zaza26
Fanka BB :)
Kamila rzeżucha zasiana
carla natchnęłaś mnie straszliwie ;-) już sobie wymyśliłam, że jak przesadzę kwiaty to zostanie mi kilka małych doniczek po skrzydłokwiatach i zasadzę w nich szczypiorek i koperek
magnii ja chyba tak samo zrobię - zarzucę płaszczyk na sweter i nie będę zapinać, chociaż boję się, że nie wcisnę płaszczyka na siebie w ogóle :-( a w lumpkach też nie umiem nigdy nic znaleźć i strasznie zazdroszczę tym, co potrafią
carla natchnęłaś mnie straszliwie ;-) już sobie wymyśliłam, że jak przesadzę kwiaty to zostanie mi kilka małych doniczek po skrzydłokwiatach i zasadzę w nich szczypiorek i koperek
karamija, ja na razie wpadłam tylko na to, żeby ubierać się cieplej pod spód i w razie czego nie zapinać kurtki czy płaszcza. W sumie jak jest 10 na plusie, to sweter golfowy i niezapięte wierzchnie okrycie sprawdzają się nieźle. Chętnie nabyłabym coś w lumpeksie, ale niestety jestem z tych, które nie potrafią tam znaleźć nic sensownego. No i chyba wcale tak tanio by taka kurtka nie wyszła, bo przecież swoje waży.
Tym bardziej czekam z utęsknieniem na prawdziwą ciepłą wiosnę
magnii ja chyba tak samo zrobię - zarzucę płaszczyk na sweter i nie będę zapinać, chociaż boję się, że nie wcisnę płaszczyka na siebie w ogóle :-( a w lumpkach też nie umiem nigdy nic znaleźć i strasznie zazdroszczę tym, co potrafią