reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witam i ja :) ale dziś byłą pełnia o 4ej obudził mnie księżyc patrzący prosto na mnie :D
No i dziś wolne- czyli długi weekend- muszę przycisnąć pasa i zabrać się na dobre za pakowanie.

reklama
Kamila , 3 trymestr zczyna się od 27 tygodnia równo:) także od tygodnia jesteś w 7 miesiącu i 3 trymestrze:)

Pola, jak dzisiaj się czujesz?Nadal Cię kłuje?

Ja tez miałam za każdym razem blade krechy i mam 2 babeczki:) a betki mi ładnie przyrastały:)

ja znowu dzisiaijw nienajlpeszym humorze:( takze nie będę za dużo pisac by innym humoru nie popsuć:(

7 miesiąc - to brzmi dumnie :)

w mojej kurtce boczne kieszenie mam juz na tylku, a o dopieciu sie nie ma mowy ;-)

a mi sie cos dzieje z brzuchem :( maly sie wierci i co chwila mnie tak lapie bol, taki klujacy, ze gwiazdki widze :baffled:
poszlam do lazienki i niby jest juz lepiej, ale leze, nie ruszam sie, we wtorek mam gina, kurcze, oby wytrzymac do niego, bo on sie smieje, ze my zawsze jak on zapowie wizyte, to my przylecimy przed terminem do niego z czyms ;-)
pocieszam sie, ze ten klujacy bol trwa sekunde i dzieje sie dokladnie jak Julcio sie rusza, wiec pewnie sobie upodobal/upolowal jakis ogran wewnetrzny :baffled:

rozwaliłas mnie ;))) ja zmieniłam kutrke na sportowa i chrzanie wszystko ;))
co do bólu to powiem Ci ze miałam podobie 2dni brałam nospe i przeszło, oczywiscie lezałm wtedycałe dnie na bb ;-):tak:
Takze kładz sie i odpoczywaj!!!

Kamila , 3 trymestr zczyna się od 27 tygodnia równo:) także od tygodnia jesteś w 7 miesiącu i 3 trymestrze:)

to znaczy ze zaczełam 7misiac i trzeci trymestr?? o jaaaaaaaa bynajmniej lepiej tobrzmi w połaczeniu z oja waga hee
załóz temat klendarz ciazy i nam to rozpisz:tak:

z tymi literami to bb cos sie chrzani wiecie???

rozwaliłas mnie ;))) ja zmieniłam kutrke na sportowa i chrzanie wszystko ;))
co do bólu to powiem Ci ze miałam podobie 2dni brałam nospe i przeszło, oczywiscie lezałm wtedycałe dnie na bb ;-):tak:
Takze kładz sie i odpoczywaj!!!

to znaczy ze zaczełam 7misiac i trzeci trymestr?? o jaaaaaaaa bynajmniej lepiej tobrzmi w połaczeniu z oja waga hee
załóz temat klendarz ciazy i nam to rozpisz:tak:

z tymi literami to bb cos sie chrzani wiecie???

a ile mas zdo przodu- ja dzisiaj 9 kilo:( ale mam problem z kupalem- cięgle niedosrana.....mam nadzieję,że 1, 5 kilo kupska we mnie siedzi. No i nosek spuchniety rankiem- to znaczy,ze wode chyba zaczynam magazynować.

Ostatnia edycja:
a ile mas zdo przodu- ja dzisiaj 9 kilo:( ale mam problem z kupalem- cięgle niedosrana.....mam nadzieję,że 1, 5 kilo kupska we mnie siedzi. No i nosek spuchniety rankiem- to znaczy,ze wode chyba zaczynam magazynować.

ja też miałam z tym problem ale odkąd codziennie pije kawke przed śniadaniem od tej pory chodzę " czyściutka" :)

avo - waże 61,5 a startowałm z jakiegos 51
do tego wczoraj jak zjełam skarpety to zauwazyłam na lewej nodze zwłaszcza odcisnieta gumke:baffled: i małam luzne skarpety.. Wiec IIItrymest nadszedł pełna para:sorry2:
Teraz juz chrzane wage,co ma byc to bedzie obym nie puchła bo to jest najgorsze:no:

Po moich problemach z kupalem...mąż się śmieje, że przy porodzie wywalę z siebie 3 kg dzidzi i 6 kg wiecie czego ;D (sorry jak obleśne)

a ja nie pogniewałabym sie jakbym urodziła pod koniec maja - wiecej czasu na dojscie do siebie na słoncu hehe

reklama
Po moich problemach z kupalem...mąż się śmieje, że przy porodzie wywalę z siebie 3 kg dzidzi i 6 kg wiecie czego ;D (sorry jak obleśne)

hahaha :-D a i tak się zdarza.. :-D no może nie 6 xD

a ja nie pogniewałabym sie jakbym urodziła pod koniec maja - wiecej czasu na dojscie do siebie na słoncu hehe

kurna ja mam tez nadzieje ze troszke wczesniej bo mam 21-22 czerwca ważne egzaminy na których muszę być i które muszę zdać ! a po cc moze byc ciezko usiedziec przez jakies 3 godziny na dupie bez wstawania ;/ martwi mnie to ... bo zanim dojde do siebie ... uh az strach pomyslec jak ja dam rade . ..

Ostatnia edycja:
Do góry