reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

asiia- spoko wodza, to bedzie 31tydzien! a malce i wieksze to i silniejsze! moja mama 60lat temu urodzila sie w 7miesiacu (nie wiem ktorym tygodniu) i dzis zywszej osoby, niezmordowanej nie znam ;-) trzymaj sie dzielnie, bo malcy z pewnoscia sie beda sprawialy na maxa! trzymam kciukasy

mlodak- kurna jakby mojemu mezowi w pracy powiedziano, ze nie dostanie urlopu bo jakis ochlapus sobie raczke zlamal to bym tez sie niezle wkurzyla. Ale ja tam wierze, ze chyba rozumieja Wasza sytuacje i widza, co za nielojalnego procownika maja w osobe tego kolegi :no: nie wiem jak prawnie, ale po ludzku przeciez nie moga mu powiedziec NIE :no:

Waris- a to szkoda z tymi wodami, to zabieram Ci moj garnuszek i musze sie usmiechanc do innej nioski ;-)

reklama
Sici mnie też przykro, ja też z tych co ty co piją i siusiają non stop 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu ...

Witam się i ja :-D
Nanulika trzymam kciuki za wizytę :-D

Asiaa trzymam kciuki za Was i oby jak najdłużej trzymali as w "trzypaku" :-)

U mnie dziś jako tako coś chyba wiosna na mnie źle wpływa i nie mam od kilku dobrych dni humoru :-(.
Jutro mam wizytę u gina mam nadzieję że zobaczę mojego szkraba bo ostatnie usg miałam 10 lutego !!!!

Powróciłam :) i jakoś doła złapałam :( mimo, ze tak krótko znam ta lekarke, ale okazała się świetna i tak miło się pożegnałyśmy.
Ale co do wizyty najpierw laboratorium gdzie mnie opieprzyli, ze za mało wypiłam :D bo krew nie chciała lecieć :D tu w ogóle inne metody są badania robią o każdej porze i się dziwią, ze człowiek głodny przychodzi, mocz też na miejscu :)
Potem badanie na fotelu szyjka zamknięta, mały ułożony główkowo i powiedziała, ze może tak zostanie bo jest długiiiii:) a potem zrobiła mi normalne usg i on jest taki piękny!!!! prawie 1200ma :) czyli ona twierdzi, ze 2tyg większy, ale martwiło ją łożysko z lewej strony 3razy sprawdzała i hmmm muszę rozszyfrować dokładnie o co chodzi, ale źle pracuje i mam jak najmniej ugniatać lewą stronę :/ super każdy każe na prawą uważać, a do tego u mnie prawa noga nawala :/ no ale nic i jak najszybciej konsultacja u neurologa, ale juz w pl bo możliwe, ze cesarka mnie czeka :(

Uwierz, ze można tylko trzeba go tego nauczyć codzienne rytuały i konsekwencja.

Gratuluję udanej wizyty i nie martw się łożyskiem dasz radę !!! już bliżej niż dalej !!!

reklama
Do góry