reklama
tialana
Fanka BB :)
buziak otwierają i mogą już ocenić gdzie chcą kopnąć ;-)
sicilpol ucieszyłam się z tych odwiedzin siostry jakby co najmniej do mnie miała przyjechać ;-)
asiia_ majóweczka jeszcze chyba w dwupaku i sytuacja chyba póki co jest opanowana
lui85 zdrówka
sicilpol ucieszyłam się z tych odwiedzin siostry jakby co najmniej do mnie miała przyjechać ;-)
asiia_ majóweczka jeszcze chyba w dwupaku i sytuacja chyba póki co jest opanowana
lui85 zdrówka
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
a ja już dzisiaj wypiłam w sumie litr kawy bo strasznie sie nie wyspalam - od 2 w nocy do 5.30 i to z przerwami :/ wiktor wcale nie chcial spac.. :/
ale po tej kawie caly czas poty mnie oblewają - zdecydowanie za duzo .. ;/
mamuśki jak macie fejsa to pomóżcie nam głosikiem https://apps.facebook.com/spaghettojadki/gallery.php?show=7&ref=nf
mamuśki jak macie fejsa to pomóżcie nam głosikiem https://apps.facebook.com/spaghettojadki/gallery.php?show=7&ref=nf
Ostatnia edycja:
a ja już dzisiaj wypiłam w sumie litr kawy bo strasznie sie nie wyspalam - od 2 w nocy do 5.30 i to z przerwami :/ wiktor wcale nie chcial spac.. :/
a jaki masz puls?
a jaki masz puls?
ja juz głos oddałam.
sicilpol
Ma-Ma!
tialana, dzieki, ja tez sie ciesze ostatni raz widzialam ja dokladnie rok temu, a my normalnie sie widywalysmy co 2miesiace, wiec stanowczo za dlugo ;-) stwierdzilysmy, ze zakupki taniej bedzie przywiezc osobiscie niz zaplacic za paczke na poczcie, bo ceny sa porazajace ;-) plus przyjedzie odebrac swoje buciki, ktore jej kupilam za 30%ceny a moze i inne przecenki sie tu jeszcze trafia ;-)
Julcio oficjalnie moze pochwalic sie swoim pierwszym filmikiem, tak mi walil w brzuch, ze sie na serio przestraszylam pierwszy raz tak mocno, wyraznie i wiele razy, moze chcial mi powiedziec, ze na obiadek czas
Od rana dzis caly czas sie rusza
Julcio oficjalnie moze pochwalic sie swoim pierwszym filmikiem, tak mi walil w brzuch, ze sie na serio przestraszylam pierwszy raz tak mocno, wyraznie i wiele razy, moze chcial mi powiedziec, ze na obiadek czas
Od rana dzis caly czas sie rusza
tialana
Sicil my też planujemy zrobić taki filmik tyle że ja lubię spać na golasa a jak już mała zacznie rano swoje cuda wyczyniać to aż mi się nie chce wstawać żeby się ubrać a cycuchami świecić nie chce ;-)
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
niewiem jaki ...a jaki masz puls?
ja juz głos oddałam.
dzięki ;p
No ja tez zbieram materialy od poczatku ciazy, mam zdjecie i date zrobienia testu ciazowego, zaplodnienie tez wiem kiedy nastapilo w podrozy poslubnej, zbieram wszystkie zdjecia z usg i prosze gina o nagrywanie filmikow z usg, wiec mam juz pokazny material, tez chce nagrac ruchy malego na tym etapie ciazy ale jakos nigdy nie moge zdazyc:-) tialana loj tam loj tam nawet jak cycuchami poswiecisz to co filmik moze byc tylko dla was;-) z reszta jak bedziesz piersia karmic to trzeba bedzie sie przyzwyczaic do pokazywania cycuszkow
reklama
tialana
lui85 w sumie racja ale jakoś nie przywykłam do obfotografofywania i filmowania własnych wdzięków ;-) a ty tu już ładna kolekcję masz, ja mam jedynie wszystkie zdjęcia z usg od 4 tygodnia