reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej !

O kurna ale jestem zmęczona - nóg już nie czuję a żołądek już nie pamięta co to jedzenie :)

Jak o 12 wyszliśmy z domu to dopiero teraz dotarliśmy z powrotem... Pogoda piękna życ nie umierać oby jak najdłużej.
Przez to nie poszłam do szkoły bo szkoda mi było czasu heh ale jutro już muszę - nie ma wyjścia.
Cały dzień bez kurtki - w koszulce z rękawem 3/4 ahh jak ja to kocham. Syn tez w samym dresiku latał :)

Byliśmy dzisiaj w cyyyyrku a później w sali zaaabaw :) No super było ale wiktor jeszcze troche za mały na cyrk bo się bał ale za to w sali zabaw tak się wybiegał, że w drodze powrotnej a autobusie mi usną i musiałam go holować na śpiąco do domu :) Teraz już w łóżku kima smacznie ale troche za wcześnie więc pewnie znów o 4 będzie pobudka :)

Jak ja uwielbiam wiosne!! ide coś zjeść bo tylko śniadanie dzisiaj jedliśmy jakoś nie było czasu, moje dziecko śpi tak na głodniaka rano tylko jedną kanapke i przez cały dzień nic heh oby mi sie w nocy nie obudził, że chce jeść :p wyrodna matka jestem ale cóż wcale nic nie chciał jeść bo nie miał czasu - były fajniejsze rzeczy do roboty :)

Pamka fajny brzuchol i duuuuży :) Ale szkoda że nie wstawiłaś w galerii czerwcówek tylko w ogólnej :p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Dziś tak piękny dzień,że przed kompem to się nie chce siedzieć.
Asiia Trzymaj się kochana i trzymaj te maleństwa w brzuszku tak długo jak się da.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
josie u mojej córki wykryto tę wadę serca jak miała 12 lat ,zaczęła dojrzewać i miała zawroty głowy okropne i leżała w szpitalu na badaniach,wtedy właśnie wykryto u niej niedomykanie zastawki. Lekarz mi mówił,że 30 % ludzi z tym żyje i nawet o tym nie wie.

Na zakupowym wstawiłam fotki komplecików dziewczynkowych, które chciałabym odsprzedać.

verita - Ty po prostu sie trochę przestawiłaś na ubieranie po Irlandzku... ja tez jak byłam z małą w Polandii to na mnie dziwnie patrzono, bo nam było zawsze ciepło...

verita, katrina To coroczne zjawisko, jak nadchodzi pierwszy wiosenny dzień. Połowa dzieci na krótki rękaw, a połowa w zimowych kurtkach, wełnianych czapkach, szalikach, jedno nawet dziś miało wełniane rękawiczki. Ja założyłam Kubie pod spód koszulka na krótk,i na to bluzka, i na to kamizelka, pod szyję cienka chustka(bo czasem zawiało). Wcześniej miał na to bluzę, którą szybko zdjęłam, bo nie sądziłam,że jest aż tak ciepło. Nie był zgrzany, w sam raz.
Dla mnie najgorsze to przegrzanie. Czy zima, czy lato, ja zawsze przed snem wietrzę pokój w trakcie, gdy jest w kąpieli. Jak okna nie otworzę wcześniej, to nie może zasnąć...

cześć dziewczynki;)
cały dzień siedziałam na słonku i robiłam nic!!!!Oczywiście fasolkę ugotowałam,ale potem miałam luz.
Buziaczku ja wiem,że Ty mi nic nie burzysz;-)

Lecę się kąpać i może jakiś filmek obejrzę,bo chłopaki już popadały!

Miłej i spokojnej nocki!Pa

klusia - zdaje sobie z tego sprawę, bo i tutaj o tej porze jedni jeszcze w kurtkach chodzą, a inni śmigają na krótki rękaw i w klapkach.
Ale faktem jest, że zawsze jak we wrześniu czy na początku października leciałam do Polski, to mi tam było duszno i gorąco (wynikało to prawdopodobnie stąd, że w Pl jest wyższe ciśnienie), a wszyscy dużo cieplej poubierani.

