reklama
zdaję sobię z tego sprawę ale ja tak lubię jak mam porządek w domu ze az mi samej milo tak siedzieć;-) w ogole to musze troche wyluzować bo mam lekkiego fiola na punkcie sprzątania a jak sie Mały urodzi to na pewno nie bede mogla tak "szaleć" jak teraz:/ Kocham porządek, mam to po mamie chociaz Ona juz zupelnie przesadza i nie zasnę jak mam np. szklankę w zlewie nieumytąalbo stolik nie wytarty, choroba??;-)
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
zdaję sobię z tego sprawę ale ja tak lubię jak mam porządek w domu ze az mi samej milo tak siedzieć;-) w ogole to musze troche wyluzować bo mam lekkiego fiola na punkcie sprzątania a jak sie Mały urodzi to na pewno nie bede mogla tak "szaleć" jak teraz:/ Kocham porządek, mam to po mamie chociaz Ona juz zupelnie przesadza i nie zasnę jak mam np. szklankę w zlewie nieumytąalbo stolik nie wytarty, choroba??;-)
a ja kiedys mialam w d. czy jest czystko czy nie ale odkąd mam Wiktora to tez mam fioła na tym punkcie
buziaku Wiktor i Milan w nocy budzą się zawsze RAZEM - strasznie mnie to śmieszy a zarazem dziwi ;p Zawsze o tych samych porach są bardziej lub mniej aktywni - jak bliźniaki ;p Ciekawa jestem czy to sie zmieni jak się urodzi
buziak
Fanka BB :)
a tez lubie porzadek, ale niestety przy mojej rodznie posiadanie porzadku jest nierealne - o ile potrafie uczyc dzieci sprzatania po sobie to nad mezem zapanowac sie nie da... Niereformowalny jest i musze wyluzowac bo bym schizowła na okragło Takie codzienne sprawy mnie wykonczaja - np w łazience mamy szafke z lusterkiem i tam trzymamy szczoteczki do zebow - niestety tylko ja trzymam - mojego meza wiecznie lezy na zlewie i mnie wu.... ia. Ile razy obiecywałam, ze sedes nia przemaluje, ile wrzeszczałam prosiłam - jak do sciany. Kuchnke/płyte zapaskudzi ale zeby umyc - sama sie u nas myje! Kiedys prasowałam rzeczy meza ale przestałam, bo one i tak potem z szafki wypadaja wiec nie ma sensu ;// I to przykłady jakich wiele
Ja juz skonczylam i czysto będę miała do jutra pewnie
buziak moj juz sie nauczył, nie miał wyjścia
mnie strasznie wkur..zachlapana bateria przy umywalce w lazience, na tym punkcie mam niezlego fioła, juz ma maly reczniczek czasami na niej powieszony i po myciu ma przetrzeć Ona jak dla mnie musi blyszczeć wiadomo odpusczam też czasami rozne rzeczy bo bym zwariowala na pewno i nie codziennie sprzatam;-)
wiadomo super jest miec porzadek ale nie chce tez stac sie wiezniem we wlasnym domu. A moja mama tak wlasnie zrobila ze czasami wstajje przed praca kolo 4 nad ranem i np. wiesza pranie itp. Ona to w ogole ma zdrowie, spi po 4 godzinyy na dobe czasami ale porzadek musi byc
Mąz mi pomaga na szczescie i czasami to nawet dokladniej zrobi niektore rzeczy ode mnie robi raz na kilka msc ale caly dzien i porzadnie takze w czerwcu bedzie pucowal domek
buziak moj juz sie nauczył, nie miał wyjścia
mnie strasznie wkur..zachlapana bateria przy umywalce w lazience, na tym punkcie mam niezlego fioła, juz ma maly reczniczek czasami na niej powieszony i po myciu ma przetrzeć Ona jak dla mnie musi blyszczeć wiadomo odpusczam też czasami rozne rzeczy bo bym zwariowala na pewno i nie codziennie sprzatam;-)
wiadomo super jest miec porzadek ale nie chce tez stac sie wiezniem we wlasnym domu. A moja mama tak wlasnie zrobila ze czasami wstajje przed praca kolo 4 nad ranem i np. wiesza pranie itp. Ona to w ogole ma zdrowie, spi po 4 godzinyy na dobe czasami ale porzadek musi byc
