buziak
Fanka BB :)
mi tez pip napuchła= hahaha, ale tez tak miałam w pierwszej ciążyNa szczęście to po porodzie mija
Watków jets dla mnei tez za dużo zdecydowanie. Mi nie przeszkdza,ze ktoś 10 raz to samo pytanie zadaje. Nie lubie tak biegać i patrzec , gdzie jest aktywność.
Ja mam słabsze ręce od 2 miechów- jak podnosze do gory to jakby krew od nich odbływała- najgorzej jest w pozycji pół do góry- przy malowaniu rzęs etc.
Buziak ja tez mam słabsze ręce po 1 ciąży......częściej drętwieją i nie moge tak długo trzymać ich w górze jak przed 1 ciążą. A teraz mi sie ejszcze pogorszyło.
no to moze jakos pozklejamy te wątki ze sobą bo dla mnie to takie troche dziwne mamy
zdjecia ogolnie
zdjecia brzuszkow
zdjecia z usg
u lekarza
w szpitalu
za moment dojdzie porodowka
ksiazka kucharska
zjesc czy nie zjesc
wozek
pokoj
zakupy dzidziusiowe
jak dla mnie bez sensu jest opisywanie co nam powiedział lekarz w oddzielnym watku, jak juz urodzimy i pojdziemy z malenstwem na jakas wizyte to tez bedziemy pisały to oddzielnie? gdzie katar gdzie kaszel czy szczepienia??? wydaje mi sie ze nie bedzie na to czasu i fajnie było by jakbysmy ogolnie pisały co u nas na OGOLNYM (- wizyty to tez czesc ciazy i bez sensu ze zapisujemy - byłamdzis u gina ale to w odpowiednim watku -) wszelkie zdjecia wklejały w ZDJECIACH, zakupy mozna rozbic na tematy faktycznie bo tu kazda wejdzie w to co ja ineteresuje - wozki czy spiworki
Wydaje mi sie ze zamiast sie jakos tu łączyc to sie rozbijamy, i przez ten podział sporo info nam ucieka a nie jest łatwiej dostepnych..
Co do rąk to tez kiedys bez problemu odkrecałam słoiki a po ciazy doopa blada