w lazience a on wyszedl, pewnie po prezent.... ale teraz to juz i tak bez sensu...
jest mi na maksa przykro :/ jeszcze tesciowa teraz dzwni ja pier... nie odbieram.
sory ze tak smutno ale musialam sie wyzalic.

buziak ciesze sie ze u ciebie ok z ta szyjka!

Josie to teraz będzie kolia z brylantami jak nic!!!!
Kochana wszystkiego naj, naj, naj!!!
P.S. Ja na 30 od męża też nic nie dostałam...robiłam imprezę w lokalu...więc jak mu wyrzut zrobiłam, że mi nawet kwiatka nie kupił to On na to...że za lokal zapłacił!!!
Faceci...na 31 się zrewanżował...tak więc otrzyj łzy...Twoje zdrówko dziś wypiję a co!
Sto lat!Sto lat!

no troche mi przeszlo jak sie wyzalilam, ale i tak dzien do dupy juz...
pojde sobie chyba do sklepu i upieke rogaliki na jutro, skocze jutro do pracy na kawe i podziekowac za kwiaty
a on niech sie martwi jak to naprawic

ach Josie biedaczku, ode mnie też życzenia wszsytkiego najlepszego, samych radości i dużo miłości
Ja, żeby uniknąć tego typu sytuacji, bo wiadomo jacy są faceci, trąbię o tego typu okazjach już od miesiąca, tak, że niemożliwością jest zapomnieć :)

JOSIE STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!

Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu. Spełniaj się.

mam dzisiaj 30 urodziny. i maz przyszedl z pracy jakby nigdy nic, ani zyczen ani nic. i jeszcze patrzy na stol - o kwiaty (z pracy mialam delegacje dzisiaj z zyczeniami). otwiera lodowke, a tam ciasto.
a co to za ciasto?
moje urodzinowe

no i od tego czasu rycze, bo jest mi tak mega przykro. u mnie w domu zawsze na urodziny bylo ciasto zyczenia prezenty. nie mowie ze mial mi kolie z diamentow kupic, ale cos chyba mogl nie? chociaz te durne kwiaty? szczegolnie ze to 30 urodziny, niezbyt wesole jakby nie patrzec.

ja sie zamknelam w lazience a on wyszedl, pewnie po prezent.... ale teraz to juz i tak bez sensu...
jest mi na maksa przykro :/ jeszcze tesciowa teraz dzwni ja pier... nie odbieram.

o kurczaki :szok: to nawalil po calosci i to jeszcze 30-tka :wściekła/y: nie dziwie sie, ze tak zareagowalas tez bym ryczala. I juz nic tego nie cofnie ale moze sie starac.
Od tego tu jestesmy zeby sie zalic:tak:
Ciesze sie, ze juz troszke Ci lepiej :tak:

Oczywiscie wszystkiego NAJlepszego i usmiechu na twarzy kazdego dnia, zwlaszacza w tym szczegolnym. Usciski:-)

Buziak- dobrze ze z szyja wszystko ok:tak: to teraz bedziesz tu na biezaca wiec bedziesz mogla pilnowac zeby dziewczyny nie narzekaly za bardzo :-D

josie wszystkiego najlepszego!!!!! A chłopy tak mają że pewne rzeczy to trzeba im przypominać. Na pewno jest mu teraz głupio i będzie sie starał to naprawić. Wykorzystaj więc to do granic możliwości.

reklama
a co to za ciasto?
moje urodzinowe

buziak ciesze sie ze u ciebie ok z ta szyjka!

Josie moj P generalnie jakos ma w nosie szczegolne dni, swoje tez. Na moja 30 ja zrobilam ciasto, P mial mi pomoc posprzatac ale usnal nieboze wiec zeszlismy do gosci rodzinnych do mamy na dol. Alez ja bylam wsciekla! A on na to, ze niepotrzebnie sie uparlam na to ciasto, bo przeciez mama juz miala (to byly tez jej urodziny) itd...

Ja jestem zdania, ze trzeba pokazac, ze cos Cie zabolalo i powiedziec dlaczego. Bez awantury, bo wg mnie to do niczego nie prowadzi, ale jasno jak krowie na rowie wylozyc o co cho. I niech sobie przemysli.

A w ogole:

STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM x2
JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ZYJE ZYJE NAM!!!
NIECH ZYJE NAAAAAAM!!!!!!

NIECH JEJ GWIAZDKA POMYSLNOSCI NIGDY NIE ZAGASNIE
NIGDY NIE ZAGASNIE
W ZDROWIU SZCZESCIU POMYSLNOSCI SWIECI CORAZ JASNIEJ!
W ZDROWIU SZCZESCIU POMYSLNOSCI SWIECI CORAZ JASNIEJ!!!

I..

STO LAT STO LAT STO LAT STO LAT NIECHAJ ZYJE NAM!

A kto? Josie!!!!!!

Teraz to i ja jestem mądra że zaufanie 100% się nie opłaci :-)

To mnie zabiłaś :-(
Przykro mi:p

Czytalam wlasnie imiona nadane w Wawie w przeciagu ostatnich paru lat. Link ponizej.
Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki

Jeden komentarz: Guantanamera????!!!

Ostatnia edycja:
Do góry