reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Josie, na temat facetów się nie wypowiadam, ale Tobie życzę Wszystkiego Najlepszego!!!
jqrtwz.jpg

reklama
josie - wszystkiego najlepszego!!!!! domyślam się, jak musisz się czuć, bo sama bym pewnie tak zareagowała jakby mój mąż zapomniał o moich urodzinach i to okrągłych. Ale wiesz co...jak mój zapomniał ostatnio o dniu kobiet, to ja bez skrupułów na drugi dzień kupiłam sobie dwa ciuszki i jeszcze malutkiej i powiedziałam mu, że to w ramach przeprosin od niego:-D może odwróć tą sytuację na swoją korzyść..??

hej dziewczyny mam meeega dola i rycze od pol godziny.
mam dzisiaj 30 urodziny. i maz przyszedl z pracy jakby nigdy nic, ani zyczen ani nic. i jeszcze patrzy na stol - o kwiaty (z pracy mialam delegacje dzisiaj z zyczeniami). otwiera lodowke, a tam ciasto.
a co to za ciasto?
moje urodzinowe
to ty masz dzisiaj urodziny?

no i od tego czasu rycze, bo jest mi tak mega przykro. u mnie w domu zawsze na urodziny bylo ciasto zyczenia prezenty. nie mowie ze mial mi kolie z diamentow kupic, ale cos chyba mogl nie? chociaz te durne kwiaty? szczegolnie ze to 30 urodziny, niezbyt wesole jakby nie patrzec.

ja sie zamknelam w lazience a on wyszedl, pewnie po prezent.... ale teraz to juz i tak bez sensu...
jest mi na maksa przykro :/ jeszcze tesciowa teraz dzwni ja pier... nie odbieram.
sory ze tak smutno ale musialam sie wyzalic.

buziak ciesze sie ze u ciebie ok z ta szyjka!

Josie to teraz będzie kolia z brylantami jak nic!!!!
Kochana wszystkiego naj, naj, naj!!!
P.S. Ja na 30 od męża też nic nie dostałam...robiłam imprezę w lokalu...więc jak mu wyrzut zrobiłam, że mi nawet kwiatka nie kupił to On na to...że za lokal zapłacił!!!
Faceci...na 31 się zrewanżował...tak więc otrzyj łzy...Twoje zdrówko dziś wypiję a co!
Sto lat!Sto lat!

no troche mi przeszlo jak sie wyzalilam, ale i tak dzien do dupy juz...
pojde sobie chyba do sklepu i upieke rogaliki na jutro, skocze jutro do pracy na kawe i podziekowac za kwiaty
a on niech sie martwi jak to naprawic

ach Josie biedaczku, ode mnie też życzenia wszsytkiego najlepszego, samych radości i dużo miłości
Ja, żeby uniknąć tego typu sytuacji, bo wiadomo jacy są faceci, trąbię o tego typu okazjach już od miesiąca, tak, że niemożliwością jest zapomnieć :)

JOSIE STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!

Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu. Spełniaj się.

mam dzisiaj 30 urodziny. i maz przyszedl z pracy jakby nigdy nic, ani zyczen ani nic. i jeszcze patrzy na stol - o kwiaty (z pracy mialam delegacje dzisiaj z zyczeniami). otwiera lodowke, a tam ciasto.
a co to za ciasto?
moje urodzinowe

no i od tego czasu rycze, bo jest mi tak mega przykro. u mnie w domu zawsze na urodziny bylo ciasto zyczenia prezenty. nie mowie ze mial mi kolie z diamentow kupic, ale cos chyba mogl nie? chociaz te durne kwiaty? szczegolnie ze to 30 urodziny, niezbyt wesole jakby nie patrzec.

ja sie zamknelam w lazience a on wyszedl, pewnie po prezent.... ale teraz to juz i tak bez sensu...
jest mi na maksa przykro :/ jeszcze tesciowa teraz dzwni ja pier... nie odbieram.

o kurczaki :szok: to nawalil po calosci i to jeszcze 30-tka :wściekła/y: nie dziwie sie, ze tak zareagowalas tez bym ryczala. I juz nic tego nie cofnie ale moze sie starac.
Od tego tu jestesmy zeby sie zalic:tak:
Ciesze sie, ze juz troszke Ci lepiej :tak:

Oczywiscie wszystkiego NAJlepszego i usmiechu na twarzy kazdego dnia, zwlaszacza w tym szczegolnym. Usciski:-)

Buziak- dobrze ze z szyja wszystko ok:tak: to teraz bedziesz tu na biezaca wiec bedziesz mogla pilnowac zeby dziewczyny nie narzekaly za bardzo :-D

josie wszystkiego najlepszego!!!!! A chłopy tak mają że pewne rzeczy to trzeba im przypominać. Na pewno jest mu teraz głupio i będzie sie starał to naprawić. Wykorzystaj więc to do granic możliwości.

reklama
a co to za ciasto?
moje urodzinowe

buziak ciesze sie ze u ciebie ok z ta szyjka!

Josie moj P generalnie jakos ma w nosie szczegolne dni, swoje tez. Na moja 30 ja zrobilam ciasto, P mial mi pomoc posprzatac ale usnal nieboze wiec zeszlismy do gosci rodzinnych do mamy na dol. Alez ja bylam wsciekla! A on na to, ze niepotrzebnie sie uparlam na to ciasto, bo przeciez mama juz miala (to byly tez jej urodziny) itd...

Ja jestem zdania, ze trzeba pokazac, ze cos Cie zabolalo i powiedziec dlaczego. Bez awantury, bo wg mnie to do niczego nie prowadzi, ale jasno jak krowie na rowie wylozyc o co cho. I niech sobie przemysli.

A w ogole:

STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM x2
JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ZYJE ZYJE NAM!!!
NIECH ZYJE NAAAAAAM!!!!!!

NIECH JEJ GWIAZDKA POMYSLNOSCI NIGDY NIE ZAGASNIE
NIGDY NIE ZAGASNIE
W ZDROWIU SZCZESCIU POMYSLNOSCI SWIECI CORAZ JASNIEJ!
W ZDROWIU SZCZESCIU POMYSLNOSCI SWIECI CORAZ JASNIEJ!!!

I..

STO LAT STO LAT STO LAT STO LAT NIECHAJ ZYJE NAM!

A kto? Josie!!!!!!

Teraz to i ja jestem mądra że zaufanie 100% się nie opłaci :-)

To mnie zabiłaś :-(
Przykro mi:p

Czytalam wlasnie imiona nadane w Wawie w przeciagu ostatnich paru lat. Link ponizej.
Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki

Jeden komentarz: Guantanamera????!!!

Ostatnia edycja:
Do góry