reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kupowałyście już kiedyś coś za pomocą kuponów CITEAM?? ja właśnie zakupiłam jeden kupon, ciekawe co z tego wyjdzie :confused:
Ja kupuję na grouponie i okaziku, najczęściej odbitki zdjęć, czy np. ostatnio pranie kanapy, patelnie, kino, spa. Jestem zadowolona. Fajna sprawa

a ja Ci powiem Buziak, że ja bardzo rzadko poddaję się takim fascynacjom, nawet jako nastolatka tak nie miałam. Poruszył mnie tylko Jim Caviezel , Brad Pitt(niestety) i Ryan i najabardziej Ryan- aaaaa- sama nie moge w to uwierzyc, ale w ciąze widze jego goły tors i te jego oczy to cos w tych oczach:)
Jako nastolatka ja kochałam Edwarda Furlonga. I nadal uważam, że ma to "coś". Zapewne nikt nie wie o kim mówię:-)
Edward Furlong - Filmweb
A poza tym to bardzo lubię Keanu Reeves`a.

ja go uwielbim juz od czasów,, Fanatyka" tez juz wiele filmow z nim widziałam teraz czekam na ,,Idy MArcowe"....
Idy mi się nie podobały.

Wpadłam na chwilę tylko, bo nasz 3 latek dziś ma jakiś mega dzień na NIE. Nie wiem co w niego wstąpiło, ale wyć mi się chce. Za dużo tlenu w ostatnich dniach? T pojechał na godzinkę do pracy, zastanawiam się, czy to nie był pretekst, bo miał go dość...:-(.

reklama
A tu Dorotka w szpitalu :no:
Bedzie ok, dobrze, ze sie przeszla i jest teraz pod opieka :tak: Kurcze jednak patrzcie, nie ma czegos takiego jak przewrazliwienie... trzeba dmuchac na wszystko :sorry2:
Trzymam kciuki!

Buziol
- ja wlasnie te dane o materacu to troche ironicznie podalam, bo tez nie usmiecha mi sie miec wyjalowionego bobo ;-), no ale wiesz, czlowiek szuka w necie i znajduje wiele danych, opinii, ktore moga byc uzyteczne jak np. dwie strony do spania, ja tak mysle, ze jesli nie wezme z dwoma roznymi twardosciami, to wezme materacyk z strona zimowa i letnie, bo u nas to sie wspaniale jednak sprawdza :tak:
Mi tu trudno gryke kupic niestety, ewentualnei znalazlam kokos, ale nie wiem czy to jest to samo

wiesz co, to dziwne i niewytłumaczalne, ale kobeta w ciazy ma cos takiego jak silna intuicja i gdy cos sie dzieje to nie wiadomo skad ale ona to wie!! Ja sama nie wiem jak te moje 3objawy skojarzyłam z zatruciem ciazowym, bo nigdy nie wiedziałm o to tak własciwie jest a cos mnie zaniosło przed kompa i google:confused:

materacyk kokos gryka to z 1 str kokos z 2 gryka, ale sa tez oddzielnie;-)

nie, były kiepskie przepływy:( prawdopodobnie przez to,ze sama Dorota ma kieskie ciśnienie i tętno....

ale wczesnij dobrze sie czuła a zaniepokoiło ja to, ze mały siedział cichutko:confused:

Dorotka - wszystko bedzie dobrze!!!!! Wracaj do nas predko!!!

Ohhh dobrze ze z dzidzia wszystko dobrze :tak: to i Dorota tez sie poczuje lepiej lada moment zwaszcza, ze czuje juz maluszka :tak:

ja tez tylko na chwilke weszlam sprawdzic wiesci wiec uciekam:-)

Buziak - ja zaszłam 3 cyklu, ale w pierwszym (przy spóźniającej się @) miałam niektóre objawy jakbym była w ciąży, ale dziwnie jakoś było. Zadzwoniłam do znajomej położnej (Polki), która pracuje tu w naszym szpitalu gdzie pracuję i wypytywałam ją przede wszystkim o ciąże pozamaciczną. I ona sama mi powiedziała, że my kobiety mamy b. silny instynkt macierzyński i na pewno gdyby było coś nie tak, to będę to czuła, zwłaszcza, ze nie pierwsza moja ciąża. Fakt było trochę inaczej, ale zero niepokoju - @ spóźniła się wtedy jakieś 6 dni.
A potem juz wszystko było OK.

Cześć,
na początek kciuki za zdrowie Doroty:):):):)
no i małego człowieka:):)

Dziś u nas dzień relaksu miał być a okazało się relaksowanie dość aktywne fizycznie.
Najpierw do południa robiłam porządek w papierach dla księgowej.
Potem pojechaliśmy do znajomych na umówiony spacer - od nich już na piechotę do lasu. Miało być na luzie - oni z wózkiem - a 3 godziny chodzenia zeszło. Nie wiem kiedy ani jak doszłam do domu;) Obiad wtryniliśmy w tempie błyskawicznym. A potem już faktyczne lenistwo z nimi.
Wróciliśmy po 19 do domu tak czas szybko leciał. Ale relaks był faktycznie i może ten wysiłek był mi potrzebny a pogoda miodzio:)
Teraz usiadłam do kompa i buszuje troszkę po allegro i bb tak z przyzwyczajenia:)

Pozdrawiam:)

Ja też wpadłam tylko zobaczyć co u Was, bo dziś jakaś zmulona jestem i praktycznie cały dzień nie miałam ochoty na jedzenie, nawet głodu nie czułam, więc jadłam, bo musiałam...dziwne.

Dorota - 3majcie się dzielnie!! dobrze, że w porę zareagowałaś. Czekamy na wieści od Ciebie!!

reklama
I ja tylko n chwilkę...

Rozpoczęcie sezonu grillowego nie wyszło mi na dobre - chyba się strułam, ale co bardziej prawdopodobne - przeżarłam :zawstydzona/y:

musiałam się zmusić do wymiotów, bo strasznie mnie męczyło i brzuch zrobił się jak balon, który ma zaraz pęknąć, ale jest troszkę lepiej teraz
trochę się zdrzemnęłam, a teraz idę spać już na poważnie

Dziewczęt, mam kolejne wieści od Doroty. Maluszkowi tętno wróciło do normy i nawet zaczął się troszkę ruszać:)
Natomiast Dorotka nadal czuje się słabo( jakby miała zaraz zemdleć)- ma bardzo kiepskie tętno.

Dorota cieszę się, że z maluszkiem jest poprawa, teraz ty wracaj do zdrowia!

Do góry