reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
I znów pierwsza mówię Wam dzień dobry
Wiosna coraz bardziej pokazuje, że już idzie - coraz wcześniej się rozwidnia.
Miłego dnia
Wiosna coraz bardziej pokazuje, że już idzie - coraz wcześniej się rozwidnia.
Miłego dnia
buziak
Fanka BB :)
tez witam poniedziałkowo )
kazdy juz czeka na wiosne z utesknieniem, ja dzis jak wroce to chyba ponastawiam kurtki wiosenne niech sie odswieza i czekaja )
josie - tez mysle ze maluszek Ci psoci cos, ale jesli bol dalej bedzie Ci dokuczał to sprawdz to..;-)
Spac mi sie chce choleeeera nie mam szczescia ostatnio do spania, dzis obudził mnie pieciolatek o6
kazdy juz czeka na wiosne z utesknieniem, ja dzis jak wroce to chyba ponastawiam kurtki wiosenne niech sie odswieza i czekaja )
josie - tez mysle ze maluszek Ci psoci cos, ale jesli bol dalej bedzie Ci dokuczał to sprawdz to..;-)
Spac mi sie chce choleeeera nie mam szczescia ostatnio do spania, dzis obudził mnie pieciolatek o6
ciekawa jestemjak to bedzie wygladac w lublinie chce wiosnee!
ciiiiii... oglądam pogode
e w nocy na minusie a jutro tylko 6 st.
za to w neidziele ma w polsce dojść nawet do 20 st.
kurcze w tym lublinie zawsze najzimniej jest . . . yh
Kamila nie jest po naszej wschodniej stronie tak żle. W czwartek juz ma byc 5 w piątek 9, sobota 16 a niedziele 18
oj byle do wypłaty i pędze po skrzynki balkonowe. Uprawę zacząć czas
A do tego czasu jeszcze rozliczenia skarbówka, glukoza ginekolog i masa dziwnych rzeczy
tialana
Fanka BB :)
Witam się po weekendzie:-)
KamilaLublin gratuluję dobrych wyników badań
karamija zdrówka życzę
AVO powodzenia z ZUS-em, trzymam kciuki a ty się nie stresuj
buziak nasz córcia tak samo reaguje na herbatę z cukrem jak wasz synek na liona ;-)
Waris powodzenia an glukozie
josie ja tez miałam taki ciągnący ból nad pępkiem, ból zniknął ale za to pępek zaczął mi wychodzić, już jest prawie równy z brzuchem
Sicil gdzie się schowałaś?
My miałyśmy wczoraj dosyć intensywne dzień, najpierw IKEA ale bez szaleństw tylko kilka drobnostek, ale zrobione kilometry przy oglądaniu dają dziś o sobie znać bólem pleców a popołudniu przyjechał wózek :-)
Dobrego dzionka życzę
KamilaLublin gratuluję dobrych wyników badań
karamija zdrówka życzę
AVO powodzenia z ZUS-em, trzymam kciuki a ty się nie stresuj
buziak nasz córcia tak samo reaguje na herbatę z cukrem jak wasz synek na liona ;-)
Waris powodzenia an glukozie
josie ja tez miałam taki ciągnący ból nad pępkiem, ból zniknął ale za to pępek zaczął mi wychodzić, już jest prawie równy z brzuchem
Sicil gdzie się schowałaś?
My miałyśmy wczoraj dosyć intensywne dzień, najpierw IKEA ale bez szaleństw tylko kilka drobnostek, ale zrobione kilometry przy oglądaniu dają dziś o sobie znać bólem pleców a popołudniu przyjechał wózek :-)
Dobrego dzionka życzę
helol
ja dziś wykończona mialam ciężką noc raz że się budziłam co chwile przez mój zatkany nos to dwa ok 2 złapał mnie taki skurcz w łydce że to teraz ją czuje muszę kupić magnez czy któraś już jakiś bierze i może mi coś polecić
ja dziś wykończona mialam ciężką noc raz że się budziłam co chwile przez mój zatkany nos to dwa ok 2 złapał mnie taki skurcz w łydce że to teraz ją czuje muszę kupić magnez czy któraś już jakiś bierze i może mi coś polecić
dzien dobry
bol mi chyba przeszedl, pepek to juz dawno mi wyjechal na rowni z brzuchem ale moze teraz chce sie zrobic wypukly...
my wczoraj w leroyu oprocz podlogi, kontaktow i wlacznikow kupilismy tez nasiona i skrzynki, zaczynam od siania ziol na parapety :-) jak cudownie ze wiosna juz tuz tuz!
bol mi chyba przeszedl, pepek to juz dawno mi wyjechal na rowni z brzuchem ale moze teraz chce sie zrobic wypukly...
my wczoraj w leroyu oprocz podlogi, kontaktow i wlacznikow kupilismy tez nasiona i skrzynki, zaczynam od siania ziol na parapety :-) jak cudownie ze wiosna juz tuz tuz!
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
a ja właśnie posadziłam rzeżuchę