ale numer, ja nawet nie wiedzialam ze sa takie kontrole, myslalam ze tylko przychodza do miejsca pracy i sprawdzaja czy pracujemy czy faktycznie na zwolnieniu, bo tylko o takich kontrolach slyszalam ze przychodza do miejsca pracy ot wszystko... na cale szczescie w moim zawodzie ciaza mnie mnie dyskwalifikuje w zupelnosci, bo masaz z wielkim brzuchem ciezko jest zrobic albo dlubac przy akrylu:-)
reklama
Sunshine6
Fanka BB :)
AVO- ciesze sie, ze wszytsko dobrze sie skonczylo tylkonie potrzebny ten stres...
Esperanza - moze jak byc sie zebrala w sobie, przezwyciezyla zmeczenie i poszla na basen to by Ci sie polepszylo. Ja np staram sie chodzic 2x na basem w tygodniu ale czasem tez jestem tak zmeczona, ze mysle ze nie damm rady ale jak juz wyjde z domu i jestem na miejscu od razu mi lepiej i mysle sobie ze robie to dla dziecinki i dla siebie - dla plecow.
Z drugiej strony tez mam takie dni, ze po pracy juz nawet noga nie rusze z kanapy
Dzis zeby poprawic sobie nastroj idziemy z mezem do wloskiej restauracji odbic sobie zalegle Walentynki i nasza rocznice Kit z tym, ze lep mi peka :-( moze do tego czasu przejdzie.
Esperanza - moze jak byc sie zebrala w sobie, przezwyciezyla zmeczenie i poszla na basen to by Ci sie polepszylo. Ja np staram sie chodzic 2x na basem w tygodniu ale czasem tez jestem tak zmeczona, ze mysle ze nie damm rady ale jak juz wyjde z domu i jestem na miejscu od razu mi lepiej i mysle sobie ze robie to dla dziecinki i dla siebie - dla plecow.
Z drugiej strony tez mam takie dni, ze po pracy juz nawet noga nie rusze z kanapy
Dzis zeby poprawic sobie nastroj idziemy z mezem do wloskiej restauracji odbic sobie zalegle Walentynki i nasza rocznice Kit z tym, ze lep mi peka :-( moze do tego czasu przejdzie.
hej dziewczyny
Ja juz dzis zaliczyłam 1,5 h kolejke na poczcie. Same mochery z rana
Ja juz mam wszystko kupione, poprasowane i nawet jestem spakowana do szpitala.
Jeszcze tylko skocze jutro do kolezanki do sklepu ciazowego po stanik do karmienia i koniec.
AVO tez jestem w szoku, ze to tak wyglada. Mi teoretycznie nic nie jest, az sie boje pomyslec co by bylo gdyby mnie wezwali.
Ja juz dzis zaliczyłam 1,5 h kolejke na poczcie. Same mochery z rana
Ja juz mam wszystko kupione, poprasowane i nawet jestem spakowana do szpitala.
Jeszcze tylko skocze jutro do kolezanki do sklepu ciazowego po stanik do karmienia i koniec.
AVO tez jestem w szoku, ze to tak wyglada. Mi teoretycznie nic nie jest, az sie boje pomyslec co by bylo gdyby mnie wezwali.
siula
HEJ DZIEWCZYNY
Dziś byłam na badaniu na krzywą i zemdlałam po godzinie od wypicia tego chol... ledwo doszłam do zabiegowego i mówie do pielęgniarek że zaraz padnę a dalej to już nie wiem i następną godzine to już przeleżałam ale się strachu najadłam szok no teraz już ok:-) wyniki jutro
Ja wczoraj poukładałam ciuszki w szafie te większe i mniejsze żebym wiedziała które mam prać pierwsze:-)
MIŁEGO POPOŁUDNIA
Dziś byłam na badaniu na krzywą i zemdlałam po godzinie od wypicia tego chol... ledwo doszłam do zabiegowego i mówie do pielęgniarek że zaraz padnę a dalej to już nie wiem i następną godzine to już przeleżałam ale się strachu najadłam szok no teraz już ok:-) wyniki jutro
Ja wczoraj poukładałam ciuszki w szafie te większe i mniejsze żebym wiedziała które mam prać pierwsze:-)
MIŁEGO POPOŁUDNIA
tialana
agaundpestka trzymam kciuki mocno
AVO ciesze się że u ciebie kontrola poszła bez problemów :-)
Też się trochę zaniepokoiłam historią tej dziewczyny
Siula dobrze że byłaś pod okiem pielęgniarek
AVO ciesze się że u ciebie kontrola poszła bez problemów :-)
Też się trochę zaniepokoiłam historią tej dziewczyny
Siula dobrze że byłaś pod okiem pielęgniarek
Ostatnia edycja:
zaza26
gkvip o matko dobrze, że nic ci się nie stało!
asiia Powodzenia!!!!
aga współczuję, że tak na szybko, ale będziesz mieć już z głowy, trzymam kciuki, żeby wszystko poszło jak z płatka
siula no nieciekawie, dobrze, że zdążyłaś do pielęgniarki
AVO fajnie, że udało się ci się przejść przez kontrolę bezproblemowo
tej dziewczyny jest mi potwornie szkoda:-(
właśnie przez nasz kochany ZUS, mój gin zaprosił mnie na kilka dni na oddział:-(
za niedługo się właśnie zbieram, także nie będzie mnie do środy lub czwartku
pocieszam się tylko, że szpitalna dieta pozytywnie wpłynie na moją figurę
asiia Powodzenia!!!!
aga współczuję, że tak na szybko, ale będziesz mieć już z głowy, trzymam kciuki, żeby wszystko poszło jak z płatka
siula no nieciekawie, dobrze, że zdążyłaś do pielęgniarki
AVO fajnie, że udało się ci się przejść przez kontrolę bezproblemowo
tej dziewczyny jest mi potwornie szkoda:-(
właśnie przez nasz kochany ZUS, mój gin zaprosił mnie na kilka dni na oddział:-(
za niedługo się właśnie zbieram, także nie będzie mnie do środy lub czwartku
pocieszam się tylko, że szpitalna dieta pozytywnie wpłynie na moją figurę
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
kto to i co to za gów...o wkleil do nas na forum
kto to i co to za gów...o wkleil do nas na forum
tez widziałam przed chwilą i cisną mi się te same słowa na usta co Tobie....
reklama
MsMickey
tez widziałam przed chwilą i cisną mi się te same słowa na usta co Tobie....
O co chodzi???