reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

ja to robie tak- mowie mu zeby wycieral toalete po sobie i tyle on to robi. Co do sprzatania to sprzatamy raz ja raz on, wiadomo ze on sprzata tylko oczywiste rzeczy czyli np pajeczynke, piekarnik, drzwi od szafek kuchennych, lodowke w srodku i na zewnatrza, polki w lazience omija....
reszte sprzatnie ladnie nie powiem, smieci wyrzuca regularnie ale juz klapy od smietnika nie umyje bo to smietnik przeciez czyli moze smierdziec i sie kleic.
Po 13u latach bycia razem zrozumial ze i tak bede sie czepiac jak nie poscieli lozka :) nigdy mi sie to nie znudzi haha, scieli je podkreslajac ze nie ma sensu tego robic jak i tak zaraz pojdziemy spac :happy:

reklama
Nadal nie mam żadnych wieści od Asii

Co do włosów, a raczej ich wypadania to jest tak, że w ciąży hormony pracuję nam inaczej i włosy nie wypadają, a po porodzie te, które by wypadły w czasie ciąży wychodzą hurtowo, stad wrażenie, że możemy zaraz zostać łyse. Ale spoko, nie grozi nam to.

Kamilka - to jest tak, ze jak Ty sie budzisz, to i Milan sie budzi. Zatem skoro Wiktor robi pobudkę Tobie, to równocześnie i bratu. Oto cała tajemnica.

ja to robie tak- mowie mu zeby wycieral toalete po sobie i tyle on to robi. Co do sprzatania to sprzatamy raz ja raz on, wiadomo ze on sprzata tylko oczywiste rzeczy czyli np pajeczynke, piekarnik, drzwi od szafek kuchennych, lodowke w srodku i na zewnatrza, polki w lazience omija....
reszte sprzatnie ladnie nie powiem, smieci wyrzuca regularnie ale juz klapy od smietnika nie umyje bo to smietnik przeciez czyli moze smierdziec i sie kleic.
Po 13u latach bycia razem zrozumial ze i tak bede sie czepiac jak nie poscieli lozka :) nigdy mi sie to nie znudzi haha, scieli je podkreslajac ze nie ma sensu tego robic jak i tak zaraz pojdziemy spac :happy:

Jakbym mojego męża słyszała:baffled::baffled:

Kupiłam wczoraj Synkowi żelki, zeby miał jak wróci ale jakby one mogly spokojnie leżeć w szafce do jutra?!:baffled: właśnie mu je jem:zawstydzona/y: Jutro rano wyskoczę jeszcze do sklepu:-D

O kurcze ciekawę co z tą Asią..... Ale pewnie wszystko super , tylko są za bardzo zaaferowani by pamiętać o całym świecie

:-)Zrobiliśmy sobie dziś z Moim kilkukilometrowy spacer i po powrocie do domu padłam. Musiałam z 2 godziny to odespać. Juz mi jest coraż ciężej, jak długo chodzę boli kręgosłup i brzuch się nadyma. A jeszcze dzisiaj muszę zaliczyć urodziny kumpla, więc biegnę się ogarnąć. MIłej soboty!

hej
Ja dziś siłą woli podniosłam się do pionu, antybiotyk po 24 godzinach zaczął działać i mogłam najpierw ruszyć oczami a potem całą resztą. Udało mi się na tyle podnieść, żeby zrobić synkowi imprezkę urodzinową, wszystko się udało i mam nadzieje, że moje zdrowie wraca na dobre bo jeśli jeszcze coś się do mnie w tej ciąży przyczepi to ja wychodzę, rezygnuję, mam dość i koniec.
pozdrawiam wszystkie mamusie

no to już po grillu:-)
dziewczyny powiedzcie mi jak to jest najadlam się jak smok a mala waliła poźniej że szok no co z powodu mamy obżarstwa czy była szczęśliwa że coś konkretnego dostała jeść ?
a i jeszcze jedno jak znajomy zaczął się śmiać to córcia tak mnie kopnęła że normalnie takiego kopa mi jeszcze nie dala
a asiia dalej nie dala znaku?:no:
to miłej przespanej nocy jutro wszystkie wstajemy o 9tej.ok

no to już po grillu:-)
dziewczyny powiedzcie mi jak to jest najadlam się jak smok a mala waliła poźniej że szok no co z powodu mamy obżarstwa czy była szczęśliwa że coś konkretnego dostała jeść ?
a i jeszcze jedno jak znajomy zaczął się śmiać to córcia tak mnie kopnęła że normalnie takiego kopa mi jeszcze nie dala
a asiia dalej nie dala znaku?:no:
to miłej przespanej nocy jutro wszystkie wstajemy o 9tej.ok
Myślę, ze to drugie;-):-D

reklama
Do góry