reklama
Działanie poronne ma napar z liści a nie sok z owoców.
Nanulinka - Dużo witaminy C ma jeszcze rzeżucha, i możesz swobodnie nafaszerować się czosnkiem. Poza tym zaglądnij do tematu apteczka - tam rożne sposoby walki z przeziębieniem były
Nanulinka - Dużo witaminy C ma jeszcze rzeżucha, i możesz swobodnie nafaszerować się czosnkiem. Poza tym zaglądnij do tematu apteczka - tam rożne sposoby walki z przeziębieniem były
buziak
Fanka BB :)
Działanie poronne ma napar z liści a nie sok z owoców.
no mozliwe;-)
Pamka_
Dumna mama Króla Juliana
Dzień Dobry!
Przez 1 dzień mnie nie było a tu tyle czytania ;-)
Dorota trzymam kciuki!
Moje maleństwo też jakieś takie spokojne ale ja się nie martwię, bo mam przeczucie, że to cisza przed burzą...
Mam pytanie, bo najwidoczniej nie doczytałam: Dlaczego twardnienie brzucha może być niebezpieczne?
Przez 1 dzień mnie nie było a tu tyle czytania ;-)
Dorota trzymam kciuki!
Moje maleństwo też jakieś takie spokojne ale ja się nie martwię, bo mam przeczucie, że to cisza przed burzą...
Mam pytanie, bo najwidoczniej nie doczytałam: Dlaczego twardnienie brzucha może być niebezpieczne?
buziak
w trakcie moze skracac sie szyjka macicy
Pamka_
Dumna mama Króla Juliana
w trakcie moze skracac sie szyjka macicy
Buziak dzięki.
Pierwszy raz usłyszałam o tym tutaj na forum, wcześniej wcale nie zwracałam uwagi na to, że twardnieje mi brzuch.
Zaczęło mnie to zastanawiać, bo przyuważyłam, że zazwyczaj wieczorem mam twardy brzuch jak kamień ale nie na kilka sekund tylko np. przez pół godziny...
blond_20
Czarownica
Witam
PAmka pol godziny twardy brzuch to zdecydowanie za dlugo. mi twardnieje czesto ale minuta, dwie gora. zdarzylo mi sie moze 2 razy ze trzymalo dlugo to nospe musialam wziac
Asia trzymam kciuki caly czas za Was i za wage!!!
Nanulika zdrowka. malinki mozesz pic, tylko ne napar z lisci jak ktos pisal, to to bedziemy przed porodem pic zeby sie zaczlo.tylko ciekawe gdzie ja to kupie, poprzednim razem nie udalo mi sie tego znalezc a w ogrodku nie mialam.
Kamila wspolczuje tych nocek. ciekawe czy do szkoly tez tak chetnie bedzie wstawal
Zaza powodzenia!!lacze sie z Toba w bolu niecaly miesiace temu tez sie bronilam i na szczescie nie meczyli mnie tak strasznie, mysle ze wlasnie to dzieki brzuszkowi a dziekan bardziej ciazymi gratulowal niz tytulu
no i milam jeszce cos komus odpisac i niestety skleroza wygrala...
PAmka pol godziny twardy brzuch to zdecydowanie za dlugo. mi twardnieje czesto ale minuta, dwie gora. zdarzylo mi sie moze 2 razy ze trzymalo dlugo to nospe musialam wziac
Asia trzymam kciuki caly czas za Was i za wage!!!
Nanulika zdrowka. malinki mozesz pic, tylko ne napar z lisci jak ktos pisal, to to bedziemy przed porodem pic zeby sie zaczlo.tylko ciekawe gdzie ja to kupie, poprzednim razem nie udalo mi sie tego znalezc a w ogrodku nie mialam.
Kamila wspolczuje tych nocek. ciekawe czy do szkoly tez tak chetnie bedzie wstawal
Zaza powodzenia!!lacze sie z Toba w bolu niecaly miesiace temu tez sie bronilam i na szczescie nie meczyli mnie tak strasznie, mysle ze wlasnie to dzieki brzuszkowi a dziekan bardziej ciazymi gratulowal niz tytulu
no i milam jeszce cos komus odpisac i niestety skleroza wygrala...
buziak
pamka - to obserwuj to. W sumie jesli sa to krotkie i nie czeste twardnienia to jest to normalne, bo macica cwiczy sobie skurcze do porodu. Chyba tak 4 na godzine po 30sek gdzies wyczytałam, ze powinno byc... Zawsze mozna wziac nospe, dziewczyny pisały ze lekarz polecał aspargin.. No i przede wszystkim obserwuj to i jak cos to lekarz.. Tak czy inaczej powiedz lekarzowi przy najblizszej wizycie, to bedzie sprawdzał dokładnie szyjke czy sie nie skraca
blond - to bierz syna na spacer po przedszkolu i marsz na jakies ogrodki działkowe to bankowo znajdziesz gdzies liscie malin hehe doczerwca masz troche czasu - znajdziesz napewno!!
blond - to bierz syna na spacer po przedszkolu i marsz na jakies ogrodki działkowe to bankowo znajdziesz gdzies liscie malin hehe doczerwca masz troche czasu - znajdziesz napewno!!
Ostatnia edycja:
reklama