reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
I znów pierwsza mówię Wam dzień dobry :)
Wiosna coraz bardziej pokazuje, że już idzie - coraz wcześniej się rozwidnia.

Miłego dnia :)

tez witam poniedziałkowo ;))
kazdy juz czeka na wiosne z utesknieniem, ja dzis jak wroce to chyba ponastawiam kurtki wiosenne niech sie odswieza i czekaja ;))

josie - tez mysle ze maluszek Ci psoci cos, ale jesli bol dalej bedzie Ci dokuczał to sprawdz to..;-)
Spac mi sie chce choleeeera nie mam szczescia ostatnio do spania, dzis obudził mnie pieciolatek o6:baffled:

ciekawa jestemjak to bedzie wygladac w lublinie:D chce wiosnee!

ciiiiii... oglądam pogode :p

e w nocy na minusie a jutro tylko 6 st.
za to w neidziele ma w polsce dojść nawet do 20 st.
kurcze w tym lublinie zawsze najzimniej jest . . . yh :p

Kamila nie jest po naszej wschodniej stronie tak żle. W czwartek juz ma byc 5 w piątek 9, sobota 16 a niedziele 18 :)
oj byle do wypłaty i pędze po skrzynki balkonowe. Uprawę zacząć czas :)

A do tego czasu jeszcze rozliczenia skarbówka, glukoza ginekolog i masa dziwnych rzeczy :)

Witam się po weekendzie:-)

KamilaLublin gratuluję dobrych wyników badań

karamija zdrówka życzę

AVO powodzenia z ZUS-em, trzymam kciuki a ty się nie stresuj

buziak nasz córcia tak samo reaguje na herbatę z cukrem jak wasz synek na liona ;-)

Waris
powodzenia an glukozie

josie ja tez miałam taki ciągnący ból nad pępkiem, ból zniknął ale za to pępek zaczął mi wychodzić, już jest prawie równy z brzuchem

Sicil gdzie się schowałaś?

My miałyśmy wczoraj dosyć intensywne dzień, najpierw IKEA ale bez szaleństw tylko kilka drobnostek, ale zrobione kilometry przy oglądaniu dają dziś o sobie znać bólem pleców a popołudniu przyjechał wózek :-)

Dobrego dzionka życzę :tak:

helol
ja dziś wykończona mialam ciężką noc raz że się budziłam co chwile przez mój zatkany nos to dwa ok 2 złapał mnie taki skurcz w łydce że to teraz ją czuje muszę kupić magnez czy któraś już jakiś bierze i może mi coś polecić

dzien dobry

bol mi chyba przeszedl, pepek to juz dawno mi wyjechal na rowni z brzuchem ale moze teraz chce sie zrobic wypukly...:baffled:

my wczoraj w leroyu oprocz podlogi, kontaktow i wlacznikow kupilismy tez nasiona i skrzynki, zaczynam od siania ziol na parapety :-) jak cudownie ze wiosna juz tuz tuz!

reklama
Do góry