reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

avo będzie dobrze, nie stresuj się!

buziak moja babcia kiedyś taki głupi, ale o dziwo działający sposób na zatkany nos mi zdradziła:
ślinisz palca, wkładasz go do dziurki dość głęboko i trzymasz aż nos się odetka i potem druga dziurka - tylko nie śliń tego samego palca;-):-D

dobrze, ze mi napisałas :-D:-D

reklama
dziewczynki ja tez starsznie cierpialam z powowdu zapchanego nosa, polozna doradzila mi kupic sobie krople w sprayu sa podobno zupelnie bezpieczne dla nas nazywaja sie GRIPSTOP ja tez uzywalam tych morskich i roznych specyfikow i dooopa a tu raz zapodalam sobie te krople i mistrzostwo dla mnie:-)

pojade do apteki juz jutro i podpytam, co prawda takie sprawdzone sa pewniejsze nie?

czyli jeszcze raz poprosze o opinie i nazwy sprawdzonych specyfikow - bezpiecznych w ciazy;-)

lui czyli to to

http://www.domzdrowia.pl/79626,gripstop-spray-do-nosa-20-ml.html

i mozna to aplikowac w ilosciach okreslonych czy mozna do skutku???? widze ze to typowo dla ciezarnych ;)))))))

Ostatnia edycja:
Witajcie,

chorującym życzę zdrówka;-):tak:

u nas dzisiaj przepiękna pogoda, az sie wierzyc nie chce, ciepelko:tak::tak:
spokojnie mozna by bylo isc na spacer z krotkim rekawkiem i 99% ludzi dzisiaj bylo tak ubranych ale nie chce znow za bardzo przesadzac i Mlody byl w bluzie:tak: teraz spi a jak wstanie to idziemy znowu:tak:
na obiad robilam dzisiaj mielone, Kuba zjadl dwa i to niemałe:szok::tak:
Głodomorek mój:-)

Avo nie martw się i nie stresuj, wszystko będzie dobrze:tak:

a moje dziecko coś mało ruchliwe:-(

ja to nawet przeziebiona nie jestem, tylko ten kulfon zapchany wiecznie.. juz nie mowa o pozycji poziomej:wściekła/y:
a pogody polaa zazdroszcze. Ja mam tak ładnie nasłoneczniona kuchnie, i jak tylko podejde do blatu to przez szybe bije mi takie gorąco ze mi sie lato przypomina hehe juz niedługo:tak: juz połowa marca, zaraz kwiecien;-)

ciekawa jestem ile się ta pogoda utrzyma bo znając Anglię przyjda niedlugo znowu takie dni, ze bedzie tylko padał deszcz a tego nie znoszę:/
Ale nie narzekam bo dzisiaj rewelacja, az zaluje, ze Mlodego polozylam spać ale pozniej bylby o 18 nieprzytomny

Witam popoludniowo,

Przyjaciola pojechala juz wiec ogarnwlam, zrobilam budyn w ramach slodkiego deseru zaraz po obiedzie prawie i nadrabiam. Oczywiscie na budyn mnie naszlk po tym, jak jej nagadalam, ze nie jem zbyt duzo a slodkiego mniej niz zwykle. Troche prawda, ale najedzona jestem po obiedzie jak diabli a budyniek jakos sie zmiesci;-)

Zdrowia dla pozatykanych i goraczkujacych:-)

pojade do apteki juz jutro i podpytam, co prawda takie sprawdzone sa pewniejsze nie?

czyli jeszcze raz poprosze o opinie i nazwy sprawdzonych specyfikow - bezpiecznych w ciazy;-)

lui czyli to to

GRIPSTOP SPRAY DO NOSA, 20 ML - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl

i mozna to aplikowac w ilosciach okreslonych czy mozna do skutku???? widze ze to typowo dla ciezarnych ;)))))))

Tak kochana dokladnie to i bardzo polecam mi pomaga ja stosuje to ze dwa razy dziennie bo czesciej juz nie musze mi pomaga od razu;-);-) a wiem jakie to cierpienie najgorzej w nocy... mam nadzieje ze i Tobie pomoze

reklama
ciekawa jestem ile się ta pogoda utrzyma bo znając Anglię przyjda niedlugo znowu takie dni, ze bedzie tylko padał deszcz a tego nie znoszę:/
Ale nie narzekam bo dzisiaj rewelacja, az zaluje, ze Mlodego polozylam spać ale pozniej bylby o 18 nieprzytomny

OGLADAŁAM DZIS POGODE I DWA DNI MA BYC JESZCE CHŁODNO, A OD CZWARTKU PIATKU CORAZ CIEPLEJ AZ WKONCU W SOBOTE 16STOPNI HEHEHE I MOWIA ZE WIOSNA JUZ :-D:-D

lui - to kupie to jutro bo psikam nasivin dla dzieci - niektorzy lekarze pozwalaa ale na ulotce jest napisane, zeby nie przesadzac z iloscia wiec juz sie troche boje... chce cos co działa a jest dla podwojnych hehe

Do góry