reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

buziak znam taki fajny dowcip
Wchodzi trzęsący się 75 letni dziadek do apteki i mówi do farmaceuty lekko podnosząc jedna dłoń do góry :
- pppooprrosssszzzęęęę pięęććććć vvviiiaaaaggrrrrrr
A na to farmaceuta:
- Panie ale ma Pan już swoje lata na co Panu tyle viagr???
Staruszek odpowiada:
- bbbboooo ddddzzzziiiiiśśś ppprzzyyyyccchhoooddzzzzii dddoo mnnieee pppiięęćć koollleeżżaaaaneeek
No i farmaceuta zdziwony ale sprzedał staruszkowi te pięć viagr
Na drugi dzień wpada staruszek do apteki ale z dwoma podniesionymi dłońmi i mówi:
- ppppppppooooooppprrrrroooooossszzzeeeeeee !!!!!
farmaceuta na to :
- co dziecięć viagr?????
na to staruszeek:
- niiiieeeee ttyyyylllkkkooo kreeeemmm naaaaa ręęęcccceeee bbbbooo żaaadddnnaaa niiieeeee pppprrzzzyyyyszzzłłłaaa !!!!!

:-):-D

gkvip to uważaj teraz na siebie !!!!!
aga fajnie Ci że przyjedziesz i będziesz miałą już gotowe bo ja z remontem to stoję :-( i nie wiem kiedy się to skończy, a tym bardziej że brakuje mi sił na sprzątanie !!!!!!!!

a już się pytałam o to lecz nie dostałam żadnej odpowiedzi : czy ma któraś z Was taki dziwny piekący ból na brzuchu koło pępką ???? taki jakby pokrzywą parzyli !!!!
:-D:-D:-D

nanulika - ale sie usmialam tego mi trzeba bylo:-D:-D:-D

reklama
ja jeszcze sie gole normalnie ale nie powiem pipa mi spuchla na maxa, tego sie nie spodziewalam. Mam nadzieje tylko ze to wroci do stanu z przed ciazy bo jak nie to zalamka

:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre

Nie kojarze, zebym miala cos takiego moze zapytaj sie lekarza albo poszperaj w necie ,czasem mnie jakby szczypalo bardziej niz parzylo :no:

mnie i piecze i parzy takie dziwne uczucie ale nie mam zadnego znamiona w tym miejscu ani plamki ani żadnego uczulenia niccc, czytałam trochę na necie niby dużo dziewczyn to ma i niby lekarze mówią że tak może być bo niby tak się mieśnie poprzeczne jakies tam rozchodzą na brzuchu nie ukrywam że to od sprzątania chyba mam bo mi się zapomniało i zaczęłam myć podłogę na kolanach aaaa i nie boli mnie to rano, zaczyna boleć popołudniu jak już się mocno rozchodzę, idę w czwartek do dżina i się dowiem co to !!!

no a co do golenia to mam już z tym duże problemy i tak jak mamina pisze że pipa spuchła a raczej się jej przytyło !!!!! :-p ale jeszcze daję radę bez lusterka choć mój K mówi że nie bardzo mi to wychodzi !!!!! hahahhaaa

Ostatnia edycja:
A co do golonka to ja ostatnio sie poddalam;-).
Tzn poszlam do sklepu kupilam flaszeczke wodki i powiedzialam swojemu M << nadeszla wiekopomna chwila>>:-D
Ten na mnie galy wywalil:szok:, ale po kazdym nastepnyn kilelonku byl bardziej odwaznieszy i tak gdzies na polmetku butelki zabral sie do dziela. Co prawda do Michala Aniola to mu daleko ale jak to skwitowal moj M
<< matka - kura z pierza wyskoczyla i juz po sprawie>>:-D:-D:-D

Buziak - masz racje ostatnio o my jak jakies emerytki :-Dciage cos - no ale to uroki ciazy.

A co do tego emerytowania to ja wlasnie ze szpitala wrocilam - straszne bole mialam po prawej stronie w podbrzuszu ze az chodzic i siedziec nie moglam, kazdy ruch to mega bol wiec synus zadzwonil po pogotowie - no i okazala sie ze to NERKA odmawia posluszenstwa i jakas cholerna bakteria mi sie przypaletala:wściekła/y:. Dali mi antybiotyk AMOXICILLIN na 5dni i zobaczymy czy sie poprawi.

Oj starosc nie radosc kobitki :-D

Kurcze, faktycznie co chwilę którejś coś... Zdrówka życzę!!!

Aga to fajnie naprawde! Ciesza sie napewno! A to pierwszy wnuczek czy nie?

