reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

buziak
a jaka ta blizna niby ma być albo nie być? dlaczego twoja jest nie za bardzo na naturalny poród?

jest cienka... co by to nie oznaczło :confused:

Blond - ona ma prawo swedziec;-)

Co do slubów to mam wrazenie ze i ludzie inaczej traktuja małzenstwa niz pary zyjace bez i ja sama tez lepiej sie czuje z tym niby tylko papierkiem. Jakos tak jest inaczej :-)

A co do wizyty to mi nie gratulujcie tylko trzymajcie kciuki zeby to przeszło ;-) Tak czy inaczej dziekujemy!!!

Alez mam temperamentna bestie w brzuchu, on jest niezmrdoway hehe

reklama
ja też zapewnie wezmę kiedyś ślub tylko tak samo jak blond nie mam parcia narazie na to, nie wiem ale ja po ślubie też myślałam że tak jest bezpieczniej że teraz już się nie może nic stać, a co się okazało wręcz przeciwnie wtedy się zaczęło tylko nie wiem od kiedy to się zaczęło może jednak jeszcze przed ślubem, a ja nic nie wiedziałam !!!! ja tylko strasznie się zawiodłam właśnie na tym że zaufałam do granic !!!! myślałam że jesteśmy stworzeni dla sibie !!!
jedyne co mnie cieszy że ja wyszłam z tego bez skazy na moim sumieniu ze nie mam nic sobie do zarzucenia

dużo mnie kosztowało aby zaufać drugiej osobie i to aby taką drugą osobę znowu mieć przy sobie całe szczęście że jednak to się spełniło i mogę być nadal szczęśliwa choć to zaufanie chyba już nigdy nie będzie 100 %

Buziak miłe wieści nam przyniosłaś całe szczęście że wszystko jest oki !!!!!!! :-):-D

Ostatnia edycja:
ja też zapewnie wezmę kiedyś ślub tylko tak samo jak blond nie mam parcia narazie na to, nie wiem ale ja po ślubie też myślałam że tak jest bezpieczniej że teraz już się nie może nic stać, a co się okazało wręcz przeciwnie wtedy się zaczęło tylko nie wiem od kiedy to się zaczęło może jednak jeszcze przed ślubem, a ja nic nie wiedziałam !!!! ja tylko strasznie się zawiodłam właśnie na tym że zaufałam do granic !!!! myślałam że jesteśmy stworzeni dla sibie !!!
jedyne co mnie cieszy że ja wyszłam z tego bez skazy na moim sumieniu ze nie mam nic sobie do zarzucenia

dużo mnie kosztowało aby zaufać drugiej osobie i to aby taką drugą osobę znowu mieć przy sobie całe szczęście że jednak to się spełniło i mogę być nadal szczęśliwa choć to zaufanie chyba już nigdy nie będzie 100 %

Buziak miłe wieści nam przyniosłaś całe szczęście że wszystko jest oki !!!!!!! :-):-D

Myślę, że zaufania 100% nie powinno się mieć do nikogo, ale najważniejsze, że znów jesteś szczęśliwa:-)

Ja tez jestem z tych mniej ufnych;-)
Wiem ze człowiek jest tylko człowiekiem i normalne jest popełnienie błedow.. ale z drugiej strony sa rzeczy niewybaczalne!!!
Wiec na chłopa trzeba uwazac i tyle heh ;))

A jesli ktos ma byc swinia to czy ze slubem czy bez bedzie i tak i tak ;//

reklama
Do góry