reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witam was na chwile porannie podczytuje sobie czerwcówki 2011 jak to u nich było na miesiąc przed czerwcem spodziewam się u nas tych samych emocji:-)
Pozdrawiam

reklama
hej czerwcóweczki, fajne takie siedzenie w domu:p
martwi mnie tylko mój katar i kaszel, bo coraz obfitsze w wydzieliny zielonożółte się robią:(
nie wiem czy to dobry znak....
jak to dziwnie jak nie można leku żadnego zastosować i kombinuje się "co by tu jeszcze"....

Słońce przepiękne za oknem, obudziło mnie godzinę temu siusiu i zaschnięte gardło (aż warga pękła,brrr) i już się nie położyłam - stwierdziłam że szkoda dnia na spanie.... choć przez okno popatrzę jak jest pięknie:)
miłego dzionka!

i trzymajcie kciuki za mą wizytę jutro, bo stresola mam na maxa! Ostatnio się wszystko okazało nie tak właśnie na 2giej wizycie kiedy z Moim S. poszliśmy razem z zamiarem oglądania serduszka.... póki co jedyne pocieszenie,że beta 7 dni wcześniej niż wtedy osiągnęła poziom 10 razy wyższy...

hej czerwcóweczki, fajne takie siedzenie w domu:p
martwi mnie tylko mój katar i kaszel, bo coraz obfitsze w wydzieliny zielonożółte się robią:(
nie wiem czy to dobry znak....
jak to dziwnie jak nie można leku żadnego zastosować i kombinuje się "co by tu jeszcze"....

Słońce przepiękne za oknem, obudziło mnie godzinę temu siusiu i zaschnięte gardło (aż warga pękła,brrr) i już się nie położyłam - stwierdziłam że szkoda dnia na spanie.... choć przez okno popatrzę jak jest pięknie:)
miłego dzionka!

i trzymajcie kciuki za mą wizytę jutro, bo stresola mam na maxa! Ostatnio się wszystko okazało nie tak właśnie na 2giej wizycie kiedy z Moim S. poszliśmy razem z zamiarem oglądania serduszka.... póki co jedyne pocieszenie,że beta 7 dni wcześniej niż wtedy osiągnęła poziom 10 razy wyższy...

Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę...będzie dobrze!!!
Ja na początku ciąży też złapałam takie przeziębienie...niech sobie przypomnę...bo przyznam szczerze, że naturalne sposoby poradziły sobie o wiele szybciej niz niejeden gripeks...dużo herbaty (z lipy) z cytryną...syrop z cebuli...ja dodatkowo zrobiłam syrop z czosnku, cytryny i cebuli...a co wieczór mąż robił mi kubas mleka z czochem, masłem i miodem...robiłam sobie parówki z olejkiem eukaliptusowym...a na noc pod nos maść majerankowa i tez kilka kropelek olejku na poduchę...zdrówka życzę :*

Kurcze dziewczęta niedobrze mi;( szok przeżywam, bo od czego? jeszcze nic nie jadłam, ale nie jestem w stanie nic przełknąć...no chyba w 3 trymestrze mdłości nie występują;(?

Nanulika, będzie dobrze;) trzeba optymistycznie myśleć;)

To i ja się przywitam porannie.

Przechwaliłam się wczoraj tym miękkim brzuchem. Tylko do kibelka wyszłam i znów jak kamień się zrobił i nawet w nocy, też po siusiu mi stwardniał. Zadzwonię znów do ginki, dzisiaj ma wizyty to może mnie przymie i sprawdzi czy wszystko gra.
A mały niczym sie nie przejmuje i nawala kopniakami matkę od rana. Czady dał też miedzy 2 a 4 w nocy.

Dzień dobry wszystkim :)
Kolejny cudny dzień.
Niespodzianka - kolezanka miała mdłości przez 8 miesiący ciąży (od 2 do konca) i w tej sprawie mozna powiedzieć "nie znasz dnia ani godziny" :) A na serio - u nas jelitówka panuje. Więc uważaj.

A ja pędze do gina... Zobaczymy co dzis powie

Aylin ja jestem Niezapominajka;)) niespodzianka to inna mamusia;) no ale mimo wszystko masz rację...muszę uważać ale jak tu uważać to nie wiem... Trzymam kciuki za wizytę&

Witam się i ja!

Dziś tak wcześnie, bo byłam już na pobraniu krwi. Mam nadzieję, że hemoglobina nie spadła mi jeszcze bardziej od ostatniego czasu... dowiem się wieczorkiem.

3mam mocno!!!:-D

Kurcze dziewczęta niedobrze mi;( szok przeżywam, bo od czego? jeszcze nic nie jadłam, ale nie jestem w stanie nic przełknąć...no chyba w 3 trymestrze mdłości nie występują;(?

Niektóre kobiety mają mdłości i wymioty w pierwszym trymestrze, a niekiedy takie dolegliwości występują dopiero później. Znam przypadki, że przez całą ciążę kobieta wymiotowała. Mam nadzieje, że do mnie nic nie wróci, bo myślę, że 4 miesiące męczarni wystarczy...

Powodzonka!:-)

Dzień dobry wszystkim :)
Kolejny cudny dzień.
Niespodzianka - kolezanka miała mdłości przez 8 miesiący ciąży (od 2 do konca) i w tej sprawie mozna powiedzieć "nie znasz dnia ani godziny" :) A na serio - u nas jelitówka panuje. Więc uważaj.

Powodzenia :)

reklama
Witam i ja :) dziś spałam z 4h az się człowiek lepiej czuje :)

hej czerwcóweczki,
Kurujcie się i trzymamy jutro kciuki :) o ktorej masz wizyte??

Trzeba mieć nadzieje, ze to chwilowe i szybko przejdzie :)

To i ja się przywitam porannie.

Przechwaliłam się wczoraj tym miękkim brzuchem. Tylko do kibelka wyszłam i znów jak kamień się zrobił i nawet w nocy, też po siusiu mi stwardniał. Zadzwonię znów do ginki, dzisiaj ma wizyty to może mnie przymie i sprawdzi czy wszystko gra.
A mały niczym sie nie przejmuje i nawala kopniakami matkę od rana. Czady dał też miedzy 2 a 4 w nocy.
Zadzwoń, a najlepiej podejdź to będziesz spokojniejsza :)
To czekamy na relacje :)

Sici daj znać jak dzisiaj ciśnienie mnie wczoraj głowa też tak ciśnieniowo bolała :/ ale oczywiście aparat oddałam do pl.

Ostatnia edycja:
Do góry