reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

OGLADAŁAM DZIS POGODE I DWA DNI MA BYC JESZCE CHŁODNO, A OD CZWARTKU PIATKU CORAZ CIEPLEJ AZ WKONCU W SOBOTE 16STOPNI HEHEHE I MOWIA ZE WIOSNA JUZ :-D:-D

lui - to kupie to jutro bo psikam nasivin dla dzieci - niektorzy lekarze pozwalaa ale na ulotce jest napisane, zeby nie przesadzac z iloscia wiec juz sie troche boje... chce cos co działa a jest dla podwojnych hehe

ciekawa jestemjak to bedzie wygladac w lublinie:D chce wiosnee!

ciiiiii... oglądam pogode :p

e w nocy na minusie a jutro tylko 6 st.
za to w neidziele ma w polsce dojść nawet do 20 st.
kurcze w tym lublinie zawsze najzimniej jest . . . yh :p

Ostatnia edycja:
reklama
my dzisiaj to prawie lato mieliśmy:tak::-)
kuba wyszalal sie na placach zabaw:tak: a mi takie spacerki jakos lepiej zrobily, bo cos czulam ze jakas depresja mnie lapie:zawstydzona/y: ale dzisiaj lepiej:-) oby jak najdluzej:-D

Mlody oglada wlasnie bajki, mąż już pojechal do pracy i po weekendzie:-(

Wróciłam z zakupów remontowych. Nawet się udały. Kolory do pokoju maleństwa (i drugiego pokoju też) wybrane, a nawet zakupiłam coś jeszcze - miarkę na ścianę z Kubusiem Puchatkiem. Wrzuciłam zdjęcie do odpowiedniego wątku.
Z remontem ruszamy jednak za tydzień, a od jutra ostre opróznianie 2 pokoi :-). Już nie moge się doczekać efektu prac aby móc jechac kupić łóżeczko, komodę, wykładzinę i wózek.

AVO - trzymam kciuki za jutro! Bedzie dobrze, bez stresu kobieto. Tak szczerze mówiąc to mogą Cię cmoknąć w nos.

Witam
Mlodak to co zaczynamy III trymestr?
Mnie niedziela w sumie zleciała na niczym, wprawdzie słoneczko świeciło ale strasznie wiało więc ze spacerku nici natomiast zaliczyłam tylko wyjście z domciu do samochodu i na odwrót.
Jutro pobudka ok.6 i czeka mnie "ulubiona" glukoza tak więc wpadłam na chwilkę i już zmykam.
Dobrej nocki dziewczyny i dużo zdrówka.

Mam pytanie:
co to znaczy, że dziecko jest w pozycji miednicowej? To źle? Jeden lekarz napisał, że w zmiennej a drugi parę dni później,że w położeniu miednicowym.

Mam pytanie:
co to znaczy, że dziecko jest w pozycji miednicowej? To źle? Jeden lekarz napisał, że w zmiennej a drugi parę dni później,że w położeniu miednicowym.

To znaczy ,że dzidzia ma główkę u góry a pupę na dole, w tym czasie ciąży to normanle,niedługo dzidzia zacznie się układać główkowo do porodu

Witam
Mlodak to co zaczynamy III trymestr?
Mnie niedziela w sumie zleciała na niczym, wprawdzie słoneczko świeciło ale strasznie wiało więc ze spacerku nici natomiast zaliczyłam tylko wyjście z domciu do samochodu i na odwrót.
Jutro pobudka ok.6 i czeka mnie "ulubiona" glukoza tak więc wpadłam na chwilkę i już zmykam.
Dobrej nocki dziewczyny i dużo zdrówka.

Ano zaczynamy - jakoś nie byłam tego świadoma :-)
Powodzenia na "glukozie".

Mam pytanie:

Mój bejbik był na ostatnim usg właśnie w położeniu miednicowym, ale na poprzednich dwóch główką w dół. No szaleje sobie chlopina dopóki może.

Ostatnia edycja:
MsMickey moj tez w miednucowym byl ostatnio , lekarz powiedzial ze to sie stabilizuje w okolicy 35 tygodnia dopiero, do tego czasu moga sie obracac nawet codziennie

AVO nic sie nie martw, trzymamy kciuki jutro :)

buziak tez ogladalam pogde i omal nie umarlam ze szczescia!!! w koncu wiosna!!!

dziewczyny pytanie zdrowotne:

od paru godzin mam taki bol nad pepkiem jakby mnie cos ciagnelo od srodka, jak leze na boku to jest ok, ale jak tylko wstaje to masakra:szok::baffled: takie uczucie jakby przepuklina czy cos.... nie wiem czy sie martwic?? jak mi nie przejdzie do rana to zadzwonie jutro do lekarki...

od paru godzin mam taki bol nad pepkiem jakby mnie cos ciagnelo od srodka, jak leze na boku to jest ok, ale jak tylko wstaje to masakra:szok::baffled: takie uczucie jakby przepuklina czy cos.... nie wiem czy sie martwic?? jak mi nie przejdzie do rana to zadzwonie jutro do lekarki...
Pewnie Malenstwo się kręci w środku:tak:
Nic się nie martw, ale jak masz się tym zadręczać to zadzwon a bedziesz spokojniejsza:tak: dziecko po prostu daje znać o sobie moim zdaniem, ja mojego czesto tam czuję

reklama
Do góry