reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Hej!

u nas też nie ma słońca, pogoda pod psem:dry:

ale mężusia mam od wczoraj wieczora, więc żadna pogoda mi humoru nie popsuje:-D tym bardziej, że dostałam od niego wczoraj "tulipana" ;-):-D

nanulika ja obstawiam chłopca;-)

Kamila gratuluję!!!
III symestr - jak to szybko leci:szok:

reklama
Witam się i ja
Z ledwością Was nadrabiam :-(
Ja od 3 dni remont kuchni mam ale taki prowizoryczny bo planuje jeszcze w tym roku generalkę dziś jeszcze tylko meble skręcić i będzie gicio. Robie mały remont aby było czysto na przyjście małej :-D.

Dziewczyny wlasnie kolezanka z listopada, ktora ma tez termin na maj napisala, ze pierwsza dziewczynka majowa sie rodzi:szok::szok:
Matko bosko to już ??????????? Ale pogratuluj jej i trzymam kciuki za maleństwo !!!

Trzymaj sie współczuje bólu.....Ja natomiast na przemian lewa albo prawa łydka skurcze ma jak dotykam jakbym kamień miała w środku koszmar.....:-(
dawaj znać co i jak papatki:baffled:
Ja mam czasami skurcz w prawej nodze na zmiane udo i łydka !!!!!!!

dzieńdoberek dziś za oknem znów piękne słoneczko i -5 ah jak mi sie już marzy plusowa temperaturka :)

milego dniaa:)

Ej wiecie, że ja już jestem w 3 trymestrze ?? Wyszukałam w necie, że od 28 tygodnia to już jest 3 trymestr. kurka.

Gratuluję wejścia w ostatni trymestr !!!!!!

Beta 381.8 :D

W pon wieczorem bylo 123.8

:)))))

Strasznie się cieszę i strasznie mocno trzymam za Was kciuki !!!!!!!!!!!! :-) :-D

Witam,

Ja dzis obhdzilam sie i momentalnie jak mnie nie kopnie... I tak nastepne 10 minut...
Caly brzuch mi latal:-) :-)
No i czuje tez w ciagu dnia kopy w rozne strony np w okolicy odbytu takze;-)

Ale dzis najwazniejsza wiadomosc: ide na porzadne usg do znajomego swietnego radiologa. O 19.35. Mam nadzieje, ze P sie wyrobi z robota i pojedziemy razem:-) no dowiem sie czegos wiecej niz 4 zewnetrzne wymiary. Juz sie oczywiscie nie moge doczekac:-)

WItam
Paulina powiem ci ze z ta papuga to smieszne nawet:D:D:D chociaz jakbym miala miec cos takiego co chwile to tez by mnie szlag wreszcie trafil:/ ja kiedys mialam faliste, chodzilam wtedy do podstawowki jeszcze . i tez sie wszyscy o 5 rano darli zeby sie zamknely...5 rano to troche przegiecie ale dzialalo po jakims czasie zarzucanie na klatke szmatki albo koca i spaly dalej :D

Siula no rzeczywiscie to az niemozliwe ze takie male dzieciatko urodzila jak nasze teraz juz niektore moga tyle wazyc...Verita czy Kamila na USG jakis czas temu mialy prawie 1 kg dzieci:)o ile nie pomylilam dziewczyn

Kamila Ty juz w tym III trymestrze od tygodnia jestes, a wg innych zrodel od 2 hihi. ale grunt ze juz wiesz :D

Nanulika ja tez chlopca obstawiam u Ciebie. nie wiem dlaczego ale jakos uwierzylam w ta blada kreske ze przy chlopakach jest. u mnie tez byly blade no i mam :)

u mnie dzisiaj pogoda juz ok. wczoraj sniegu napaalo ale przeszlo dalej na wschod. dzisiaj juz ladnie sloneczko swieci ale dalej zimno. kurcze niech sie troche ociepli bo juz moja wieksza kurtka podwija mi sie do polowy plecow i nie moge sie normalnie zapiac. roche dziwnie juz wygladam a jeszcze nie moge w rozpietej chodzic.

Tialana no na pierwszej wizycie to mnie sie zapytali tylko czy jestem "zdrowa" to powiedzialam ze tak, ale ze chorowalam na nadczynnosc tarczycy i mialam pare lat temu zapalenie trzustki. nie wiedzialam ze w tym moze byc tez zawarte pytanie o wzrok:/a i tak z ta tarczyca nic nie zrobili i mnie n aglupie tsh nawet nie skierowali. przy nastepnym badaniu zrobie sobie prywatnie. nie bede sie prosic bo juz kilka razy mowilam to mowili ze nie trzeba!!a w tamtej ciazy jakos bylo trzeba. ja nie wiem ale ja wole uwazac z ta tarczyca. tylko troche ja zaniedbam a juz zaczynam "szczekac" pod wieczor i nie moge zlapac oddechu jak zasypiam. i wtedy wiem ze cos sie pogarsza. na nastepnej wizycie wspomne o tych oczach , bo w sumie przydalo by sie i tak pojsc do okulisty, bede miec spokoj pozniej

Ostatnia edycja:
w mojej kurtce boczne kieszenie mam juz na tylku, a o dopieciu sie nie ma mowy ;-)

a mi sie cos dzieje z brzuchem :( maly sie wierci i co chwila mnie tak lapie bol, taki klujacy, ze gwiazdki widze :baffled:
poszlam do lazienki i niby jest juz lepiej, ale leze, nie ruszam sie, we wtorek mam gina, kurcze, oby wytrzymac do niego, bo on sie smieje, ze my zawsze jak on zapowie wizyte, to my przylecimy przed terminem do niego z czyms ;-)
pocieszam sie, ze ten klujacy bol trwa sekunde i dzieje sie dokladnie jak Julcio sie rusza, wiec pewnie sobie upodobal/upolowal jakis ogran wewnetrzny :baffled:

Sicil moze on mysli ze tam zabawki sa i tu kop mamie w watrobe :D
ja tak sobie przypominam ze teraz to i tak najfajniejszy czas na kopniaki naszych dzieci, bo jeszcze tak sie duzo ruszaja, potem to juz beda sie jakby przesuwac i wyciagac. nie wiem jak o tym zapomnialam ale 2 ostatnie miesiace to po lewej stronie pod zebrami mialam co chwile wypiety tylek Rafalka :D to bolalo, myslalam ze mi skora peknie. a brzuch trojkatny byl;)rozmawialam z ludzmi a to nagle obcy w brzuchu sie zaczyna ruszac i juz mnie wtedy nikt nie sluchal tylko wszyscy na brzuch hihi

Hej

U mnie też brzydko - okropna mgła i tak jakoś buro i ponuro :dry:
Ale cieszę się, że dzisiaj piątek ;-). Nareszcie 2 dni wolnego.

Było o mieszkaniu w bloku. Ja całe życie tak mieszkam i na szczęście miałam i mam "normalnych" sąsiadów. Bardzo Wam współczuję. Nie wyobrażam sobie waszych nerwów :wściekła/y:

nanulinka piękny wynik :-)

kamila ho, ho 3 trymestr :cool2:

polaa i jak się czujesz?

sicil to pewnie mały tak szaleje i Ci dokucza ;-). Oby szybko zmienił pozycję.

msmickey trzymam kciuki za usg :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
dzieńdoberek dziś za oknem znów piękne słoneczko i -5 ah jak mi sie już marzy plusowa temperaturka :)

milego dniaa:)

Ej wiecie, że ja już jestem w 3 trymestrze ?? Wyszukałam w necie, że od 28 tygodnia to już jest 3 trymestr. kurka.

Kamila , 3 trymestr zczyna się od 27 tygodnia równo:) także od tygodnia jesteś w 7 miesiącu i 3 trymestrze:)

Pola, jak dzisiaj się czujesz?Nadal Cię kłuje?

Ja tez miałam za każdym razem blade krechy i mam 2 babeczki:) a betki mi ładnie przyrastały:)

ja znowu dzisiaijw nienajlpeszym humorze:( takze nie będę za dużo pisac by innym humoru nie popsuć:(

Do góry