PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Witam was na chwile porannie podczytuje sobie czerwcówki 2011 jak to u nich było na miesiąc przed czerwcem spodziewam się u nas tych samych emocji:-)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej czerwcóweczki, fajne takie siedzenie w domu
martwi mnie tylko mój katar i kaszel, bo coraz obfitsze w wydzieliny zielonożółte się robią
nie wiem czy to dobry znak....
jak to dziwnie jak nie można leku żadnego zastosować i kombinuje się "co by tu jeszcze"....
Słońce przepiękne za oknem, obudziło mnie godzinę temu siusiu i zaschnięte gardło (aż warga pękła,brrr) i już się nie położyłam - stwierdziłam że szkoda dnia na spanie.... choć przez okno popatrzę jak jest pięknie
miłego dzionka!
i trzymajcie kciuki za mą wizytę jutro, bo stresola mam na maxa! Ostatnio się wszystko okazało nie tak właśnie na 2giej wizycie kiedy z Moim S. poszliśmy razem z zamiarem oglądania serduszka.... póki co jedyne pocieszenie,że beta 7 dni wcześniej niż wtedy osiągnęła poziom 10 razy wyższy...
i trzymajcie kciuki za mą wizytę jutro, bo stresola mam na maxa! Ostatnio się wszystko okazało nie tak właśnie na 2giej wizycie kiedy z Moim S. poszliśmy razem z zamiarem oglądania serduszka.... póki co jedyne pocieszenie,że beta 7 dni wcześniej niż wtedy osiągnęła poziom 10 razy wyższy...
Kurcze dziewczęta niedobrze mi;( szok przeżywam, bo od czego? jeszcze nic nie jadłam, ale nie jestem w stanie nic przełknąć...no chyba w 3 trymestrze mdłości nie występują;(?
A ja pędze do gina... Zobaczymy co dzis powie
Dzień dobry wszystkim
Kolejny cudny dzień.
Niespodzianka - kolezanka miała mdłości przez 8 miesiący ciąży (od 2 do konca) i w tej sprawie mozna powiedzieć "nie znasz dnia ani godziny" A na serio - u nas jelitówka panuje. Więc uważaj.
A ja pędze do gina... Zobaczymy co dzis powie
Kurujcie się i trzymamy jutro kciuki o ktorej masz wizyte??hej czerwcóweczki,
Trzeba mieć nadzieje, ze to chwilowe i szybko przejdzieKurcze dziewczęta niedobrze mi;( szok przeżywam, bo od czego? jeszcze nic nie jadłam, ale nie jestem w stanie nic przełknąć...no chyba w 3 trymestrze mdłości nie występują;(?
Zadzwoń, a najlepiej podejdź to będziesz spokojniejszaTo i ja się przywitam porannie.
Przechwaliłam się wczoraj tym miękkim brzuchem. Tylko do kibelka wyszłam i znów jak kamień się zrobił i nawet w nocy, też po siusiu mi stwardniał. Zadzwonię znów do ginki, dzisiaj ma wizyty to może mnie przymie i sprawdzi czy wszystko gra.
A mały niczym sie nie przejmuje i nawala kopniakami matkę od rana. Czady dał też miedzy 2 a 4 w nocy.
To czekamy na relacjeA ja pędze do gina... Zobaczymy co dzis powie