reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Coś w tym jest ja też ostatnio latam po wątkach, żeby coś napisać i zastanawiam się, czyktoś jeszcze tak lata, żeby coś przeczytać...;)

Dobranoc:)

Położyłam na jaśku sukienkę małej i wyobrażam sobie, jak będzie siedziała obok mnie... ześwirowałam zupełnie widzę;)

reklama
fakt - jest tych wątków trochę
i też niektóre tematyczne czytam dopiero jak się nazbiera nieprzeczytanych postów, bo tak to by mi schodziło nieźle czasu na czytanie na bieżąco po pościku w każdym temacie;-)

a z tym pisaniem o dolegliwościach i jedzeniu to chyba nie z tego powodu, tylko dlatego, że to już ten etap, że tylko nam coś dolega i tylko byśmy jadły:-D

a tak a propos to jutro zaczynam 27 tydzień, czyli 7 miesiąc, czyli III trymestr:szok:

a ja 29tydz, jak pomysle ze z blizniakami był to moj ostatn tydzien to az mi dziwnie sie robi ;/// tak niespodziewanie i szybko.. myslałam, ze jade lezec na patologii ciazy a oni mi dzieci ot tak wyjeli na dzien dobry ;//
dlatego teraz nie marudze a ciesze sie kazdym dniem i kopniaczkiem ;))

co do tych watkow ;//
ja na niektore tez wchodze raz w tyg i nadrabiam a na niektore w ogole bo nie mam czasu - dla mnie to nie do ogarniecia ;)

buziak cczyli nie zostaje ci nic innego jak rzeczywiście cieszyć się każdym kopniaczkiem

ja też staram się nimi cieszyć, bo stają się powoli coraz mocniejsze i podejrzewam, że lada dzień w ogóle przestaną być przyjemne :-(

a tu jeszcze dowcip na koniec dnia:
66542-8aeae91432f99eac97f6dd5c8560c92e.jpg

Ostatnia edycja:
a ja 29tydz, jak pomysle ze z blizniakami był to moj ostatn tydzien to az mi dziwnie sie robi ;/// tak niespodziewanie i szybko.. myslałam, ze jade lezec na patologii ciazy a oni mi dzieci ot tak wyjeli na dzien dobry ;//
dlatego teraz nie marudze a ciesze sie kazdym dniem i kopniaczkiem ;))

co do tych watkow ;//
ja na niektore tez wchodze raz w tyg i nadrabiam a na niektore w ogole bo nie mam czasu -
dla mnie to nie do ogarniecia ;)
ja podobnie:tak: ale zauwazylam, ze sa dziewczyny ktore nie zawsze wchodza na ogolny tylko wlasnie na poszczegolne watki jak sie chca czegos konkretnego dowiedziec i jak dla mnie moze tak zostac:tak: w natloku wiadomosci na ogolnym nie zawsze sie doczyta tego co sie chce, taka prawda.Albo ktoras moze zadac pytanie a zostanie one pominiete. Ja najczescieej wchodze na brzuszki haha:-D i wydaje mi sie, ze w miare sa one uzywane (watki), popatrecie na inne miesiace, my to mamy malo tych watkow chyba:-D ale i takmi obojetne jak bedzie, wyrazilam swoje zdanie tylko;-) bedzie jak bedziecie chcialy:tak: zawsze mozna jakies archiwum utworzyc bo niektore rzeczy moga sie jeszcze niejednej z nas przydac:tak:

usmialam sie z tych kawałów:-D

normalnie zla jestem, codziennie praktycznie mam tak, ze nachodzi mnie spanie po 20, dziwne jak u mnie, ale wtedy kapie Mlodego, opowiadam mu bajki, klade Go spac ide sprzatasc o kapieli,. sama ide i kapac i ozniej przechodzi i walcze do 1, 2 w nocy:wściekła/y:

Dzien dobry;)
Czyżbym dzisiaj ja witała sie pierwsza?? no chya pierwszy raz;) Nie śpię co prawda dopiero od godziny ale jak dla mnie to szok, że wstałam. No ale nie dość, że się wyspałąm to i wszystko mnie boli;) plecy, lewy i prawy bok więc nie ma jak leżeć. Tylko co ja teraz będę robiła;)? chyba idę po śniadanko;p

Dzien dobry;)
Czyżbym dzisiaj ja witała sie pierwsza?? no chya pierwszy raz;) Nie śpię co prawda dopiero od godziny ale jak dla mnie to szok, że wstałam. No ale nie dość, że się wyspałąm to i wszystko mnie boli;) plecy, lewy i prawy bok więc nie ma jak leżeć. Tylko co ja teraz będę robiła;)? chyba idę po śniadanko;p
dzień dobry wszystkim ja podobne jak Ty wsałam z godzinę temu a kręgosłup tak boli że szok mam nadzieję że go rozruszam:-D
ALE NAJWAŻNIEJSZE SŁOŃCE ŚWIECI

reklama
Do góry