reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

gosiaczek ja na Twoim miejscu poszła bym do lekarza by sprawdził co i jak . Czasem sie zdaza ze czop sluzowy za wczesnie odpada i wtedy trzeba strasznie uwazac by nie zlapac jakiejs bakteri bo moze byc to baardzo niebezpieczne dla dziecka. Moze lepiej to sprawdzic, co ?

Aga tak sobie myślę, że poczekam jeszcze, bo jak uda się że przyjmą go do przedszkola to może się bardzo zmienić, tam będa stałe pory na wszystko i dzieci będa chodziły na drzemki więc może i on to podlapie :) Poza tym nawet po tych 5ciu godzinach przedszkolnych będzie bardziej zmęczony niż zazwyczaj co może spowodowac, że i lepiej spać będzie :) Oby się udało załapać do tego przedszkola eh żyję w nadzieji do końca kwietnia...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się;) ja dzis od rana mam bardzo pracowity dzień. Wstałam o 8 o dziwo wyspana;) zjadłam śniadanko i od razu wzięłam się do roboty;) Tylko teraz kręgosłup mnie trochę boli, bo miałam sporo ciuszków dla małego, które musiałam oprać w ręku, przec co ciągle byłam schylona nad wanną, co ma teraz skutki. No i ogólnie posprzątąłam w szafkach, odkurzyłam zmyłam podłogę;) teraz właśnie umyłam główkę bo niedługo przyjeżdża po mnie moja kumpela i zabiera mnie do siebie;) w końcu troszkę odreaguję, chociaż parę godzin;)

Jeśli chodzi o konflikt seroligiczny to ja mam Arh- a mój mąż Arh+. Dwa razy robiłam przeciwciała, póki co ich nie ma;) Słyszałam, że w pierwszej ciąży bardzo rzadko się zdarza.

A wczoraj wieczorem widziałąm jakąś część ciała mojego skarba;) pewnie pupa lub główka;) Ale mialam radochę;) Mały był wyjątkowo aktywny, najpierw brzuch mi się w każdą stronę wyginał a potem raptem taaaaaaka fajna górka;))

Nanulika trzymam kciuki;) Napewno będziesz dziś tą naJszczęśliwszą kobietką na ziemi;)

a normlanie jaki masz puls w ciazy?

zaczyna się od 75 i nigdy nie przekroczył 90

Aga tak sobie myślę, że poczekam jeszcze, bo jak uda się że przyjmą go do przedszkola to może się bardzo zmienić, tam będa stałe pory na wszystko i dzieci będa chodziły na drzemki więc może i on to podlapie :) Poza tym nawet po tych 5ciu godzinach przedszkolnych będzie bardziej zmęczony niż zazwyczaj co może spowodowac, że i lepiej spać będzie :) Oby się udało załapać do tego przedszkola eh żyję w nadzieji do końca kwietnia...

Kamila, nie chcę Cię pozbawiać złudzeń, ale dla mnie największą traumą w przedszkolu było właśnie leżakowanie - nigdy wtedy nie spałam, nie rozumiałam, jak dzieci mogą tak na komendę usnąć i błagałam mamę każdego dnia: "tylko zabierz mnie przed leżakowaniem!!!" ;)

Sici nie myśl że jestem chytra ale moje wody nie należą do obfitych - tak więc nie podzielę się z Tobą nimi
Co do tych szaleńców to uznają ich za niepoczytalnych i będzie po sprawie tak jak tego Brejwika czy jak mu tam. Wszystko zaplanował, opisał, zrealizował i okazuje się że niepoczytalny. Tak jak piszesz szkoda gadać no ale strach pozostaje, oby tego w Tunisie jak najszybciej zgarnęli.

Nanulika ja w 40dc widziałam tylko pęcherzyk, a w 55dc dopiero widziałam zarodek z serduszkiem - dodam że moja dzidzia jest młodsza niż termin wg OM o tydzień. Tak więc różnie to bywa i nie nakręcaj się. Oczywiście trzymamy kciukasy, powodzenia i nie dziękuj.
Moja koleżanka właśnie urodziła dziewuszkę, 60cm, waga 4150 trzy dni po terminie :-D

Sici nie myśl że jestem chytra ale moje wody nie należą do obfitych - tak więc nie podzielę się z Tobą nimi
Co do tych szaleńców to uznają ich za niepoczytalnych i będzie po sprawie tak jak tego Brejwika czy jak mu tam. Wszystko zaplanował, opisał, zrealizował i okazuje się że niepoczytalny. Tak jak piszesz szkoda gadać no ale strach pozostaje, oby tego w Tunisie jak najszybciej zgarnęli.

Nanulika ja w 40dc widziałam tylko pęcherzyk, a w 55dc dopiero widziałam zarodek z serduszkiem - dodam że moja dzidzia jest młodsza niż termin wg OM o tydzień. Tak więc różnie to bywa i nie nakręcaj się. Oczywiście trzymamy kciukasy, powodzenia i nie dziękuj.
Moja koleżanka właśnie urodziła dziewuszkę, 60cm, waga 4150 trzy dni po terminie :-D

nie dziękuję :p

ja w pierwszejc iazy usłysząłm serce w 9 tygodniu. W 7 tygodniu Pan doktor jasno dał mi do zrozumienia,ze z tego to jeszcze nic może nie być:)takze Natulinka przede wszystkim- luz blues:)

a ja uslyszalam serduszko w 8 tygodniu :)

jestem w szoku. moje dziecko poszło sobie spać! tzn usną przed telewizorem jak bajkę oglądał. Ja w tym czasie sprzątałam łazienkę i jak weszłam do pokoju to normalnie szok..
Ciekawe na jak długo, ale ile by nie było to i tak super:)
Lece robić obiad puki mam chwile dla siebie :) Ale jestem zadowolona:-p cisza i spokój . . . :-p

reklama
Do góry