reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
powiem Ci ze jakby to sie czesciej zdarzało to bys to nwet polubiła hehe
taka chwila oddechu
hmm, w sumie chyba masz rację :tak:;-)
ale jestem naprawdę stęskniona za Młodym i na razie juz nigdzie ich nie puszczam:-) 19 kwietnia moi rodzice przylatuje na 3 dni, niech sie Nim tez nacieszą a potem chce spokoj do czerwca haha:rofl2:

hej :-)
ja intensywnie dzisiaj, spacer zakupy obiad ze znajomymi castoramaa leroy i kino. padam.
bylam na igzryskach smierci, bardzo fajny film ale maly mnie tak skopal ze szok...
apropos sprzatania to u mnie tragedia. kuchnie sprzatam codziennie ale juz pokoj lazienka to rzadko:-/ maz balaganiarz jak nie wiem w domu mamusia po nim sprzatala... ale mam nadzieje ze sie zmobilizujemy na nowym mieszkaniu , bo w kawalerce to juz po prostu za duzo mamy wszystkiego i nie da sie zapanowac

dziewczyny, czy wy tak macie, od godzinki maly mi fika w brzuchu, teraz wstalam i czuje w paru miejscach, ze autentycznie jestem skopana :baffled:
dokladnie czuje to od srodka

chyba pojde spac, zobaczymy, czy tym razem uda mi sie pospac cos dluzej :sorry2:
dobrej nocki!

Ostatnia edycja:
jak moj P zaczał wyjezdzac /na 2dni czasem 3/ to na poczatku dziwnie mi z tym było a potem juz wiedziałam ze to moj czas.. na kolezaki i imprezki z drinkami z parasolka, na poczytanie,na pobyce ze soba i n sprzatanie poszczegolnych rzeczy kt przy nim by mi sie nie udało. potem jak zmienił prace to dzwnie było ze cały czas w domu siedzi :baffled: he

ide spac papapa

sicilpol oby Ci sie udalo dluzej pospać:tak:

ja jeszcze pewnie posiedzę przed tv i tak najwcześniej zasnę kolo 1, 2:baffled:
a jutro ostatni dzien gdzie mogę spać do poludnia:-)
pozniej juz bede na nich oczekiwac i robic obiad, wymyslilam piersi z kurczaka z pieczarkami zapiekane serem, zobaczymy czy mi wyjdzie

sicil to chyba taki etap, ja mojego czuje bardz intensywnie gdzies od tygodnia. i te kopniaki juz nie takie przyjemne jak kiedys :) ale co tam niech cwiczy

spijcie lepiej niz dzisiaj wszystkie bezsenne! kurcze jutro ta niekorzystna zmiana godziny :/

reklama
Witam wieczorowa porą. Tej nocy i tak śpimy godzinę krócej tak więc marnie to widzę że wstaniemy jutro wyspane. Ją też jutro będę robić piersi z kurczaka ale z czosnkiem, skórka z cytryny na maselku z jablkkiem.
Sici moja mała też daje mi niezle kopniaki - kurcze jak ja to uwielbiam :-)
Czy widać mój suwaczek? Jak pisze z tel to nie widzę go a wy?
Lojoj ani jednej duszyczki już nie ma? To i ja idę spioszkac dobranoc

Ostatnia edycja:
Do góry