reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

ja to robie tak- mowie mu zeby wycieral toalete po sobie i tyle on to robi. Co do sprzatania to sprzatamy raz ja raz on, wiadomo ze on sprzata tylko oczywiste rzeczy czyli np pajeczynke, piekarnik, drzwi od szafek kuchennych, lodowke w srodku i na zewnatrza, polki w lazience omija....
reszte sprzatnie ladnie nie powiem, smieci wyrzuca regularnie ale juz klapy od smietnika nie umyje bo to smietnik przeciez czyli moze smierdziec i sie kleic.
Po 13u latach bycia razem zrozumial ze i tak bede sie czepiac jak nie poscieli lozka :) nigdy mi sie to nie znudzi haha, scieli je podkreslajac ze nie ma sensu tego robic jak i tak zaraz pojdziemy spac :happy:

reklama
Nadal nie mam żadnych wieści od Asii

Co do włosów, a raczej ich wypadania to jest tak, że w ciąży hormony pracuję nam inaczej i włosy nie wypadają, a po porodzie te, które by wypadły w czasie ciąży wychodzą hurtowo, stad wrażenie, że możemy zaraz zostać łyse. Ale spoko, nie grozi nam to.

Kamilka - to jest tak, ze jak Ty sie budzisz, to i Milan sie budzi. Zatem skoro Wiktor robi pobudkę Tobie, to równocześnie i bratu. Oto cała tajemnica.

ja to robie tak- mowie mu zeby wycieral toalete po sobie i tyle on to robi. Co do sprzatania to sprzatamy raz ja raz on, wiadomo ze on sprzata tylko oczywiste rzeczy czyli np pajeczynke, piekarnik, drzwi od szafek kuchennych, lodowke w srodku i na zewnatrza, polki w lazience omija....
reszte sprzatnie ladnie nie powiem, smieci wyrzuca regularnie ale juz klapy od smietnika nie umyje bo to smietnik przeciez czyli moze smierdziec i sie kleic.
Po 13u latach bycia razem zrozumial ze i tak bede sie czepiac jak nie poscieli lozka :) nigdy mi sie to nie znudzi haha, scieli je podkreslajac ze nie ma sensu tego robic jak i tak zaraz pojdziemy spac :happy:

Jakbym mojego męża słyszała:baffled::baffled:

Kupiłam wczoraj Synkowi żelki, zeby miał jak wróci ale jakby one mogly spokojnie leżeć w szafce do jutra?!:baffled: właśnie mu je jem:zawstydzona/y: Jutro rano wyskoczę jeszcze do sklepu:-D

O kurcze ciekawę co z tą Asią..... Ale pewnie wszystko super , tylko są za bardzo zaaferowani by pamiętać o całym świecie

:-)Zrobiliśmy sobie dziś z Moim kilkukilometrowy spacer i po powrocie do domu padłam. Musiałam z 2 godziny to odespać. Juz mi jest coraż ciężej, jak długo chodzę boli kręgosłup i brzuch się nadyma. A jeszcze dzisiaj muszę zaliczyć urodziny kumpla, więc biegnę się ogarnąć. MIłej soboty!

hej
Ja dziś siłą woli podniosłam się do pionu, antybiotyk po 24 godzinach zaczął działać i mogłam najpierw ruszyć oczami a potem całą resztą. Udało mi się na tyle podnieść, żeby zrobić synkowi imprezkę urodzinową, wszystko się udało i mam nadzieje, że moje zdrowie wraca na dobre bo jeśli jeszcze coś się do mnie w tej ciąży przyczepi to ja wychodzę, rezygnuję, mam dość i koniec.
pozdrawiam wszystkie mamusie

no to już po grillu:-)
dziewczyny powiedzcie mi jak to jest najadlam się jak smok a mala waliła poźniej że szok no co z powodu mamy obżarstwa czy była szczęśliwa że coś konkretnego dostała jeść ?
a i jeszcze jedno jak znajomy zaczął się śmiać to córcia tak mnie kopnęła że normalnie takiego kopa mi jeszcze nie dala
a asiia dalej nie dala znaku?:no:
to miłej przespanej nocy jutro wszystkie wstajemy o 9tej.ok

no to już po grillu:-)
dziewczyny powiedzcie mi jak to jest najadlam się jak smok a mala waliła poźniej że szok no co z powodu mamy obżarstwa czy była szczęśliwa że coś konkretnego dostała jeść ?
a i jeszcze jedno jak znajomy zaczął się śmiać to córcia tak mnie kopnęła że normalnie takiego kopa mi jeszcze nie dala
a asiia dalej nie dala znaku?:no:
to miłej przespanej nocy jutro wszystkie wstajemy o 9tej.ok
Myślę, ze to drugie;-):-D

reklama
Do góry