reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Hej !

O kurna ale jestem zmęczona - nóg już nie czuję a żołądek już nie pamięta co to jedzenie :)

Jak o 12 wyszliśmy z domu to dopiero teraz dotarliśmy z powrotem... Pogoda piękna życ nie umierać oby jak najdłużej.
Przez to nie poszłam do szkoły bo szkoda mi było czasu heh ale jutro już muszę - nie ma wyjścia.
Cały dzień bez kurtki - w koszulce z rękawem 3/4 ahh jak ja to kocham. Syn tez w samym dresiku latał :)

Byliśmy dzisiaj w cyyyyrku a później w sali zaaabaw :) No super było ale wiktor jeszcze troche za mały na cyrk bo się bał ale za to w sali zabaw tak się wybiegał, że w drodze powrotnej a autobusie mi usną i musiałam go holować na śpiąco do domu :) Teraz już w łóżku kima smacznie ale troche za wcześnie więc pewnie znów o 4 będzie pobudka :)

Jak ja uwielbiam wiosne!! ide coś zjeść bo tylko śniadanie dzisiaj jedliśmy jakoś nie było czasu, moje dziecko śpi tak na głodniaka rano tylko jedną kanapke i przez cały dzień nic heh oby mi sie w nocy nie obudził, że chce jeść :p wyrodna matka jestem ale cóż wcale nic nie chciał jeść bo nie miał czasu - były fajniejsze rzeczy do roboty :)

Pamka fajny brzuchol i duuuuży :) Ale szkoda że nie wstawiłaś w galerii czerwcówek tylko w ogólnej :p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Dziś tak piękny dzień,że przed kompem to się nie chce siedzieć.
Asiia Trzymaj się kochana i trzymaj te maleństwa w brzuszku tak długo jak się da.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
josie u mojej córki wykryto tę wadę serca jak miała 12 lat ,zaczęła dojrzewać i miała zawroty głowy okropne i leżała w szpitalu na badaniach,wtedy właśnie wykryto u niej niedomykanie zastawki. Lekarz mi mówił,że 30 % ludzi z tym żyje i nawet o tym nie wie.

Na zakupowym wstawiłam fotki komplecików dziewczynkowych, które chciałabym odsprzedać.

verita - Ty po prostu sie trochę przestawiłaś na ubieranie po Irlandzku... ja tez jak byłam z małą w Polandii to na mnie dziwnie patrzono, bo nam było zawsze ciepło...

verita, katrina To coroczne zjawisko, jak nadchodzi pierwszy wiosenny dzień. Połowa dzieci na krótki rękaw, a połowa w zimowych kurtkach, wełnianych czapkach, szalikach, jedno nawet dziś miało wełniane rękawiczki. Ja założyłam Kubie pod spód koszulka na krótk,i na to bluzka, i na to kamizelka, pod szyję cienka chustka(bo czasem zawiało). Wcześniej miał na to bluzę, którą szybko zdjęłam, bo nie sądziłam,że jest aż tak ciepło. Nie był zgrzany, w sam raz.
Dla mnie najgorsze to przegrzanie. Czy zima, czy lato, ja zawsze przed snem wietrzę pokój w trakcie, gdy jest w kąpieli. Jak okna nie otworzę wcześniej, to nie może zasnąć...

cześć dziewczynki;)
cały dzień siedziałam na słonku i robiłam nic!!!!Oczywiście fasolkę ugotowałam,ale potem miałam luz.
Buziaczku ja wiem,że Ty mi nic nie burzysz;-)

Lecę się kąpać i może jakiś filmek obejrzę,bo chłopaki już popadały!

Miłej i spokojnej nocki!Pa

klusia - zdaje sobie z tego sprawę, bo i tutaj o tej porze jedni jeszcze w kurtkach chodzą, a inni śmigają na krótki rękaw i w klapkach.
Ale faktem jest, że zawsze jak we wrześniu czy na początku października leciałam do Polski, to mi tam było duszno i gorąco (wynikało to prawdopodobnie stąd, że w Pl jest wyższe ciśnienie), a wszyscy dużo cieplej poubierani.

