reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Dzień Dobry,
Trochę mi zeszło zanim nadrobiłam czytanie, a nie było mnie tylko od wczoraj od popołudnia ;-):biggrin2:niemiłosiernie bym już się położyła i dała mu się wyszaleć :-)
Dziś za to nie mam na nic siły- dobrze, że jest piękna pogoda a ja sprzątanie mam już za sobą... pojedziemy z M do teściów i posiedzę sobie jak rasowy leń na słoneczku.

josie- masz rację nie martw się na zapas
asiia- trzymam kciuki
siula- ale masz fajnego piesa :yes:

Teraz jak mój Julek się urodzi, to mój M pozwoli mi kupić psa. W końcu- 3 lata się go prosiłam a on sie upierał, że najpierw dziecko a potem pies... no i postawił na swoim. Tyle, że ja teraz jakoś mniej chcę tego psa, a już w ogóle nie wyobrażam sobie posiadania szczeniaka i maleńkiego dziecka...

reklama
Witam
Asia dobrze że masz/ mamy tu na BB takiego Buziaka co podpowie, uświadomi, a ty Buziaku wcale się nie wymądrzasz tylko piszesz to co przeżyłaś, też dużo przeszłaś i podziwiam Twoją postawę.

Sici mnie dzin powiedział że niektóre kobiety nie skarżą się na żadne bóle i okazuje się że mają krótką szyjkę i otwierającą się szyjkę, a niektóre takie jak ja coś tam boli a nic złego się nie dzieje - tak więc już wole być w tej drugiej grupie kobiet. Powiedz mu mniej więcej tak jak ja mojemu, że niezależnie czy chodzisz, czy leżysz że cię pobolewa tak w środku w pochwie to na pewno przebada cię dokładnie.

Lecę ogarnąć się, po południu jadę na działkę zobaczyć " jak mury pną się do góry" ;-) ekipa budowlana come back niestety razem z wydatkami :dry:,

Muszę się pochwalic- wstawiłam swojego brzuchola do galerii:-)

Ja naprawdę lubię spać na plecach...

MOJE KOCHANE PIES MOŻE I FAJNY ALE JEGO ODCHODY JUŻ NIE,POSPRZĄTAŁAM TYLKO PÓŁ OGRODU BO MI SIĘ JUŻ WYMIOTOWAĆ CHCIAŁO:nerd:
TERAZ MĄŻ ROBI PIZZE A PÓŹNIEJ JEDZIEMY NA URODZINY TEŚCIOWEJ I ZOBACZYĆ MŁODEGO SZWAGIERKI :-) MOŻE JAKIEŚ DOBRE CIASTO BĘDZIE
A OD PONIEDZIAŁKU DIETKA PEWNIE DOKTOREK TAK POWIE WIĘC MUSZE TERAZ POŚWIĘTOWAĆ
MAŁA BRYKA NIE Z TEJ ZIEMI :-D WCZORAJ KUPIŁAM KAPCIE DO SZPITALA I PROTEZY NA SUTKI JAK MARCELINA MI JE POGRYZIE ,BO PRZY JAKUBIE TO MIAŁAM TAK POGRYZIONE ŻE KREW LECIAŁA A JA Z BÓLU NIE MOGŁAM I MĄŻ MUSIAŁ BIEGUSIEM PO NIE LECIEĆ .TERAZ TO SIĘ ŚMIAŁAM Z MĘŻA ŻE MÓWIŁ OD RAZU KUPUJ
NO TOL LECE KOCHANE KORZYSTAJCIE ZE SŁONECZKA :cool2:

Ufff dawno mnie tu nie było. Taka pogoda, że szkoda mi przed kompem spędzać ostatnio czas. Krótko co u mnie - 9 kg na plusie, brzuch duży ale samopoczucie ostatnio baaardzo dobre. Lekarka przepisała mi mocniejsze żelazo i poczułam przypływ energii. Mam nadzieję, że odbije się to tez pozytywnie na mojej anemii.

Finiszuję powoli w pracy - jeszcze tylko 2 tyg regularnego siedzenia w biurze i w kwietniu będę tylko z doskoku. Akurat zacznę szkołę rodzenia więc dobrze się to ułożyło. Dzis idę na urodziny kolegi do klubu i zastanawim się co ubrać na siebie by brzuch nei raził wszystkich po oczach:-) Coraz trudniej to osiągnąć. Nawet planuję sobie dzisiaj trochę potańczyć bo brakuje mi imprez. I nadal czekam na fotki z sesji brzuszkowej. Mam nadzieję je dostać na dniach:-) Miłego dnia wszystkim czerwcóweczkom!!!!

PS. Asiia trzymamy kciuki!!! Badz dzielna

Ostatnia edycja:
Piękna pogoda, to na BB pustki:-)

Ja właśnie zrobiłam sobie przerwę w nauce, zaraz idziemy do znajomych zobaczyć ich maluszka ur. 8 marca:happy2:

a potem niestety wracam do nauki :(

Witajcie

Faktycznie dzis pusciutko tutaj. My dzis od 10 na dworze, wrocilismy godzinke temu. Sliczna pogoda, az chce sie zyc:-D
Czuje, ze zaraz odpłyne, tyle swiezego powietrza bylo.

reklama
No i słoneczko porwało dziewczyny :-D

Ja też dzisiaj cały dzień na dworze...U nas 20 stopni było, więc syna w bluzce z długim rękawem na plac zabaw wysłałam, a tam dzieci w czapkach i szalikach :baffled: Ja tylko w koszulce z dużym dekoltem i sie zwyczajnie rozpływałam, a te dzieci w kurtkach zimowych. Moj latał po całym placu zabaw, a one ruszać się nie mogły. Już sama nie wiem, czy to mi na głowę padło czy im:confused: a raczej ich rodzicom?? Ja to w ogóle mało wrażliwa matka jestem :-p

Do góry