reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witajcie prawie o swicie.

Cos sie widze przestawiam na wczesniejsze wstawanie. Moze te pare miesiecy wstawania dopiero po wyspaniu sie zrobily swoje. Ale za to wieczorem ok 10/11 juz usypiam na stojaco.

Wczoraj przyjechala do nas moja przyjaciolka na weekend a ja juz ok 10 nieprzytomna. Na szczescie nie bylo presji, ze bedziemy siedziec dluzej.

Hm...

Milej niedzieli:-)

AVO imie wstepnie zaklepane Malgosia ale to bylo na poczatku. Wprawdzie ciagle nam sie podoba ale nie mielismy czasu wlasciwie poszukac dalej odkad juz wiemy, ze dziewczynka:-) Wiec jeszcze sie moze zmienic a ja sie chyba przyzwyczailam;-)

Ostatnia edycja:
Ja też witam się niedzielnie:)

Dużo zdrówka dla Waszych szkrabów,ehh najgorzej jak dzieci chorują.
Dziś zapowiada się ładny dzień, temp na plusie i słonko świeci.
Wybieram się dziś po torbę,bo w końcu od czegoś trzeba zacząć.

Mam pytanie do dziewczyn które kupowały od raj-rodzica, czy kupowałyście od niego pieluszki tetrowe? jak tak to jakie bo on ma kilka rodzai i jakiej jakości one są?

witajcie!
choroba dopadła i mnie, dodać do tego kolejną nieprzespaną noc = obraz nędzy i rozpaczy. Woń czosnku w promieniu kilometra od mojego domu.
miłego i zdrowego dnia dla wszystkich!

Witam :)

u nas sypialnia pomalowana, łóżeczko skręcone, teraz czekamy na nowe meble:-) i będę mogła w końcu poukładać rzeczy maleństwa - nie mogę się doczekać !!!

mamina mi się śniło przedwczoraj, że urodziłam bliźnięta (z zaskoczenia bo miało być jedno) i ze potem mąż przyniósł mi do szpitala bukiet ze słoneczników, które uwielbiam. Jak mu opowiedziałam o tym śnie to stwierdził, że spełni mój sen, ale tylko wtedy gdy będzie jedno dziecko.
Natomiast tej nocy miałam we śnie szybki i bezbolesny poród dziewczynki.....

mlodak wierz mi lub nie, ale nie czytałam wczoraj tego wpisu, a dziś w nocy śniło mi się, że poinformowałaś nas, że na USG okazało się, że będziesz miała bliźniaki:-D
albo ja już telepatycznie ściągam info z BB albo coś w tym jest ;-)

Witam :)

u nas sypialnia pomalowana, łóżeczko skręcone, teraz czekamy na nowe meble:-) i będę mogła w końcu poukładać rzeczy maleństwa - nie mogę się doczekać !!!

mlodak wierz mi lub nie, ale nie czytałam wczoraj tego wpisu, a dziś w nocy śniło mi się, że poinformowałaś nas, że na USG okazało się, że będziesz miała bliźniaki:-D
albo ja już telepatycznie ściągam info z BB albo coś w tym jest ;-)

Ty kochana to tak dobrze mi nie życz :-). Dzieci są cudowne, ale ja chyba z dwójką na raz to bym rady nie dała. Dobrze że następne usg dopiero 3 kwietnia to mam czas na nastawienie się :-):-):-)

Zaraz brykam do kościoła, a potem szaleństwo zakupowe w castoramie mnie czeka bo ruszamy z remontem pokoju naszego Skarba :)

Życzę zdrówka chorującym mamusiom i miłej niedzieli dla wszystkich.

reklama
witajcie!
choroba dopadła i mnie, dodać do tego kolejną nieprzespaną noc = obraz nędzy i rozpaczy. Woń czosnku w promieniu kilometra od mojego domu.
miłego i zdrowego dnia dla wszystkich!
Zdrówka Wam przesyłam:)

Ja codziennie wstaje równo o 4ej jak z budzikiem :) na szczescie jeszcze na trochę przysypiam.
No i od godziny pakuje, a teraz przerwa na kawke i jajecznice :)

Do góry