reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

witam was weekendowo kochane, my dziś pędzimy na imieniny mojej babci... Będzie szał bo się dowiedzą.... wiem,że jeszcze wcześnie i nie chciałam tak wcześnie mówić o bobo ale i tak się domyślą1 wiedzą o poronieniu, o tym że się staramy.... a poza tym dziw nad dziwy będzie jak się okaze że nie palę i kieliszeczka za babci zdrowie wypić nie mogę;)
3majcie kciuki żebym to przeżyła;pppp

powodzonka!!!!

kamija,avo - zdrowka dla dzieciakow!!!

A moi panowie dzis maja pierwsza swoja impreze - ida na urodziy do ulubionego kolegi z przedszkola;-)

To bb cos sie chrzani, bo najpierw miała gkvip proble z tego co kojarze teraz mam ja, na fejsie i normalnie pisze
co ja mam zrobic cholera???? tu sie nie da pisac, ja co hwile musze do tylu wracac bo mi ucina po3litery wyrazie ;/////
to w usawieniach cos moze byc czy co i gdzie???? ?

Ostatnia edycja:
reklama
hej,
witam się weekendowo.
Na szybkjie zbicie lawinowo rosnacej gorączki - dziecko do wanny z letnia woda i wlewać powoli zimną. Porada z pierwszej pomocy przedmedycznej.

Życze waszym Panom wszystkiego najlepszego z okazji dnia mężczyzny. Mój z tej okazji dostanie typowy wymazony obiad. Rosół i schaboszczaka z kapustką zasmażaną.

Nie moge sie kwietnia doczekać. Mam tyle zajec zaplanowanych ze nie wiem czy mi czasu na wszystko starczy :)
Kupiłam dziś pomidorki na uprawe balkonową. Planuje jeszcze ziola, poziomke i truskawke pnącą.
I własnie mój małzonek mnie uswiadomił ze mamy na czerwiec zaproszenie na wesele do Lublina. Cos mi sie wydaje ze nie mam szans na nie pojechac...

Poza tym nic mi sie nie chce... tj posprzątalismy cały domek. Obiad prawie sie kończy. Kota rozlozyła mi sie na kolanach, czyli czyste i niczym nieskazone lenistwo :)

Witam,

karamija zdrowka dla synka:tak:
Ja podobnie jak dziewczyny zbijam gorączkę jak juz jest powyżej 38 st.:tak:

buziak u mnie wszystko ok jesli chodzi o bb:tak:
Nie wiem co sie moze dziac u Ciebie:no:

mamina zdrowia!!;-)

a ja ide sie chyba polozyc, Mlody spi od pol godziny.
Wkurzona jestem strasznie na męża:zawstydzona/y:

Wszystkim bidulom, chorowitkom i dzieciaczkom, duzo zdrowka. Jakies paskudztwo panuje chyba, bo u nas jelitowka atakuje.

Pola mnie tez dzisiaj moj wkurzyl, chyba sie zgadaly te chlopy :no:

Mickey w koncu sie malenstwo pokazalo. Gratuluje malej ksiezniczki. Tez nie przepadam za rozem, chociaz zdarzaja sie wyjatki :-p

Nie wiem czy pisalam o wizycie u poloznej :eek: Jesli nie, to daje znac, ze wszystko ok. Misiu sprzedal kopa, jak go pani sciskala. Ogolnie trafilam na super babke. Zawsze sie posmiejemy jak do niej pojde - szkoda, ze rzadko urzeduje na porodowce, bo chcialabym na nia trafic.

Niespodzianka mnie moj juz wczoraj wkurzył i tak się to ciągnie:wściekła/y:
Ja tez polozna mam super:tak: a w szpitalu bedzie Ci naprawde obojetne na kogo trafisz;-) wazne, zeby szybko poszło:-)

Zdrówka dla choraczków :)

Ja byłam na bazarku dziecięcym, ale tyle ludzi było, ze nie chciało mi się chodzić, potem pojechałam z koleżanką do ikei i dział dziecięcy remontują i też wielkie g... było. No i teraz się dowiedziałam, ze w sobote o 8ej rano mogę mieć tylko busa do przeprowadzki, więc 2tyg wcześniej niż planowałam :/ mam nadzieje, ze wyrobię się z tym wszystkim sama :/

reklama
jem lecze a raczej zre, bosz jakie dobre....do tego bagietka z maslem no orgazm no

mi sie ostatnio czesto snia moje porody w roznej wersji, moze ja nie potrzebuje juz szkoly rodzenia :dry:

Do góry