agaundpestka
Fanka BB :)
A ja całą noc się męczyłam nie wiem ile pociągnę jeszcze z moją nogą i chyba całe szczęście, ze nie miałam żadnych leków w domu bo :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja to wogole nie moge dzis spac;/;/ jeestem wkurzona ,rozdrazniona,,zmeczona nooooo i wścieklaaaaa jak cholera!!!!
przeniesli mnie wczoraj na 4ro osobowke, bo potrzebowali na kilka godzin mojej jedynki,i juz tam nie wrocilam ;/
dzis maz wkroczy do akcji.
no kurde leze na sali na ktorej co jakis czas klada rodzace stekajace babeczki, a dla mnie w syttuacji ktorej jestem eraz nie jest przyjemnoscia sluchanie tego!!!!!!!!
no przepraszam ,ale idzie oszalec. jedna chrapie ,druga mlaszcze z mezem, trzecia steka.....
nawet moje dzieciaczki sie w brzuszku wkurzaja
mam nadzieje ze dzis mi zmienia sale ,bo innaczej to chyba sama tu rodzic zaczne
no to ci się towarzystwo trafiło, oby cię znowu przenieśli na jedyneczkę, bo na dłuższą metę takie warunki to masakra