reklama
Też oglądałam i tez baaardzo mi się podoba, zresztą teraz nie w jednym filmie go widziałam, ma branie;-)
ja go uwielbim juz od czasów,, Fanatyka" tez juz wiele filmow z nim widziałam teraz czekam na ,,Idy MArcowe"....
Pamka_
Dumna mama Króla Juliana
Dzień Dobry- przywitam się tylko i zmykam, bo pogoda dziś cudna i trzeba wykorzystać.
W nocy b. bolał mnie brzuch choć nie bardzo pamiętam dokładnie co i jak bo mocno spałam...
Aż złapałam schizę o wcześniejszym porodzie, choć czuję się baaardzo dobrze (nie chcę zapeszać).
Nawet nie zauważyłam, że mamy osobną galerię brzuszków, , muszę ją odszukać i przenieść brzuchola.
Miłego dnia
W nocy b. bolał mnie brzuch choć nie bardzo pamiętam dokładnie co i jak bo mocno spałam...
Aż złapałam schizę o wcześniejszym porodzie, choć czuję się baaardzo dobrze (nie chcę zapeszać).
Nawet nie zauważyłam, że mamy osobną galerię brzuszków, , muszę ją odszukać i przenieść brzuchola.
Miłego dnia
Hej dzień sobry i do widzenia. Piore letnie ciuchy męza i zamierzam czytac na balkonie. Albo 3 godzinny spacerek, a co mi tam. jest cudnie.
W sprawie pocenia - jestem z tych szcześliwcow które sie nie poca. Tj oczywiście sie poce ale tam gdzie trzeba i najzwyklejszy antyperspirant mi wystarcza.
Przynajmiej w naszym klimacie.
W sprawie pocenia - jestem z tych szcześliwcow które sie nie poca. Tj oczywiście sie poce ale tam gdzie trzeba i najzwyklejszy antyperspirant mi wystarcza.
Przynajmiej w naszym klimacie.
a na mnie nie robi on jakiegos specjalnego wrazenia ;//
a j Ci powiem Buziak, że ja bardzo rzadko poddaję się takim fascynacjom, nawet jako nastolatka tak nie miałam. Poruszył mnie tylko Jim Caviezel , Brad Pitt(niestety) i Ryan i najabardziej Ryan- aaaaa- sama nie moge w to uwierzyc, ale w ciąze widze jego goły tors i te jego oczy to cos w tych oczach
december
Fanka BB :)
xdorota ja bym się przeszła do pierwszego szpitala na kontrolę. Mój lekarz mówi, że to całkiem normalne i że ma sporo takich wizyt w niedziele na dyżurach.
Ja też schizuję, jak się nic nie rusza to zaczynam gryźć palce. Ale średnio co godzinę bąbel kopnie mamusię.
Ja też schizuję, jak się nic nie rusza to zaczynam gryźć palce. Ale średnio co godzinę bąbel kopnie mamusię.
reklama
veritaserum71
Fanka BB :)
Moj tez od wczoraj jakis mniej ruchliwy, szturchałam go, jadłam słodkie i nic, nawet myslałam o wycieczce do szpitala, ale wtedy cos poczułam i sie uspokoiłam. Moze maja coraz mniej miejsca?
Dorota jeżeli masz schizować, to lepiej do szpitala jechać, uspokoić się i delektować resztą wspaniałego dnia :-)
Dorota jeżeli masz schizować, to lepiej do szpitala jechać, uspokoić się i delektować resztą wspaniałego dnia :-)