reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Co to jest 10 kilo.... jak wygladasz tak slicznie, brzuszek pieknie ksztaltny jak na mieszkanko xerowek:-):-) lapki chudziutkie wiec ja tam nie mam pojecia jak wygladalas bez tych 10 kilo!!?

reklama
a ja już dzisiaj wypiłam w sumie litr kawy bo strasznie sie nie wyspalam - od 2 w nocy do 5.30 i to z przerwami :/ wiktor wcale nie chcial spac.. :/
ale po tej kawie caly czas poty mnie oblewają - zdecydowanie za duzo .. ;/

mamuśki jak macie fejsa to pomóżcie nam głosikiem :) https://apps.facebook.com/spaghettojadki/gallery.php?show=7&ref=nf

Ostatnia edycja:
tialana, dzieki, ja tez sie ciesze :tak: ostatni raz widzialam ja dokladnie rok temu, a my normalnie sie widywalysmy co 2miesiace, wiec stanowczo za dlugo ;-) stwierdzilysmy, ze zakupki taniej bedzie przywiezc osobiscie niz zaplacic za paczke na poczcie, bo ceny sa porazajace ;-) plus przyjedzie odebrac swoje buciki, ktore jej kupilam za 30%ceny :tak: a moze i inne przecenki sie tu jeszcze trafia :tak: ;-)

Julcio oficjalnie moze pochwalic sie swoim pierwszym filmikiem, tak mi walil w brzuch, ze sie na serio przestraszylam :baffled: pierwszy raz tak mocno, wyraznie i wiele razy, moze chcial mi powiedziec, ze na obiadek czas :sorry2:

Od rana dzis caly czas sie rusza :shocked2:

Sicil my też planujemy zrobić taki filmik tyle że ja lubię spać na golasa a jak już mała zacznie rano swoje cuda wyczyniać to aż mi się nie chce wstawać żeby się ubrać a cycuchami świecić nie chce ;-)

No ja tez zbieram materialy od poczatku ciazy, mam zdjecie i date zrobienia testu ciazowego, zaplodnienie tez wiem kiedy nastapilo w podrozy poslubnej, zbieram wszystkie zdjecia z usg i prosze gina o nagrywanie filmikow z usg, wiec mam juz pokazny material, tez chce nagrac ruchy malego na tym etapie ciazy ale jakos nigdy nie moge zdazyc:-) tialana loj tam loj tam nawet jak cycuchami poswiecisz to co filmik moze byc tylko dla was;-) z reszta jak bedziesz piersia karmic to trzeba bedzie sie przyzwyczaic do pokazywania cycuszkow:-D

reklama
lui85 w sumie racja ale jakoś nie przywykłam do obfotografofywania i filmowania własnych wdzięków ;-) a ty tu już ładna kolekcję masz, ja mam jedynie wszystkie zdjęcia z usg od 4 tygodnia

Do góry