reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witam się w sobotnie popołudnie

delwer dobrze ze pieniążki się znalazły :tak:

MsMickey gratuluje córeczki :-)

mamina karierowiczka zdrówka życzę

lui85 a z ta zgagą to spróbuj jeszcze dać sobie wyżej poduszkę tak żeby głowa była wyżej wtedy miej się soki żołądkowe wylewają do przełyku

nanulika udanej imprezki ;-)

agaundpestka powodzenia z tym pakowaniem, a może ktoś mógłby ci pomóc?

reklama
polaa, niespodzianka witajcie w klubie ja też dziś ze swoim w nastrojach bojowych jesteśmy. Mężczyźni - naprawdę co za gatunek :szok:

mamina mi się śniło przedwczoraj, że urodziłam bliźnięta (z zaskoczenia bo miało być jedno) i ze potem mąż przyniósł mi do szpitala bukiet ze słoneczników, które uwielbiam. Jak mu opowiedziałam o tym śnie to stwierdził, że spełni mój sen, ale tylko wtedy gdy będzie jedno dziecko.
Natomiast tej nocy miałam we śnie szybki i bezbolesny poród dziewczynki.....

Ostatnia edycja:
Witajcie
Poczytam Was pewnie w poniedziałek. Ja ostro wzięłam się do roboty. Wczoraj poszłam o 2 spać, miałam mega powera. Dziś pierwsze co to do apteki po jakiś żel na kręgosłup,mimo, że farmaceuta prosił o konsultacje z lekarzem. Można powiedzieć, że prócz porządku w ubraniach mam wszędzie super czysto na wiosnę:-)
Dziś podobno Dzień Mężczyzny. Z tej okazji Mój umył okna i padł;)
meczennik.jpg

robilam dzisiaj badanka panel standardowy morfologia analiza moczu i tsh i wszystkie wyniki wporządeczku więc bardzo się cieszę :)

pozniej ucielam sobie krótką drzemkę :) niby tylko 30 minut ale zawsze to cos :)

teraz pije mleko bo zgaga mnie zamęczy niedługo . obejrzę xfactor i lece spac.

a tu znow pusto i glucho :p

jessssssssssstem ;))
no i kolejna sobota uciekła, jak ten czas leci kurcze...

Byłam dzis u kolezanki, ktora robi specjalizcje z ginekologii i pracuje juz na oddziale normalnie nie? I tak tez postanowiłam sobie skorzystac z okazji i ja wypytac o rodzenie.. m in czy czesto zdarza sie kobietom w trakcie za przeproszeniem zwalic, no i niestety prawda jest bezlitosna ;/// Podobniez baaardzo czesto, mowiła ze co prawda dla nich jest to juz tak codzienne ze ich to nie wzrusza...
Wiec jednak gdyby mi sie udało rodzic sn to p idzie tylko do pewnego momentu ze mna a potem aut,ja wole rdzic sama:tak:

Rzeczywiscie cichutko tutaj dzisiaj, az dziwne ze nie ma co nadrabiać:-D
zacznie sie pewnie od poniedziałku:tak:

buziak no wlasnie tak sie czesto zdarza i kazda polozna czy lekarz powie Ci, ze dla nich to normalne:tak: a dla nas jednak wstyd

agaundpestka powodzenia z tym pakowaniem, a może ktoś mógłby ci pomóc?
Właśnie problem jest, bo całą ekipę miałam ustawioną na ostatni weekend marca, a teraz będzie problem, no nic trzeba sobie radzić.

Co do wypadków wstydliwych:sorry:to moja kumpela miała operacje na wyrostek i jak ją już przewozili to lekarz do pielęgniarek mówi "proszę panią przebrać, bo kleks poszedł" :cool2:

No to po imieninach babciowych:) nie zdradzilismy sie:) nie wiem,pewno snuja domysly ale to juz ich problem:p ja nic nie potwierdzalam,zreszta nikt nie dopytywal tak wprost:)))) ufff.....

reklama
Do góry