reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Coś w tym jest ja też ostatnio latam po wątkach, żeby coś napisać i zastanawiam się, czyktoś jeszcze tak lata, żeby coś przeczytać...;)

Dobranoc:)

Położyłam na jaśku sukienkę małej i wyobrażam sobie, jak będzie siedziała obok mnie... ześwirowałam zupełnie widzę;)

reklama
fakt - jest tych wątków trochę
i też niektóre tematyczne czytam dopiero jak się nazbiera nieprzeczytanych postów, bo tak to by mi schodziło nieźle czasu na czytanie na bieżąco po pościku w każdym temacie;-)

a z tym pisaniem o dolegliwościach i jedzeniu to chyba nie z tego powodu, tylko dlatego, że to już ten etap, że tylko nam coś dolega i tylko byśmy jadły:-D

a tak a propos to jutro zaczynam 27 tydzień, czyli 7 miesiąc, czyli III trymestr:szok:

a ja 29tydz, jak pomysle ze z blizniakami był to moj ostatn tydzien to az mi dziwnie sie robi ;/// tak niespodziewanie i szybko.. myslałam, ze jade lezec na patologii ciazy a oni mi dzieci ot tak wyjeli na dzien dobry ;//
dlatego teraz nie marudze a ciesze sie kazdym dniem i kopniaczkiem ;))

co do tych watkow ;//
ja na niektore tez wchodze raz w tyg i nadrabiam a na niektore w ogole bo nie mam czasu - dla mnie to nie do ogarniecia ;)

buziak cczyli nie zostaje ci nic innego jak rzeczywiście cieszyć się każdym kopniaczkiem

ja też staram się nimi cieszyć, bo stają się powoli coraz mocniejsze i podejrzewam, że lada dzień w ogóle przestaną być przyjemne :-(

a tu jeszcze dowcip na koniec dnia:
66542-8aeae91432f99eac97f6dd5c8560c92e.jpg

Ostatnia edycja:
a ja 29tydz, jak pomysle ze z blizniakami był to moj ostatn tydzien to az mi dziwnie sie robi ;/// tak niespodziewanie i szybko.. myslałam, ze jade lezec na patologii ciazy a oni mi dzieci ot tak wyjeli na dzien dobry ;//
dlatego teraz nie marudze a ciesze sie kazdym dniem i kopniaczkiem ;))

co do tych watkow ;//
ja na niektore tez wchodze raz w tyg i nadrabiam a na niektore w ogole bo nie mam czasu -
dla mnie to nie do ogarniecia ;)
ja podobnie:tak: ale zauwazylam, ze sa dziewczyny ktore nie zawsze wchodza na ogolny tylko wlasnie na poszczegolne watki jak sie chca czegos konkretnego dowiedziec i jak dla mnie moze tak zostac:tak: w natloku wiadomosci na ogolnym nie zawsze sie doczyta tego co sie chce, taka prawda.Albo ktoras moze zadac pytanie a zostanie one pominiete. Ja najczescieej wchodze na brzuszki haha:-D i wydaje mi sie, ze w miare sa one uzywane (watki), popatrecie na inne miesiace, my to mamy malo tych watkow chyba:-D ale i takmi obojetne jak bedzie, wyrazilam swoje zdanie tylko;-) bedzie jak bedziecie chcialy:tak: zawsze mozna jakies archiwum utworzyc bo niektore rzeczy moga sie jeszcze niejednej z nas przydac:tak:

usmialam sie z tych kawałów:-D

normalnie zla jestem, codziennie praktycznie mam tak, ze nachodzi mnie spanie po 20, dziwne jak u mnie, ale wtedy kapie Mlodego, opowiadam mu bajki, klade Go spac ide sprzatasc o kapieli,. sama ide i kapac i ozniej przechodzi i walcze do 1, 2 w nocy:wściekła/y:

Dzien dobry;)
Czyżbym dzisiaj ja witała sie pierwsza?? no chya pierwszy raz;) Nie śpię co prawda dopiero od godziny ale jak dla mnie to szok, że wstałam. No ale nie dość, że się wyspałąm to i wszystko mnie boli;) plecy, lewy i prawy bok więc nie ma jak leżeć. Tylko co ja teraz będę robiła;)? chyba idę po śniadanko;p

Dzien dobry;)
Czyżbym dzisiaj ja witała sie pierwsza?? no chya pierwszy raz;) Nie śpię co prawda dopiero od godziny ale jak dla mnie to szok, że wstałam. No ale nie dość, że się wyspałąm to i wszystko mnie boli;) plecy, lewy i prawy bok więc nie ma jak leżeć. Tylko co ja teraz będę robiła;)? chyba idę po śniadanko;p
dzień dobry wszystkim ja podobne jak Ty wsałam z godzinę temu a kręgosłup tak boli że szok mam nadzieję że go rozruszam:-D
ALE NAJWAŻNIEJSZE SŁOŃCE ŚWIECI

reklama
Do góry