reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
WItam! :-)
Dziewczyny- naprwdę trzeba mieć pecha by zostać wezwanym na kontrolę:)nie mrtwcie się na zapas:)
No nieźle nas nastraszyłaś :baffled: Mi też oprócz samego faktu bycia w ciąży nic nie dolega...
I ciekawa jestem, że każdy oddział ZUSu tak szaleje, czy to wymysły tylko niektórych, bo pierwszy raz słyszę, żeby coś takiego praktykowali...

kto to i co to za gów...o wkleil do nas na forum :baffled:
Też nie wiem o co chodzi...

Ja już większość wyprawki mam skompletowaną :tak: Ale prać jeszcze nie piorę, bo wydaje mi się za szybko... I torby do szpitala też jeszcze nie spakowałam...

też nie wiem o co z wklejaniem chodzi, ale dziewczyny pewnie nas uświadomia.
W sprawie torby i całej reszty.... przeciez ja mam jeszcze czas :) Tak mysle ze w kwietniu za to sie zabiore.

witajcie

My byliśmy w sobotę na zakupach, żeby moja córcia mogła sobie co nieco kupić, a przy okazji nabyłam sobie szlafrok i piżamki do szpitala.
Dla dziecka brak mi tylko kremu do pupci Bephanten i mleka, ale z tym to jeszcze poczekam.
Jeszcze nie prałam ciuszków, bo jeszcze jest na to czas, ale mam juz praktycznie wszystko.

Co do roślinek - na ogródku kwitną mi żonkile, narcyzy i szafirki... ale fajnie, że to już wiosna tuż, tuż.

Kamila - moja Alinka w przyszłym miesiącu skończy 4 latka, a ma cały garniturek ząbków jaki mieć powinna czyli do 5-tek włącznie.
Następne ząbki powinny wychodzić mniej więcej w tym czasie co dziecko gubi pierwsze mleczaki. Czy Wiktor ma już piątki? Bo jak małej te zęby wychodziły (a one są takie podwójne), to tez mi się wydawało, że to szóstki idą.
A jeśli to faktycznie szóstki, to wcale nie tak różowo, bo jak dziewczyny pisały, musisz tym bardziej pilnować, by o nie dbał, zwłaszcza, że ma słabe i bardzo zniszczone ząbki. A te już nie urosną następne.

A co do BIOARON-u to moja Alinka dostała po nim uczulenia, więc sorki, ale odpada. Ja daję wit. C w kropelkach, a cały czas od jesieni do wosny witaminki (w misiach żelkowych), innych nie chce wziąć.

Ostatnia edycja:
chciałam zrobić edytuj a zrobiłam cytuj (samą siebie), a więc wyszedł karny jeżyk :zawstydzona/y:
Ja w sumie też niewiele mam z rzeczy dla maleństwa bo tylko ubranka i to też niekoniecznie wszystkie. Dla siebie nie mam dosłownie nic jeszcze, oprócz torby do spakowania :-D

katrina wiktor piątki ma już bardzo długo ok 6 miesięcy cały komplet 20 ząbków... i ten 21 czyli szóstka jeszcze nie cała na wierzchu ale kawałek już nad dziąsłem. tak ze to stały...

a z tym trollem to wkleił nam wątek o tytule Libido kobiet a w wątku jakiś tekst żeby kupować takie i takie tabletki bo coś tam i zdjęcie tych tabletek :baffled: ze sex jest jakiś tam po nich oj nie wiem nie czytałam do końca :baffled:

reklama
Hehe jestem lepsza od Ciebie bo oprócz torby mam (od koleżanki) wkładki laktacujne i te wielkie podkłady poporodowe.

A dla dzieciaczka - w kwietniu jak popiorę i przejrzę wszystko to podsumuje czego mi jeszcze brakuje.

Do góry