reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
powiem Ci ze jakby to sie czesciej zdarzało to bys to nwet polubiła hehe
taka chwila oddechu
hmm, w sumie chyba masz rację :tak:;-)
ale jestem naprawdę stęskniona za Młodym i na razie juz nigdzie ich nie puszczam:-) 19 kwietnia moi rodzice przylatuje na 3 dni, niech sie Nim tez nacieszą a potem chce spokoj do czerwca haha:rofl2:

hej :-)
ja intensywnie dzisiaj, spacer zakupy obiad ze znajomymi castoramaa leroy i kino. padam.
bylam na igzryskach smierci, bardzo fajny film ale maly mnie tak skopal ze szok...
apropos sprzatania to u mnie tragedia. kuchnie sprzatam codziennie ale juz pokoj lazienka to rzadko:-/ maz balaganiarz jak nie wiem w domu mamusia po nim sprzatala... ale mam nadzieje ze sie zmobilizujemy na nowym mieszkaniu , bo w kawalerce to juz po prostu za duzo mamy wszystkiego i nie da sie zapanowac

dziewczyny, czy wy tak macie, od godzinki maly mi fika w brzuchu, teraz wstalam i czuje w paru miejscach, ze autentycznie jestem skopana :baffled:
dokladnie czuje to od srodka

chyba pojde spac, zobaczymy, czy tym razem uda mi sie pospac cos dluzej :sorry2:
dobrej nocki!

Ostatnia edycja:
jak moj P zaczał wyjezdzac /na 2dni czasem 3/ to na poczatku dziwnie mi z tym było a potem juz wiedziałam ze to moj czas.. na kolezaki i imprezki z drinkami z parasolka, na poczytanie,na pobyce ze soba i n sprzatanie poszczegolnych rzeczy kt przy nim by mi sie nie udało. potem jak zmienił prace to dzwnie było ze cały czas w domu siedzi :baffled: he

ide spac papapa

sicilpol oby Ci sie udalo dluzej pospać:tak:

ja jeszcze pewnie posiedzę przed tv i tak najwcześniej zasnę kolo 1, 2:baffled:
a jutro ostatni dzien gdzie mogę spać do poludnia:-)
pozniej juz bede na nich oczekiwac i robic obiad, wymyslilam piersi z kurczaka z pieczarkami zapiekane serem, zobaczymy czy mi wyjdzie

sicil to chyba taki etap, ja mojego czuje bardz intensywnie gdzies od tygodnia. i te kopniaki juz nie takie przyjemne jak kiedys :) ale co tam niech cwiczy

spijcie lepiej niz dzisiaj wszystkie bezsenne! kurcze jutro ta niekorzystna zmiana godziny :/

reklama
Witam wieczorowa porą. Tej nocy i tak śpimy godzinę krócej tak więc marnie to widzę że wstaniemy jutro wyspane. Ją też jutro będę robić piersi z kurczaka ale z czosnkiem, skórka z cytryny na maselku z jablkkiem.
Sici moja mała też daje mi niezle kopniaki - kurcze jak ja to uwielbiam :-)
Czy widać mój suwaczek? Jak pisze z tel to nie widzę go a wy?
Lojoj ani jednej duszyczki już nie ma? To i ja idę spioszkac dobranoc

Ostatnia edycja:
Do góry