To proponuje żeby teraz kazda pochwaliła sie jak wyglada u Was depilacja i nie chodzi mi o nogi hehehe moze zrobi sie wesoło :-D

Ja na szczęście zafundowałam sobie rok temu depilację laserową bikini i teraz nie mam wielkiego ogarniania, choć niestety podczas ciąży znów pojawiły się włoski, jednak już nie tyle i nie tak twarde jak kiedyś, ale co jak co też już tylko z lusterkiem....

a już się pytałam o to lecz nie dostałam żadnej odpowiedzi : czy ma któraś z Was taki dziwny piekący ból na brzuchu koło pępką ???? taki jakby pokrzywą parzyli !!!!

ja mam czasami coś takiego jak leżę na lewym boku, ale czuję to w środku i mam wrażenie, że to piecze mnie jakiś mięsień, który się rozciąga bardziej w tej pozycji.

To i ja dorzucam:

Żyrafa z królikiem kłócą się czy lepiej jest mieć krótką czy długą szyję.
- Żyrafa mówi: Wiesz króliczku ja to mam fajnie, bo jak jem liście to tak długo czuje ich aromat, mmmm...ten smak tak długo przechodzi przez moje gardło, a gdy piję wodę to tak długo czuję ten orzeźwiający smak.
- Króliczek na to: A rzygałaś kiedyś?

:-D

Ostatnia edycja:
Tzn poszlam do sklepu kupilam flaszeczke wodki i powiedzialam swojemu M << nadeszla wiekopomna chwila>>:-D
Ten na mnie galy wywalil:szok:, ale po kazdym nastepnyn kilelonku byl bardziej odwaznieszy i tak gdzies na polmetku butelki zabral sie do dziela. Co prawda do Michala Aniola to mu daleko ale jak to skwitowal moj M

:rofl2::rofl2::rofl2:dobry patent :D

Witam i współczuję wszelkiego rodzaju bóli, mnie też boli tu i ówdzie ale nie aż tak abym nie mogła wytrzymać czy wspomagać się jakimiś prochami.
Moje ciśnienie na wizytach u dzina jest w normie natomiast jak mierzę w domciu to mam niziutkie a wtedy popijam kawkę Ricore z mlesiem.
Jeśli chodzi o moją strzechę to pozbyłam się jej w zeszłym tygodniu jeszcze bez lustereczka ale za 3 tyg sądzę że innego wyjścia już nie będę miała. Nawyginałam się i zmęczyłam że ho, ho ale udało mi się.
A ja się wkurzyłam dziś bo znowu mieliśmy złodzieja na działce, ukradli nam pustaki.
Dorotka, Asia samych dobrych wieści oczekuję od Was i trzymam kciuki.
Moja dzidzia w sob i wczoraj też mało aktywna była ale to z racji tego że mamusia była aktywna, dziś mamusia leniuszkuje a dzidzia harcuje.

A to dla humorku:
Lenin przyznaje emerytury prostytutkom.
- Towarzyszko jak dawałaś? - pyta pierwszą.
- Od przodu.
- To będzie pięćdziesiąt rubli - decyduje Lenin.
- A ty towarzyszko jak dawałaś? - pyta drugą.
- Od przodu i tyłu.
- A to będzie sto rubli - mówi wódz rewolucji.
- A wy towarzyszko? - pyta Lenin trzecią.
- Od przodu, tylu i jeszcze ustami - odpowiada ta trzecia.
Tutaj Lenin zastanowił się chwilkę, podrapał po łysince, i zadecydował:
- Było dożywianie. Trzydzieści rubli...

PS powoli nie ogarniam tylu tematów, wątków jak dla mnie to ciut ich za dużo

Spokojnej nocki czerwcóweczki bo spadam pa

Hejka nie odzywałam się bo nie było mnie troszke w domku byłam u szwagierki i jak nigdy wypoczywałam fajnie było nawet sezon grillowy już zaczeliśmy. Dziweczyny czy wy też nie czujecie cały casz swoich dzieciaczków bo u mnie to chyba zapadły w sen zimowy jakieś tak mało aktywne są i nie wiem czy wszystko jest z nimi ok :baffled:

dobreeee :-):-D:-):-D

reklama
tak mialam jak za bardzo sie przemeczalam i caly dzien chodzilam Potem polozylam sie na lewym boku pojadlam wczensiej i popilam zimnej slodzonej mietowej herbatyki i mala kopnela to odetchnelam. Teraz wiem ze nie ma co przeginac

Do góry