KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
witajcie
aga
koniecznie kogoś weź
do pomocy, nie ryzykuj łażenia po drabinie, moja znajoma jak była w 9 mcu ciąży potknęła się i przewróciła, nie chciała polecieć na brzuch więc jakoś całym ciężarem poleciała na bark i go złamała, nie muszę mówić ile problemów miała później przy opiece nad noworodkiem z jedną tylko czynną ręką!
Ja też namiętnie sieję zioła, ostatnio wydawało mi się, że sieję szczypiorek a wyrosła mi pietruszka.. Rzeżucha na bieżąco jest bo najłatwiej z nią i najszybciej, problem mam zawsze z bazylią.
ja dziś skoro świt wsadziłam dziecko w auto i do lekarza bo gorączka się utrzymywała i dostał antybiotyk bo ma obustronne zapalenie uszu, przynajmniej wiadomo co mu jest, na szczęście te uszy go nie bolą i ma całkiem dobry humor, gorzej ze mną bo wyglądam jak zmora a czuję się jeszcze gorzej.
Musiałam dziś kawałek to moje 16 kg ponieść z auta do lekarza bo biedaczek nie miał siły iść, trochę się denerwowałam, że to za duży ciężar ale mam nadzieję, że nic się tam w brzuchu nie stało.
Wasze dzieciaczki reagują na słodkie a mój Niko myślałam że mi zrobi dziurę w brzuchu jak zjadłam makrelę wędzoną hehe, ciekawe co mi chciał przekazać
OOO Kamila ziemniaczki z koperkiem i mleko zsiadłe, pycha!!!!!!!
o kurcze współczuję maluchowi tego zapalenia uszu ale dziwne ze Go nie bolą!
ja cały ten okres chorobowy daje wiktorowi bioaron c 3 razy dziennie i mi nie choruje