reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

avo będzie dobrze, nie stresuj się!

buziak moja babcia kiedyś taki głupi, ale o dziwo działający sposób na zatkany nos mi zdradziła:
ślinisz palca, wkładasz go do dziurki dość głęboko i trzymasz aż nos się odetka i potem druga dziurka - tylko nie śliń tego samego palca;-):-D

dobrze, ze mi napisałas :-D:-D

reklama
dziewczynki ja tez starsznie cierpialam z powowdu zapchanego nosa, polozna doradzila mi kupic sobie krople w sprayu sa podobno zupelnie bezpieczne dla nas nazywaja sie GRIPSTOP ja tez uzywalam tych morskich i roznych specyfikow i dooopa a tu raz zapodalam sobie te krople i mistrzostwo dla mnie:-)

pojade do apteki juz jutro i podpytam, co prawda takie sprawdzone sa pewniejsze nie?

czyli jeszcze raz poprosze o opinie i nazwy sprawdzonych specyfikow - bezpiecznych w ciazy;-)

lui czyli to to

http://www.domzdrowia.pl/79626,gripstop-spray-do-nosa-20-ml.html

i mozna to aplikowac w ilosciach okreslonych czy mozna do skutku???? widze ze to typowo dla ciezarnych ;)))))))

Ostatnia edycja:
Witajcie,

chorującym życzę zdrówka;-):tak:

u nas dzisiaj przepiękna pogoda, az sie wierzyc nie chce, ciepelko:tak::tak:
spokojnie mozna by bylo isc na spacer z krotkim rekawkiem i 99% ludzi dzisiaj bylo tak ubranych ale nie chce znow za bardzo przesadzac i Mlody byl w bluzie:tak: teraz spi a jak wstanie to idziemy znowu:tak:
na obiad robilam dzisiaj mielone, Kuba zjadl dwa i to niemałe:szok::tak:
Głodomorek mój:-)

Avo nie martw się i nie stresuj, wszystko będzie dobrze:tak:

a moje dziecko coś mało ruchliwe:-(

ja to nawet przeziebiona nie jestem, tylko ten kulfon zapchany wiecznie.. juz nie mowa o pozycji poziomej:wściekła/y:
a pogody polaa zazdroszcze. Ja mam tak ładnie nasłoneczniona kuchnie, i jak tylko podejde do blatu to przez szybe bije mi takie gorąco ze mi sie lato przypomina hehe juz niedługo:tak: juz połowa marca, zaraz kwiecien;-)

ciekawa jestem ile się ta pogoda utrzyma bo znając Anglię przyjda niedlugo znowu takie dni, ze bedzie tylko padał deszcz a tego nie znoszę:/
Ale nie narzekam bo dzisiaj rewelacja, az zaluje, ze Mlodego polozylam spać ale pozniej bylby o 18 nieprzytomny

Witam popoludniowo,

Przyjaciola pojechala juz wiec ogarnwlam, zrobilam budyn w ramach slodkiego deseru zaraz po obiedzie prawie i nadrabiam. Oczywiscie na budyn mnie naszlk po tym, jak jej nagadalam, ze nie jem zbyt duzo a slodkiego mniej niz zwykle. Troche prawda, ale najedzona jestem po obiedzie jak diabli a budyniek jakos sie zmiesci;-)

Zdrowia dla pozatykanych i goraczkujacych:-)

pojade do apteki juz jutro i podpytam, co prawda takie sprawdzone sa pewniejsze nie?

czyli jeszcze raz poprosze o opinie i nazwy sprawdzonych specyfikow - bezpiecznych w ciazy;-)

lui czyli to to

GRIPSTOP SPRAY DO NOSA, 20 ML - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl

i mozna to aplikowac w ilosciach okreslonych czy mozna do skutku???? widze ze to typowo dla ciezarnych ;)))))))

Tak kochana dokladnie to i bardzo polecam mi pomaga ja stosuje to ze dwa razy dziennie bo czesciej juz nie musze mi pomaga od razu;-);-) a wiem jakie to cierpienie najgorzej w nocy... mam nadzieje ze i Tobie pomoze

reklama
ciekawa jestem ile się ta pogoda utrzyma bo znając Anglię przyjda niedlugo znowu takie dni, ze bedzie tylko padał deszcz a tego nie znoszę:/
Ale nie narzekam bo dzisiaj rewelacja, az zaluje, ze Mlodego polozylam spać ale pozniej bylby o 18 nieprzytomny

OGLADAŁAM DZIS POGODE I DWA DNI MA BYC JESZCE CHŁODNO, A OD CZWARTKU PIATKU CORAZ CIEPLEJ AZ WKONCU W SOBOTE 16STOPNI HEHEHE I MOWIA ZE WIOSNA JUZ :-D:-D

lui - to kupie to jutro bo psikam nasivin dla dzieci - niektorzy lekarze pozwalaa ale na ulotce jest napisane, zeby nie przesadzac z iloscia wiec juz sie troche boje... chce cos co działa a jest dla podwojnych hehe

Do góry