reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dzień Dobry,
Trochę mi zeszło zanim nadrobiłam czytanie, a nie było mnie tylko od wczoraj od popołudnia ;-):biggrin2:niemiłosiernie bym już się położyła i dała mu się wyszaleć :-)
Dziś za to nie mam na nic siły- dobrze, że jest piękna pogoda a ja sprzątanie mam już za sobą... pojedziemy z M do teściów i posiedzę sobie jak rasowy leń na słoneczku.

josie- masz rację nie martw się na zapas
asiia- trzymam kciuki
siula- ale masz fajnego piesa :yes:

Teraz jak mój Julek się urodzi, to mój M pozwoli mi kupić psa. W końcu- 3 lata się go prosiłam a on sie upierał, że najpierw dziecko a potem pies... no i postawił na swoim. Tyle, że ja teraz jakoś mniej chcę tego psa, a już w ogóle nie wyobrażam sobie posiadania szczeniaka i maleńkiego dziecka...

reklama
Witam
Asia dobrze że masz/ mamy tu na BB takiego Buziaka co podpowie, uświadomi, a ty Buziaku wcale się nie wymądrzasz tylko piszesz to co przeżyłaś, też dużo przeszłaś i podziwiam Twoją postawę.

Sici mnie dzin powiedział że niektóre kobiety nie skarżą się na żadne bóle i okazuje się że mają krótką szyjkę i otwierającą się szyjkę, a niektóre takie jak ja coś tam boli a nic złego się nie dzieje - tak więc już wole być w tej drugiej grupie kobiet. Powiedz mu mniej więcej tak jak ja mojemu, że niezależnie czy chodzisz, czy leżysz że cię pobolewa tak w środku w pochwie to na pewno przebada cię dokładnie.

Lecę ogarnąć się, po południu jadę na działkę zobaczyć " jak mury pną się do góry" ;-) ekipa budowlana come back niestety razem z wydatkami :dry:,

Muszę się pochwalic- wstawiłam swojego brzuchola do galerii:-)

Ja naprawdę lubię spać na plecach...

MOJE KOCHANE PIES MOŻE I FAJNY ALE JEGO ODCHODY JUŻ NIE,POSPRZĄTAŁAM TYLKO PÓŁ OGRODU BO MI SIĘ JUŻ WYMIOTOWAĆ CHCIAŁO:nerd:
TERAZ MĄŻ ROBI PIZZE A PÓŹNIEJ JEDZIEMY NA URODZINY TEŚCIOWEJ I ZOBACZYĆ MŁODEGO SZWAGIERKI :-) MOŻE JAKIEŚ DOBRE CIASTO BĘDZIE
A OD PONIEDZIAŁKU DIETKA PEWNIE DOKTOREK TAK POWIE WIĘC MUSZE TERAZ POŚWIĘTOWAĆ
MAŁA BRYKA NIE Z TEJ ZIEMI :-D WCZORAJ KUPIŁAM KAPCIE DO SZPITALA I PROTEZY NA SUTKI JAK MARCELINA MI JE POGRYZIE ,BO PRZY JAKUBIE TO MIAŁAM TAK POGRYZIONE ŻE KREW LECIAŁA A JA Z BÓLU NIE MOGŁAM I MĄŻ MUSIAŁ BIEGUSIEM PO NIE LECIEĆ .TERAZ TO SIĘ ŚMIAŁAM Z MĘŻA ŻE MÓWIŁ OD RAZU KUPUJ
NO TOL LECE KOCHANE KORZYSTAJCIE ZE SŁONECZKA :cool2:

Ufff dawno mnie tu nie było. Taka pogoda, że szkoda mi przed kompem spędzać ostatnio czas. Krótko co u mnie - 9 kg na plusie, brzuch duży ale samopoczucie ostatnio baaardzo dobre. Lekarka przepisała mi mocniejsze żelazo i poczułam przypływ energii. Mam nadzieję, że odbije się to tez pozytywnie na mojej anemii.

Finiszuję powoli w pracy - jeszcze tylko 2 tyg regularnego siedzenia w biurze i w kwietniu będę tylko z doskoku. Akurat zacznę szkołę rodzenia więc dobrze się to ułożyło. Dzis idę na urodziny kolegi do klubu i zastanawim się co ubrać na siebie by brzuch nei raził wszystkich po oczach:-) Coraz trudniej to osiągnąć. Nawet planuję sobie dzisiaj trochę potańczyć bo brakuje mi imprez. I nadal czekam na fotki z sesji brzuszkowej. Mam nadzieję je dostać na dniach:-) Miłego dnia wszystkim czerwcóweczkom!!!!

PS. Asiia trzymamy kciuki!!! Badz dzielna

Ostatnia edycja:
Piękna pogoda, to na BB pustki:-)

Ja właśnie zrobiłam sobie przerwę w nauce, zaraz idziemy do znajomych zobaczyć ich maluszka ur. 8 marca:happy2:

a potem niestety wracam do nauki :(

Witajcie

Faktycznie dzis pusciutko tutaj. My dzis od 10 na dworze, wrocilismy godzinke temu. Sliczna pogoda, az chce sie zyc:-D
Czuje, ze zaraz odpłyne, tyle swiezego powietrza bylo.

reklama
No i słoneczko porwało dziewczyny :-D

Ja też dzisiaj cały dzień na dworze...U nas 20 stopni było, więc syna w bluzce z długim rękawem na plac zabaw wysłałam, a tam dzieci w czapkach i szalikach :baffled: Ja tylko w koszulce z dużym dekoltem i sie zwyczajnie rozpływałam, a te dzieci w kurtkach zimowych. Moj latał po całym placu zabaw, a one ruszać się nie mogły. Już sama nie wiem, czy to mi na głowę padło czy im:confused: a raczej ich rodzicom?? Ja to w ogóle mało wrażliwa matka jestem :-p

Do góry