reklama
hmm, w sumie chyba masz rację ;-)powiem Ci ze jakby to sie czesciej zdarzało to bys to nwet polubiła hehe
taka chwila oddechu
ale jestem naprawdę stęskniona za Młodym i na razie juz nigdzie ich nie puszczam:-) 19 kwietnia moi rodzice przylatuje na 3 dni, niech sie Nim tez nacieszą a potem chce spokoj do czerwca haha
hej :-)
ja intensywnie dzisiaj, spacer zakupy obiad ze znajomymi castoramaa leroy i kino. padam.
bylam na igzryskach smierci, bardzo fajny film ale maly mnie tak skopal ze szok...
apropos sprzatania to u mnie tragedia. kuchnie sprzatam codziennie ale juz pokoj lazienka to rzadko:-/ maz balaganiarz jak nie wiem w domu mamusia po nim sprzatala... ale mam nadzieje ze sie zmobilizujemy na nowym mieszkaniu , bo w kawalerce to juz po prostu za duzo mamy wszystkiego i nie da sie zapanowac
ja intensywnie dzisiaj, spacer zakupy obiad ze znajomymi castoramaa leroy i kino. padam.
bylam na igzryskach smierci, bardzo fajny film ale maly mnie tak skopal ze szok...
apropos sprzatania to u mnie tragedia. kuchnie sprzatam codziennie ale juz pokoj lazienka to rzadko:-/ maz balaganiarz jak nie wiem w domu mamusia po nim sprzatala... ale mam nadzieje ze sie zmobilizujemy na nowym mieszkaniu , bo w kawalerce to juz po prostu za duzo mamy wszystkiego i nie da sie zapanowac
sicilpol
Ma-Ma!
dziewczyny, czy wy tak macie, od godzinki maly mi fika w brzuchu, teraz wstalam i czuje w paru miejscach, ze autentycznie jestem skopana
dokladnie czuje to od srodka
chyba pojde spac, zobaczymy, czy tym razem uda mi sie pospac cos dluzej
dobrej nocki!
dokladnie czuje to od srodka
chyba pojde spac, zobaczymy, czy tym razem uda mi sie pospac cos dluzej
dobrej nocki!
Ostatnia edycja:
buziak
Fanka BB :)
jak moj P zaczał wyjezdzac /na 2dni czasem 3/ to na poczatku dziwnie mi z tym było a potem juz wiedziałam ze to moj czas.. na kolezaki i imprezki z drinkami z parasolka, na poczytanie,na pobyce ze soba i n sprzatanie poszczegolnych rzeczy kt przy nim by mi sie nie udało. potem jak zmienił prace to dzwnie było ze cały czas w domu siedzi he
ide spac papapa
ide spac papapa
sicilpol oby Ci sie udalo dluzej pospać
ja jeszcze pewnie posiedzę przed tv i tak najwcześniej zasnę kolo 1, 2
a jutro ostatni dzien gdzie mogę spać do poludnia:-)
pozniej juz bede na nich oczekiwac i robic obiad, wymyslilam piersi z kurczaka z pieczarkami zapiekane serem, zobaczymy czy mi wyjdzie
ja jeszcze pewnie posiedzę przed tv i tak najwcześniej zasnę kolo 1, 2
a jutro ostatni dzien gdzie mogę spać do poludnia:-)
pozniej juz bede na nich oczekiwac i robic obiad, wymyslilam piersi z kurczaka z pieczarkami zapiekane serem, zobaczymy czy mi wyjdzie
sicil to chyba taki etap, ja mojego czuje bardz intensywnie gdzies od tygodnia. i te kopniaki juz nie takie przyjemne jak kiedys ale co tam niech cwiczy
spijcie lepiej niz dzisiaj wszystkie bezsenne! kurcze jutro ta niekorzystna zmiana godziny :/
spijcie lepiej niz dzisiaj wszystkie bezsenne! kurcze jutro ta niekorzystna zmiana godziny :/
reklama
Waris
Fanka BB :)
Witam wieczorowa porą. Tej nocy i tak śpimy godzinę krócej tak więc marnie to widzę że wstaniemy jutro wyspane. Ją też jutro będę robić piersi z kurczaka ale z czosnkiem, skórka z cytryny na maselku z jablkkiem.
Sici moja mała też daje mi niezle kopniaki - kurcze jak ja to uwielbiam :-)
Czy widać mój suwaczek? Jak pisze z tel to nie widzę go a wy?
Lojoj ani jednej duszyczki już nie ma? To i ja idę spioszkac dobranoc
Sici moja mała też daje mi niezle kopniaki - kurcze jak ja to uwielbiam :-)
Czy widać mój suwaczek? Jak pisze z tel to nie widzę go a wy?
Lojoj ani jednej duszyczki już nie ma? To i ja idę spioszkac dobranoc
Ostatnia edycja: