reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

ale numer, ja nawet nie wiedzialam ze sa takie kontrole, myslalam ze tylko przychodza do miejsca pracy i sprawdzaja czy pracujemy czy faktycznie na zwolnieniu, bo tylko o takich kontrolach slyszalam ze przychodza do miejsca pracy ot wszystko... na cale szczescie w moim zawodzie ciaza mnie mnie dyskwalifikuje w zupelnosci, bo masaz z wielkim brzuchem ciezko jest zrobic albo dlubac przy akrylu:-)

reklama
AVO- ciesze sie, ze wszytsko dobrze sie skonczylo tylkonie potrzebny ten stres... :angry:
Esperanza - moze jak byc sie zebrala w sobie, przezwyciezyla zmeczenie i poszla na basen to by Ci sie polepszylo. Ja np staram sie chodzic 2x na basem w tygodniu ale czasem tez jestem tak zmeczona, ze mysle ze nie damm rady ale jak juz wyjde z domu i jestem na miejscu od razu mi lepiej :tak: i mysle sobie ze robie to dla dziecinki i dla siebie - dla plecow.
Z drugiej strony tez mam takie dni, ze po pracy juz nawet noga nie rusze z kanapy :zawstydzona/y:

Dzis zeby poprawic sobie nastroj idziemy z mezem do wloskiej restauracji odbic sobie zalegle Walentynki i nasza rocznice :-D Kit z tym, ze lep mi peka :-( moze do tego czasu przejdzie.

hej dziewczyny

Ja juz dzis zaliczyłam 1,5 h kolejke na poczcie. Same mochery z rana:angry:

Ja juz mam wszystko kupione, poprasowane i nawet jestem spakowana do szpitala.
Jeszcze tylko skocze jutro do kolezanki do sklepu ciazowego po stanik do karmienia i koniec.
AVO tez jestem w szoku, ze to tak wyglada. Mi teoretycznie nic nie jest, az sie boje pomyslec co by bylo gdyby mnie wezwali.

HEJ DZIEWCZYNY
Dziś byłam na badaniu na krzywą i zemdlałam po godzinie od wypicia tego chol... ledwo doszłam do zabiegowego i mówie do pielęgniarek że zaraz padnę a dalej to już nie wiem i następną godzine to już przeleżałam ale się strachu najadłam szok :no: no teraz już ok:-) wyniki jutro
Ja wczoraj poukładałam ciuszki w szafie te większe i mniejsze żebym wiedziała które mam prać pierwsze:-)
MIŁEGO POPOŁUDNIA

agaundpestka trzymam kciuki mocno :tak:

AVO ciesze się że u ciebie kontrola poszła bez problemów :-)
Też się trochę zaniepokoiłam historią tej dziewczyny

Siula dobrze że byłaś pod okiem pielęgniarek

Ostatnia edycja:
gkvip o matko:szok: dobrze, że nic ci się nie stało!

asiia Powodzenia!!!!

aga współczuję, że tak na szybko, ale będziesz mieć już z głowy, trzymam kciuki, żeby wszystko poszło jak z płatka

siula no nieciekawie, dobrze, że zdążyłaś do pielęgniarki

AVO fajnie, że udało się ci się przejść przez kontrolę bezproblemowo
tej dziewczyny jest mi potwornie szkoda:-(

właśnie przez nasz kochany ZUS, mój gin zaprosił mnie na kilka dni na oddział:-(
za niedługo się właśnie zbieram, także nie będzie mnie do środy lub czwartku

pocieszam się tylko, że szpitalna dieta pozytywnie wpłynie na moją figurę:-D

reklama
Do góry