mamina karierowiczka
Fanka BB :)
Nie spie od 6 :/ , dusi mnie mega kaszel pomocy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie spie od 6 :/ , dusi mnie mega kaszel pomocy
Kamila
matko jedyna, jak ty to znosisz biedaczku! A może Wiktor je coś takiego na noc co go pobudza?? Jak ja mojemu Maksowi dałam kanapkę z nutellą raz to nie chciał spać do 12 w nocy tylko tańcował i szalał w łóżeczku..
A ja Ci powiem, że mój Wiktor nigdy nie pchał nic do buzi Od samego początku krzyczałam na niego jak tylko widziałam, że ma taki zamiar i szybciutko mu się te pomysły wybiły z głowy
A jak był niemowlakiem to nie miał takich ciągotów do wkładania.
Eja ja też...ale szalałam na Allegro
Druga lekcja w szkole rodzenia zaliczona...podobno po remoncie szpital na Staszica wymiata...ma koło porodowe...wynalazek z kosmosu chyba...na pierwszy rzut oka...ja na to nie wsiądę!!!
[video=youtube;cYWpXTq_QAQ]http://www.youtube.com/watch?v=cYWpXTq_QAQ[/video]
Dziewczyny a od ilu stopni trzeba dziecku zbijać gorączkę a do ilu dać organizmowi samemu walczyć? 38 stopni? Doświadczone w chorobach mamy i nie tylko, poradźcie!
hej dziewczyny
tak mało piszę, że niedługo o mnie zapomnicie
Ms Mickey
gratuluję zdrowej panienki!
co do różu i ubranek to coraz częściej widzę ładnie ubrane niemowlęta w kolorach nietypowych zupełnie, ostatnio u lekarza był noworodek, który miał czarne śpioszki i czapeczkę z jakimiś elementami szarymi i wyglądał prześlicznie a dla dziewczynek jest też dużo innych kolorów fajnych, dużo brązów połączonych właśnie z jakimś delikatnym różem, jednym słowem jest pole do popisu!
Kamila
matko jedyna, jak ty to znosisz biedaczku! A może Wiktor je coś takiego na noc co go pobudza?? Jak ja mojemu Maksowi dałam kanapkę z nutellą raz to nie chciał spać do 12 w nocy tylko tańcował i szalał w łóżeczku..
mamina
jeju współczuję mam właśnie podobny problem tylko że z dzieckiem
Pierwszy raz od 3 lat mam poważniejszą chorobę u dziecka i powiem wam szczerze, że strasznie panikuję. Całą noc nie spałam, mierzyłam mu temperaturę co 5 min, raz doszła do 39 stopni. Płacze, jęczy, mówi że go boli głowa, wygląda tragicznie. Już 2 razy byłam u lekarza, niby płuca czyste itp. ale oczywiście nadszedł weekend i mu się pogorszyło. Stres straszny przeżywam choć nie chcę bo czuję jak się Nikoś w brzuchu nerwowo rzuca.
Poza tym lekki szok bo okazało się, że krew i mocz i glukoza wszystko perfekt, nawet żelaza nie muszę brać. To dlaczego tak się słabo czuję wciąż??
Byłam też na 1 lekcji w szkole rodzenia, fajnie i śmiesznie i uczę się przy tym niemieckiego, traktuję to jako okazja do wyrwania się z domu na 2 godzinki w tygodniu.
miłego dnia!