Sicil słuchaj lekarza i się nie przejmuj
Dziewczyny dowcipy niezłe trzeba częściej
Jeśli chodzi o golenie, to ja sobie darowałam. Robią mi się takie krostki w miejscu włosków i swędzi to jak cholera i boli wręcz czasami. I P kiedyś powiedział, to po co się golisz. No i racja. Raz na jakiś czas robię przystrzyżyny starając się niezbyt przy skórze. Czasem kończy się zgoleniem z braku cierpliwości. Za to golę nogi bo tu nie lubię mieć włosów. No i coraz bardziej muszę się wyginać i wystawiać rękę, żeby dosięgnąć całej łydki
Oj tam przecież takimi rzeczami nie będziemy się przejmować... w końcu przejdzie to nam już niedługo czyż nie?:-)
Kurczę właśnie spojrzałam i ktoś mnie przelicytował w ostatniej chwili na kurtce dla mojej siostrzenicy
pocieszam się, że sukienkę na imieniny dla niej wygrałam 20 minut temu
Dziś przyszła pierwsza sukienka moje córy
Juz kiedyś wstawiałam zdjęcie ale na żywo jest jeszcze fajniejsza taka mała
Czekam jeszcze na 2 inne sukienki i jedna spódniczkę i więcej nie kupuję. Słowo. Na 100% dostanie jakieś ciuchy po urodzeniu więc nie ma co przeginać.
Tylko zabierzcie mi allegro
Moje dziecię chyba po tek glukozie dostało sząłu i kopie mnie bez przerwy. Dosłownie. Czad cały brzuch mi chodzi.
Waris współczuję kradzieży - to jest jedna z rzeczy, których nigdy nie zaakceptuję i nie zrozumiem. Złodziejstwo. Nawet na filmach mnie nie bawi. Poklepuje po plecach współczująco