reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

gkvip pochwalisz się efektami pracy?
Dobrze że z tą ciężarówką tak się skończyło ale pewnie sporo strachu się najadłaś

Mlody sam sobie wybieral kolor i sam malowal sciany :tak: jak tylko tam wszystkie p*****y swoje pouklada do porobie fotki :tak:

Ja mam tylko ciuszki dla malej i nic poza tym:-(. Zero kosmetykow i rzeczy dla mnie:-(.
Oj musze sie za to wziasc szczegolnie za torbe do szpitala. Poza tym wszystkie rzeczy mlodej ciagle sa w kartonach i workach bo dopiero zaczelismy robic jej pokoik i jak na razie tylko pomalowalismy go na bialo :tak: a teraz czas na kupno mebelkow.
Ja w pierwszej ciazy jak bylam na L4 to mialam kontrole zusowska ale oni przyszli do mnie do domu i tam ostrzelali mnie masa pytan no ale to bylo 15lat temu.

reklama
Dziewczyny macie guzki w piersiach? Ja mam na górze(to wiem,że norma) ale tez bo bokach na górze- tak w kierunku pach z jednej strony większy z drugiej mneijszy dużo i ten większy mnie niepokoi....

gkvip- współczuję wypadku:(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny macie guzki w piersiach? Ja mam na górze(to wiem,że norma) ale tez bo bokach na górze- tak w kierunku pach z jednej strony większy z drugiej mneijszy dużo i ten większy mnie niepokoi....

podobno to normalne cycki zaczynają swoją prace -mleczne gruczoły zatoki itd powiększją się ja też już to wyczuwam

Ja jeszcze mam też dużo rzeczy do kupienia przede wszystkim łóżeczko wózek ale to dopiero w maju ,pomału chcę kupować kosmetyki,butelki itd chce skończyć wszystkie zakupy do 15 maja to tak ponad miesiąc przed porodem to chyba starczy

Ja narazie mieszcze się we wszystkie kurteczki, zobaczymy co będzie za miesiać, bo brzuchol mi rośnie z dnia na dzień:)

i to pisze ta co najwiecej płacze ze przytyła ;-):-p:-p

Ważne pytanie do mam dzieci w wieku mojego wiktora i troche starszych :
Kiedy Waszym dzieciom wyszły pierwsze "szóstki" ? Tzn pierwsze stałe zęby ??? Bo ja jestem mega szczęśliwa bo właśnie wymacalam u wiktora pierwszego stałego :) :) :)

moi chłopcy w grudniu skonczyli 5lat i jeszcze nie widac 6.
I ja np ciesze sie bardzo ze jeszcze nie maja, bo wiem, ze wtedy zacznie si meksyk i czeste kontrole u stomatologa. My zabki myjemy od baaaardzo dawna - najpierw jeszcze sama woda bo chłopcy byli malency ;) Potem doszła pasta elmex, ktorej ufam.

Kurna bez sensu to jest. Nie wyobrażam sobie iść do jakiegoś pierwszego gina który będzie mnie kontrolował. Dla mnie te wizyty są sprawą bardzo intymną i wydaje mi się, że kobeta powinna mieć prawo się nie zgodzić na takie badanie przez innego gina. W końcu w karcie choroby wszystko jest, wystarczy ją wypożyczyć.

to w gole se w głowie nie miesci :szok: jak ktos moze mnie zmusic zebym gdzies sciagała majtki???? przeciez to jest wbrew jakim kolwiek prawom człowieka, co ja małpka w zoo jestem????? :szok:

HEJ DZIEWCZYNY
Dziś byłam na badaniu na krzywą i zemdlałam po godzinie od wypicia tego chol... ledwo doszłam do zabiegowego i mówie do pielęgniarek że zaraz padnę a dalej to już nie wiem i następną godzine to już przeleżałam ale się strachu najadłam szok :no: no teraz już ok:-) wyniki jutro
Ja wczoraj poukładałam ciuszki w szafie te większe i mniejsze żebym wiedziała które mam prać pierwsze:-)
MIŁEGO POPOŁUDNIA

trzymaj sie bidulo!!!

kto to i co to za gów...o wkleil do nas na forum :baffled:

komus sie nudz ;//

gkvip- współczuję wypadku:(

podobniez to normalne, ale zawsze mozesz pokazac lekarzowi!!

gkvip - całe szczescie ze tylko tak to sie skoczyło, a sliznotka bedzie błyszczec - maz powinien kupic Ci za to swietny łaszek hehe

sicilpol - a co Ty nas jakos olewasz????

wiecej nie pamietam

reklama
Do góry