reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Co to jest 10 kilo.... jak wygladasz tak slicznie, brzuszek pieknie ksztaltny jak na mieszkanko xerowek:-):-) lapki chudziutkie wiec ja tam nie mam pojecia jak wygladalas bez tych 10 kilo!!?

reklama
a ja już dzisiaj wypiłam w sumie litr kawy bo strasznie sie nie wyspalam - od 2 w nocy do 5.30 i to z przerwami :/ wiktor wcale nie chcial spac.. :/
ale po tej kawie caly czas poty mnie oblewają - zdecydowanie za duzo .. ;/

mamuśki jak macie fejsa to pomóżcie nam głosikiem :) https://apps.facebook.com/spaghettojadki/gallery.php?show=7&ref=nf

Ostatnia edycja:
tialana, dzieki, ja tez sie ciesze :tak: ostatni raz widzialam ja dokladnie rok temu, a my normalnie sie widywalysmy co 2miesiace, wiec stanowczo za dlugo ;-) stwierdzilysmy, ze zakupki taniej bedzie przywiezc osobiscie niz zaplacic za paczke na poczcie, bo ceny sa porazajace ;-) plus przyjedzie odebrac swoje buciki, ktore jej kupilam za 30%ceny :tak: a moze i inne przecenki sie tu jeszcze trafia :tak: ;-)

Julcio oficjalnie moze pochwalic sie swoim pierwszym filmikiem, tak mi walil w brzuch, ze sie na serio przestraszylam :baffled: pierwszy raz tak mocno, wyraznie i wiele razy, moze chcial mi powiedziec, ze na obiadek czas :sorry2:

Od rana dzis caly czas sie rusza :shocked2:

Sicil my też planujemy zrobić taki filmik tyle że ja lubię spać na golasa a jak już mała zacznie rano swoje cuda wyczyniać to aż mi się nie chce wstawać żeby się ubrać a cycuchami świecić nie chce ;-)

No ja tez zbieram materialy od poczatku ciazy, mam zdjecie i date zrobienia testu ciazowego, zaplodnienie tez wiem kiedy nastapilo w podrozy poslubnej, zbieram wszystkie zdjecia z usg i prosze gina o nagrywanie filmikow z usg, wiec mam juz pokazny material, tez chce nagrac ruchy malego na tym etapie ciazy ale jakos nigdy nie moge zdazyc:-) tialana loj tam loj tam nawet jak cycuchami poswiecisz to co filmik moze byc tylko dla was;-) z reszta jak bedziesz piersia karmic to trzeba bedzie sie przyzwyczaic do pokazywania cycuszkow:-D

reklama
lui85 w sumie racja ale jakoś nie przywykłam do obfotografofywania i filmowania własnych wdzięków ;-) a ty tu już ładna kolekcję masz, ja mam jedynie wszystkie zdjęcia z usg od 4 tygodnia

Do góry