Mąz mi pomaga na szczescie i czasami to nawet dokladniej zrobi niektore rzeczy ode mnie robi raz na kilka msc ale caly dzien i porzadnie takze w czerwcu bedzie pucowal domek
My sprzątamy po równo. Całe szkło jest mojego męża, odkurzanie tez. A ku niezadowoleniu sierściucha musimy odkurzać codziennie bo inaczej futro miałabym wszędzie. NIe wiem skąd tej sierści ten kot tyle bierze. A zwykły dachowiec. Na czerwiec chyba ja podgolimy. Zimno jej nie będzie a moze nie bedzie gubic wszędzie
Ja mam hopla na punkcie kuchni. Wkurza mnie niepościerany blat, brudne garczki zostawione. Musze miec posprzątane. Moze dlatego mój mąz tak kocha zmywarkę. Wstawiasz i nie widac ze brudne
Ja mam hopla na punkcie kuchni. Wkurza mnie niepościerany blat, brudne garczki zostawione. Musze miec posprzątane. Moze dlatego mój mąz tak kocha zmywarkę. Wstawiasz i nie widac ze brudne
mamina karierowiczka
umeczona ale z posprzatana chatka :-) nawet listwy umylam powtarzam listwy......sciany nawet przetarlam na mokro kolo wlacznikow, wylizane wszystko do cna...ziemniaki sie dogotowuja i cos czuje ze sobie dodam do nich mega lyzke majonezu...boze jak mi sie chce tlustosci majonezowych
zapycham sie salatami z warzywami, musli, jogurtami ale i tak marze o majonezach zwisajacych z kanapek z maslem i szynka.....az wstyd sie przyznac
powoli dochodze do momentu ze bede gotowa rodzic bo nawet wanienke juz mam , z najpotrzebniejszych rzeczy zostal fotelik do auta i mata reagujaca na bezdech plus woki toki co by moc slyszec Mishe.......
zapycham sie salatami z warzywami, musli, jogurtami ale i tak marze o majonezach zwisajacych z kanapek z maslem i szynka.....az wstyd sie przyznac
powoli dochodze do momentu ze bede gotowa rodzic bo nawet wanienke juz mam , z najpotrzebniejszych rzeczy zostal fotelik do auta i mata reagujaca na bezdech plus woki toki co by moc slyszec Mishe.......
kifsi
eh te drugie połówki ..........
okruchy na blacie w kuchni jak grochem o ścianę
mnie też plecy odmówiły posłuszeństwa po sobotnich porządkach ale zrobiłam to co chciałam
niestety niedługo remoncik sypialni , a dopiero łazienkę skończyliśmy i sprzątanko od nowa :-(
okruchy na blacie w kuchni jak grochem o ścianę
mnie też plecy odmówiły posłuszeństwa po sobotnich porządkach ale zrobiłam to co chciałam
niestety niedługo remoncik sypialni , a dopiero łazienkę skończyliśmy i sprzątanko od nowa :-(
reklama
sicilpol
Ma-Ma!
aylin, dlatego ja nie mam zmywarki, bo bym na glowe dostala wiedzac, ze tam cos lezy w srodku nieumtye w domu rodzicow czy u mojej siostry spac przez to nie moge
witajcie w kregu porzadkowych swirkow ;-)
na meza niestety sposobu nie mam
jak na poczatku nie moglam robic nic i on trzymal porzadek w domu, to musialam chodzic po ciemku inaczej zawal gotowy.. i poqtarzalam sobie w kolko, spokojnie, on sie stara, spokojnie, to minie, nie patrz...
tez lubie porzadek, ale przy moim znaczy to codzien po jego wyjsciu latac min 30min i ukladac tylko jego rzeczy, myc umywalke, ukladac buty.. ze o innych sanitariach nie wspomne, bo biedak chyba za wysoki jest by trafic do celu ;-)
witajcie w kregu porzadkowych swirkow ;-)
na meza niestety sposobu nie mam
jak na poczatku nie moglam robic nic i on trzymal porzadek w domu, to musialam chodzic po ciemku inaczej zawal gotowy.. i poqtarzalam sobie w kolko, spokojnie, on sie stara, spokojnie, to minie, nie patrz...
tez lubie porzadek, ale przy moim znaczy to codzien po jego wyjsciu latac min 30min i ukladac tylko jego rzeczy, myc umywalke, ukladac buty.. ze o innych sanitariach nie wspomne, bo biedak chyba za wysoki jest by trafic do celu ;-)