agaundpestka
Fanka BB :)
Dzień dobry :-) Dzień rozpoczęty po godzinie 4 . . . miłego dnia.
Mogłabym się Wiktorem zaopiekować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry :-) Dzień rozpoczęty po godzinie 4 . . . miłego dnia.
Ja przeleżałam dzień ból nie przechodzi ani na chwile, ale nic trzeba zaciskać zęby i przetrwać do 12kwietnia wtedy mam wizyte u neurologa, moze na tym etapie ciąży będą mogli mi jakość pomóc.
cześć Wam brzuchatki, ja dziś w domu zasmarkana i zachrypiona.... Postanowiłam iść do lekarza zamiast do pracy. Boję się ryzykować.... Śpi mi się mega ciężko bo nos zatkany, paszcza rozdziabiona i gardło tylko schnie na wiór. A jak tylko podniosłam się z posiomu do pionu to z nosa woda kapie, wrrr.....
Mam nadzieję,że to tylko przeziębienie, a które pomoże kilka dni z herbatką malinową, miodkiem i syropem z cebuli....
No i że fasolce nic nie będzie przez to... dziś jeszcze jakieś koszmary miałam - ehh.... nie będę opowiadać bo chyba nie chciałybyście ich słuchać....
w każdym razie mam nadzieję,że mimo wszystko w środę okaże się że nasz okruszek jest i ma siędobrze...
A za Was nieustająco trzymam kciuki i zastanawiam się która z Was pierwsza się rozpakuje