Witam
Asia dobrze że masz/ mamy tu na BB takiego Buziaka co podpowie, uświadomi, a ty Buziaku wcale się nie wymądrzasz tylko piszesz to co przeżyłaś, też dużo przeszłaś i podziwiam Twoją postawę.

Sici mnie dzin powiedział że niektóre kobiety nie skarżą się na żadne bóle i okazuje się że mają krótką szyjkę i otwierającą się szyjkę, a niektóre takie jak ja coś tam boli a nic złego się nie dzieje - tak więc już wole być w tej drugiej grupie kobiet. Powiedz mu mniej więcej tak jak ja mojemu, że niezależnie czy chodzisz, czy leżysz że cię pobolewa tak w środku w pochwie to na pewno przebada cię dokładnie.

Lecę ogarnąć się, po południu jadę na działkę zobaczyć " jak mury pną się do góry" ;-) ekipa budowlana come back niestety razem z wydatkami :dry:,

moj gin teraz wział sie do roboty i nie powiem bo sprawdza mi szyjke co wizyte.. co jestem na fotelu oglada tez nogi czy nie ma obrzekow
;-) a pamietam ze z blizniakami cos mi sie tam zaczynał skracac a ja nic nie czułam:no:
Piękna pogoda, to na BB pustki:-)

Ja właśnie zrobiłam sobie przerwę w nauce, zaraz idziemy do znajomych zobaczyć ich maluszka ur. 8 marca:happy2:

a potem niestety wracam do nauki :(

wspołczuje tej nauki!!! ale ucz sie ucz ;)))

No i słoneczko porwało dziewczyny :-D

Ja też dzisiaj cały dzień na dworze...U nas 20 stopni było, więc syna w bluzce z długim rękawem na plac zabaw wysłałam, a tam dzieci w czapkach i szalikach :baffled: Ja tylko w koszulce z dużym dekoltem i sie zwyczajnie rozpływałam, a te dzieci w kurtkach zimowych. Moj latał po całym placu zabaw, a one ruszać się nie mogły. Już sama nie wiem, czy to mi na głowę padło czy im:confused: a raczej ich rodzicom?? Ja to w ogóle mało wrażliwa matka jestem :-p

tez rozebrałam dzis i siebie i dzieci az P mnie pytał czy nie przesadzam bo to marzec.... sam od jakiegos czasu juz lata we wiosennej kurtce wiec nie wiem o co kaman:baffled:

cześć dziewczynki;)
cały dzień siedziałam na słonku i robiłam nic!!!!Oczywiście fasolkę ugotowałam,ale potem miałam luz.
Buziaczku ja wiem,że Ty mi nic nie burzysz;-)

Lecę się kąpać i może jakiś filmek obejrzę,bo chłopaki już popadały!

Miłej i spokojnej nocki!Pa

nic a nic nie burze!!! ;-):tak: a fasolka udała sie??? :-)

na ba!!!pewnie,że się udała,będzie na jutro,bo dzisiaj rozpoczął się sezon grillowy;)A moje dwa wariaty o 16 poleciały do OBI,bo oni chcą grilla a sprzętu nie ma:szok:

Teraz to już naprawdę spadówam spać!Pa

reklama
Carla- witaj, ja 3:30 :eek:
Juz sama nie wiem co ze mna jest...

Ale za to wypilam juz kawe, obejrzalam pasjonujacy dokument o psim spa, legendarnych bestiach aaa i o o grach komputerowych, jaki maja wplyw na swiat, lub swiat na nie... wzielam tabletki, zaraz zaczne wcinac sniadanko i rozpakowywac wczorajsze zakupki- pokoik Julcia dzis nabierze ksztaltow :tak:
No coooooz
Znow maz bedzie sie na mnie dziwnie patrzec

Ostatnia edycja:
Do góry