Witam
Asia dobrze że masz/ mamy tu na BB takiego Buziaka co podpowie, uświadomi, a ty Buziaku wcale się nie wymądrzasz tylko piszesz to co przeżyłaś, też dużo przeszłaś i podziwiam Twoją postawę.

Sici mnie dzin powiedział że niektóre kobiety nie skarżą się na żadne bóle i okazuje się że mają krótką szyjkę i otwierającą się szyjkę, a niektóre takie jak ja coś tam boli a nic złego się nie dzieje - tak więc już wole być w tej drugiej grupie kobiet. Powiedz mu mniej więcej tak jak ja mojemu, że niezależnie czy chodzisz, czy leżysz że cię pobolewa tak w środku w pochwie to na pewno przebada cię dokładnie.

Lecę ogarnąć się, po południu jadę na działkę zobaczyć " jak mury pną się do góry" ;-) ekipa budowlana come back niestety razem z wydatkami :dry:,

moj gin teraz wział sie do roboty i nie powiem bo sprawdza mi szyjke co wizyte.. co jestem na fotelu oglada tez nogi czy nie ma obrzekow
;-) a pamietam ze z blizniakami cos mi sie tam zaczynał skracac a ja nic nie czułam:no:
Piękna pogoda, to na BB pustki:-)

Ja właśnie zrobiłam sobie przerwę w nauce, zaraz idziemy do znajomych zobaczyć ich maluszka ur. 8 marca:happy2:

a potem niestety wracam do nauki :(

wspołczuje tej nauki!!! ale ucz sie ucz ;)))

No i słoneczko porwało dziewczyny :-D

Ja też dzisiaj cały dzień na dworze...U nas 20 stopni było, więc syna w bluzce z długim rękawem na plac zabaw wysłałam, a tam dzieci w czapkach i szalikach :baffled: Ja tylko w koszulce z dużym dekoltem i sie zwyczajnie rozpływałam, a te dzieci w kurtkach zimowych. Moj latał po całym placu zabaw, a one ruszać się nie mogły. Już sama nie wiem, czy to mi na głowę padło czy im:confused: a raczej ich rodzicom?? Ja to w ogóle mało wrażliwa matka jestem :-p

tez rozebrałam dzis i siebie i dzieci az P mnie pytał czy nie przesadzam bo to marzec.... sam od jakiegos czasu juz lata we wiosennej kurtce wiec nie wiem o co kaman:baffled:

cześć dziewczynki;)
cały dzień siedziałam na słonku i robiłam nic!!!!Oczywiście fasolkę ugotowałam,ale potem miałam luz.
Buziaczku ja wiem,że Ty mi nic nie burzysz;-)

Lecę się kąpać i może jakiś filmek obejrzę,bo chłopaki już popadały!

Miłej i spokojnej nocki!Pa

nic a nic nie burze!!! ;-):tak: a fasolka udała sie??? :-)

na ba!!!pewnie,że się udała,będzie na jutro,bo dzisiaj rozpoczął się sezon grillowy;)A moje dwa wariaty o 16 poleciały do OBI,bo oni chcą grilla a sprzętu nie ma:szok:

Teraz to już naprawdę spadówam spać!Pa

reklama
Carla- witaj, ja 3:30 :eek:
Juz sama nie wiem co ze mna jest...

Ale za to wypilam juz kawe, obejrzalam pasjonujacy dokument o psim spa, legendarnych bestiach aaa i o o grach komputerowych, jaki maja wplyw na swiat, lub swiat na nie... wzielam tabletki, zaraz zaczne wcinac sniadanko i rozpakowywac wczorajsze zakupki- pokoik Julcia dzis nabierze ksztaltow :tak:
No coooooz
Znow maz bedzie sie na mnie dziwnie patrzec

Ostatnia edycja:
Do góry