klusiaM
Fanka BB :)
Ja kupuję na grouponie i okaziku, najczęściej odbitki zdjęć, czy np. ostatnio pranie kanapy, patelnie, kino, spa. Jestem zadowolona. Fajna sprawaKupowałyście już kiedyś coś za pomocą kuponów CITEAM?? ja właśnie zakupiłam jeden kupon, ciekawe co z tego wyjdzie
Jako nastolatka ja kochałam Edwarda Furlonga. I nadal uważam, że ma to "coś". Zapewne nikt nie wie o kim mówię:-)a ja Ci powiem Buziak, że ja bardzo rzadko poddaję się takim fascynacjom, nawet jako nastolatka tak nie miałam. Poruszył mnie tylko Jim Caviezel , Brad Pitt(niestety) i Ryan i najabardziej Ryan- aaaaa- sama nie moge w to uwierzyc, ale w ciąze widze jego goły tors i te jego oczy to cos w tych oczach
Edward Furlong - Filmweb
A poza tym to bardzo lubię Keanu Reeves`a.
Idy mi się nie podobały.ja go uwielbim juz od czasów,, Fanatyka" tez juz wiele filmow z nim widziałam teraz czekam na ,,Idy MArcowe"....
Wpadłam na chwilę tylko, bo nasz 3 latek dziś ma jakiś mega dzień na NIE. Nie wiem co w niego wstąpiło, ale wyć mi się chce. Za dużo tlenu w ostatnich dniach? T pojechał na godzinkę do pracy, zastanawiam się, czy to nie był pretekst, bo miał go dość...:-(.