reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasiakkb ja za toxo płaciłam chyba 35zł a za grupę krwi 55zł,a jeśli chodzi o tą grupę to może zapytaj czy nie wystarczy że miałaś wbitą do dowodu po badaniu, moje lekarka tylko odpisała do mojej karty z karty wyniku i mi ją oddała no i była mi potrzebna jak do szpitala jechałam
Madziarra21 jeżeli masz możliwość to skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem, ten może miał kiepski sprzęt i trudno mu było stwierdzić, a samo stwierdzenie „pojemniczek z krwią” jest jak na lekarza dosyć dziwne, przecież wiadomo że krew miesiączkowa nie bierze się z „pojemniczka” tylko złuszcza się ściana macicy, może ten zbiorniczek to właśnie był pęcherzyk. A betę zrób, ale nie sugeruj się jak ci wyjdzie niższa niż zakładasz bo owulacja mogła być przesunięta i tylko niepotrzebnie spanikujesz
Nanulika myślę że na pewno zobaczysz maluszka a Twój mężczyzna to zabłysnął

reklama
Hejka dawno się nie odzywałam o jakoś nie miałam czasu na kompa dzisiaj musiałam nadrobić ponad 70 stron troszke mi na tym zeszło.:-)
Mężów to mamy bardzo radosnych fajnie się czasami pośmiać :-D U mnie od dzisiaj zaczeły się na całego wymioty i już po dzisiejszym dniu chyba zamieszkam w łazience przy muszli klozetowej ide zaraz na jakiś wieczorny spacerek może mi troszke pomoże pozdrawiam i obiecuje że teraz będe częściej zaglądać do was ;-)

hej
wygląda na to że także będe czerwcową mamą :) z obliczeń wychodzi ok 22 czerwca, u lekarza jeszcze nie byłam, jedynie test potwierdził ciąże.
jestem przerazona mimo, ze to nie moje pierwsze dziecko - mam już 6 letniego synka :) :-)
poprzednią ciąże wspominam dobrze, mimo mdlości. nawet poród był do zniesienia :)
teraz jestem pełna strachu, nie wiem w sumie dlaczego .....
mdli mnie troche, a mimo tego wciąż coś żuję)
piersi zrobily sie ogromne, jakos nie potrafie sie cieszyć z maleństwa, może jeszcze do konca nie czuje, bo nie wiedzialam fasolki :)
czy macie przeczucia co do płci waszych fasolek? ja bedac w ciązy z synem, od początku czulam ze bedzie to syn, nawet nie mialam imienia dla dziewczynki. na usg jedynie lekarz potwierdzil :)
teraz od poczatku czuje ze to dziewczynka, choc tak naprawde jest mi obojętne, waże zeby bylo zdrowe :)

sporo czasu spedzilam czytajac wasze wpisy :) mam nadzieje ze zostanę przyjeta do klubu czerwcowek 2012?

pozdrawiam was serdecznie:-)

hej
wygląda na to że także będe czerwcową mamą :) z obliczeń wychodzi ok 22 czerwca, u lekarza jeszcze nie byłam, jedynie test potwierdził ciąże.
jestem przerazona mimo, ze to nie moje pierwsze dziecko - mam już 6 letniego synka :) :-)
poprzednią ciąże wspominam dobrze, mimo mdlości. nawet poród był do zniesienia :)
piersi zrobily sie ogromne, jakos nie potrafie sie cieszyć z maleństwa, może jeszcze do konca nie czuje, bo nie wiedzialam fasolki :)
czy macie przeczucia co do płci waszych fasolek? ja bedac w ciązy z synem, od początku czulam ze bedzie to syn, nawet nie mialam imienia dla dziewczynki. na usg jedynie lekarz potwierdzil :)
teraz od poczatku czuje ze to dziewczynka, choc tak naprawde jest mi obojętne, waże zeby bylo zdrowe :)

sporo czasu spedzilam czytajac wasze wpisy :) mam nadzieje ze zostanę przyjeta do klubu czerwcowek 2012?

Witam Cie serdecznie:-) Im nas wicej tym weselej:tak:

Hej Gosikkk, witam Cię tym bardziej serdecznie, że również jestem mamą 6-letniego synka :tak:

Ja na razie 0,5 kg na minusie, ale zaczyna mnie od dwóch dni brać apetyt na słodkie. Wczoraj snikers, dzisiaj mieszanka czekoladowych cukierków :sorry2: Oby mi tak nie zostało...

Skoro mowa o słownych potyczkach naszych połówek - mój M. kiedy dowiedział się o ciąży mówi do mnie: pamiętaj, że wszystko możesz normalnie robić jak dotychczas, tylko po prostu nie skacz na piętach :laugh2: Skąd mu się to wzięło? :rolleyes2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja niestety dzis na wadze +1kg w porownaniu do przed ciaza- efekt braku mdlosci i ciaglego zagladania do lodowki

Ostatnia edycja:
Witaj Gosikkk witam w klubie i życzę dużo zdrówka

Ja jak na razie niecały kilogram a zaczęłam 10 tydzień bo w pierwszej ciąży przytyłam duuuużo a po ciąży też troszkę zanim do pracy wróciłam więc teraz zaczęłam z balastem:no: martwię się że dużo przytyję a jestem malutka 160cm a z drugiej strony dzidzia najważniejsza i trzeba rozsądnie si odżywiać a później się zobaczy...

DO jutra dziewczyny idę spać
Gardło obłożyłam kapustą może coś pomoże!!!

reklama
hej

Hej :) Pewnie niedawno się dowiedziałaś o tej ciąży i jeszcze do Ciebie nie dotarło, że nosisz pod sercem dzieciątko:) Ja też miałam podobnie co do płci.. z pierwszym synem czułam że to syn a teraz czuje że córcia :) zobaczymy :) pozdrawiam i witam Cię w gronie mam czerwcowych.

Do góry