reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny, kurcze, dobrze, ze mnie naszlo, cienienie na fachowym sprzecie nic nie lepsze jednak :no:
Gin zaaplikowal mi talbetki przeciwzakrzepowe plus zastrzyki :no:
Maz juz sie na mnie wyzyl i wbij mi igle...
Mam sie nie przejmowac, zero kawy, zero soli, zrobic dodatkowe badania i idziemy do przodu :confused2:

reklama
Sicil słuchaj lekarza i się nie przejmuj;)

Dziewczyny dowcipy niezłe trzeba częściej:)

Jeśli chodzi o golenie, to ja sobie darowałam. Robią mi się takie krostki w miejscu włosków i swędzi to jak cholera i boli wręcz czasami. I P kiedyś powiedział, to po co się golisz. No i racja. Raz na jakiś czas robię przystrzyżyny starając się niezbyt przy skórze. Czasem kończy się zgoleniem z braku cierpliwości. Za to golę nogi bo tu nie lubię mieć włosów. No i coraz bardziej muszę się wyginać i wystawiać rękę, żeby dosięgnąć całej łydki:baffled: Oj tam przecież takimi rzeczami nie będziemy się przejmować... w końcu przejdzie to nam już niedługo czyż nie?:-)

Kurczę właśnie spojrzałam i ktoś mnie przelicytował w ostatniej chwili na kurtce dla mojej siostrzenicy:( pocieszam się, że sukienkę na imieniny dla niej wygrałam 20 minut temu:):):)

Dziś przyszła pierwsza sukienka moje córy:)

Juz kiedyś wstawiałam zdjęcie ale na żywo jest jeszcze fajniejsza taka mała:) Czekam jeszcze na 2 inne sukienki i jedna spódniczkę i więcej nie kupuję. Słowo. Na 100% dostanie jakieś ciuchy po urodzeniu więc nie ma co przeginać.
Tylko zabierzcie mi allegro:szok:

Moje dziecię chyba po tek glukozie dostało sząłu i kopie mnie bez przerwy. Dosłownie. Czad cały brzuch mi chodzi. :-D:-D

Waris współczuję kradzieży - to jest jedna z rzeczy, których nigdy nie zaakceptuję i nie zrozumiem. Złodziejstwo. Nawet na filmach mnie nie bawi. Poklepuje po plecach współczująco:)

Ostatnia edycja:
Sicil- kurcze pilnuj tego cisnienia i będzie dobrze:)
Ja dostałam kolejna wiadomosć od Dorotki- dostała jakiejśc piekącej wyspypki na nogach i rękach. Narzaie nie wie co to za cholerstwo:(Zmarwtiła się bardzo, bo myslała,że już wsyztsko idzie ku dobremu:(

Co do golenia to ja jeszcze jak sie postaram widze część pipki- hahahaha

Sunshine- mi tez plecy wysypłao w takie plcki czerwone......

jeszcze Cie ścigniemy to polejesz w swoim czasie:tak:
jasne - już nie mogę się doczekać :-D

Aga super, że rodzinka ci tak pomaga :)

ja jeszcze sie gole normalnie ale nie powiem pipa mi spuchla na maxa, tego sie nie spodziewalam. Mam nadzieje tylko ze to wroci do stanu z przed ciazy bo jak nie to zalamka
też to zauważyłam ostatnio u siebie i zaczynam się przerażać:szok:

a koszenie na razie na czuja:-D ale po wyjściu spod prysznica sprawdzam z lusterkiem:-D

Alijenka mnie nic nie piecze:no:

sicil to się nieładnie porobiło...

edit:

zapomniałabym...
Sunshine ja mam atopowe zapalenie skóry, ale w postaci suchych placków (maciupkich a czasami nawet sporych), jedynie na łydkach w postaci krostek
na początku ciąży straszliwie mnie obsypało, ale już prawie wszystko zeszło
ciekawe czy to nie od kwasu foliowego, bo wyczytałam ostatnio, że jednym ze skutków ubocznych stosowania preparatów z kwasem foliowym mogą być wysypki i inne reakcje skórne...

Ostatnia edycja:
Oj, biedna ta Dorotka, co chwilę coś... Ciekawe co stwierdzą.

sici - oby się unormowało

Ja zmykam do łazienki i potem do łóżeczka, bo zmęczona jestem.

Dobrej nocki, do jutra!!

edit:

zapomniałabym...
Sunshine ja mam atopowe zapalenie skóry, ale w postaci suchych placków (maciupkich a czasami nawet sporych), jedynie na łydkach w postaci krostek
na początku ciąży straszliwie mnie obsypało, ale już prawie wszystko zeszło
ciekawe czy to nie od kwasu foliowego, bo wyczytałam ostatnio, że jednym ze skutków ubocznych stosowania preparatów z kwasem foliowym mogą być wysypki i inne reakcje skórne...

Sunshine- mi tez plecy wysypłao w takie plcki czerwone......

Na poczatku ciazy nie mialam dopiero pozniej mnie wysypalo :-( dobrze, ze upalow nie ma bo bym na ramiaczka sie nie pokazala:no: takie brzydkie ramiona mam, dekold od czasu do czasu tez wysypie.:baffled:

Sicilpol- dobrze ze poszlas sprawdzic to cisnienie, korcze kolejny przypadek, ze intuicja kobiet w ciazy nie zawodzi :no: trzeba byc czujnym i nic nie ingnorowac.

A Dorota juz miala wychodzic i patrz Ci los znowu cos sie przyplatalo:szok: ciekawe co to :eek: moze jakies uczulenie na leki?

Mnie na plecach tez wysypalo i to od poczatku ciazy jak u nastolatki normalnie:-D. No ale hormony robia swoje:-D. Ale za to twarz to mam jak u niemowlaka taka skora gladka i zadnych plam, wypryskow nic:tak:

reklama
No to zdecydowanie mi razniej z tym goleniem ;))
myslałam ze to tylko ja niedokłdnie i oby szybciej heh co prawda od dzis z lusterkiem bo inaczej nie ma juz szans:baffled:
i niestety tez własnie dzis dzieki tamu zauwazyłam, ze troche inaczej wygladam:baffled: cholera nawet nie wiedziałam:eek:

z dowcipow sie posmiałam,czesciej tu trzeba takich pozytywnych wibracji!!!

gkvip - nie wiem ktore z Was odwazniejsze hehe ja to bym chyba te drugie poł flaszki przechyliła;-)
sicil - ale czułas sie inaczej czy poprostu zmierzyłas z ciekawosci???

ja sie dzis nacieszyłam swiezym praniem, wystawiłam suszarke na balkon, wywiesiłam pociel i moge ja prac od nowa ;//// tak wiało ze cała w piachu cholera wszystko no :wściekła/y: aj

edit

wszyscy juz u mnie spia a ja przyciełam komara w dzien i teraz duuuuupka ;//

a tu nikogo nie ma ;(

jak dla mnie watkow tez mamy zdecydowanie za duzo, i mam wrazenie ze zamiast tu normalnie swobodnie sobie pisac to kazda wszystko wpisuje gdzies oby dopasowac do tematyki.. chyba przez to tutaj zostaje nam tylko pisanie o tym co nam dolega i o tym co na obiad robimy ;//
i przyznaje bez bicia,ze sporo nieczytam bo nie ogarniam - ZA DUZO TEGO JAK DLA MNIE:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry