reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Paulina no to też masz udanych sąsiadów, nie ma co.
U Ciebie juz rano a mi sie jeszcze spać nie chce:baffled:
ale to normalne a rano jak synek sie obudzi to bede sie Go pytala kilka razy czy nie chce sie jeszcze do mamusi przytulic i zamknąć oczka:-D:zawstydzona/y: mąz na szczescie wraca z pracy po 7 rano wiec moze Go wezmie jak ostatnio i pośpię dłuzej:zawstydzona/y:

brzuch nadal boli:-(
jak nie bedzie poprawy jade od razu do szpitala albo zadzwonię do poloznej:tak:

reklama
Trzymaj sie współczuje bólu.....Ja natomiast na przemian lewa albo prawa łydka skurcze ma jak dotykam jakbym kamień miała w środku koszmar.....:-(
dawaj znać co i jak papatki:baffled:

Witajcie :)

Znow dospac nie moge :baffled:
Maz sie ode mnie wyprowadzil juz 3noc hihih niby z powodu przeziebienia, ale cos mi za pieknie wyglada na to przeziebienie :dry:

Co do odglosow sasiadow, to mi sie przypomnial taki facet, ktory przez pare miesiecy mieszkal kiedys pod nami... spiewak... do dzis nie wiemy, czy amator, czy jakis pro... w kazdym razie "O sole mio" mialam co ranek :baffled:
Tez mam go nagranego :tak:, jak mi sie uda, to wrzuce gdzies hihihi, mi na poczatku smiac sie chcialo, bo wielu pewnie by to sie podobalo, takie 100% Wlochy, ale po 2tygodniach moj maz jak naladowany karabin chodzil ;-)

Maz wczoraj przy dniu kobiet wyszedl znow z siebie i stanal obok ;-)
Go takie dni zawsze mega stresuja i starajac sie za bardzo, efekty sa calkowicie odwrotne ;-)

Wiatam i ja rano ;)
Nie wiem o co chodzi,ale wiczrami ledwie powieki podnosze,nie panuje nad tym a rano cisza nikt mi nie spiewa, papugi nie bluzgaja sasiedzi nie wrzeszcza a ja spac nie moge noooooo ;((((
potem pół dnia ziewam:baffled:
polaa - daj znc co i jak z tym brzuchem

dzieńdoberek dziś za oknem znów piękne słoneczko i -5 ah jak mi sie już marzy plusowa temperaturka :)

milego dniaa:)

Ej wiecie, że ja już jestem w 3 trymestrze ?? Wyszukałam w necie, że od 28 tygodnia to już jest 3 trymestr. kurka.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)
U mnie biało za oknem ale jest +2 więc pewnie szybko biel zniknie

polaa aż się wyprostowałam jak to przeczytałam, oby wszystko było w porządku z pierwszym majowym bobaskiem

PaulinaMaria z tymi papugami to tam macie wesołe, może naucz je coś po polsku ;-)

buziak a może się kimnij popołudniu na chwilkę, wiem że pewnie przy bliźniakach możesz mieć małe możliwości ale może brakuje ci właśnie takich kilku minut dospania

KamilaLublin jesteś i to już od tygodnia o ile się nie mylę

Dobrego dnia kobitki :-)

reklama
i tak z każdym dniem zdaję sobię sprawę, że już coraz bliżej i całe moje życie znów zostanie wywrócone do góry nogami :)
już nie mogę się doczekać aż dzieciaczki będą miały po 3 i 6 lat :) to będzie dopiero wesoło !

Kamila czas tak szybko leci, ciesz sie chwila teraz bo potem nie wrocisz do tych chwil;-) Ja pamietam jak chciałam zeby zaczeli chodzic, sikac na sedes, mowic... - a teraz coraz bardziej samodzielni
;-):tak: pyskaci i indywidalni:tak:
polaa aż się wyprostowałam jak to przeczytałam, oby wszystko było w porządku z pierwszym majowym bobaskiem

buziak a może się kimnij popołudniu na chwilkę, wiem że pewnie przy bliźniakach możesz mieć małe możliwości ale może brakuje ci właśnie takich kilku minut dospania

weszłam na majowki chwile temu i sie poryczałam:baffled:
w takich chwilach to zyje we mnie...

a co dospania w dzien przy blizniakach to sie da:tak: właczam bajki, cauje w czółka i ide lulu;-) To sa juz duzi panowie:cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
Do góry