reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Paulina no to też masz udanych sąsiadów, nie ma co.
U Ciebie juz rano a mi sie jeszcze spać nie chce:baffled:
ale to normalne a rano jak synek sie obudzi to bede sie Go pytala kilka razy czy nie chce sie jeszcze do mamusi przytulic i zamknąć oczka:-D:zawstydzona/y: mąz na szczescie wraca z pracy po 7 rano wiec moze Go wezmie jak ostatnio i pośpię dłuzej:zawstydzona/y:

brzuch nadal boli:-(
jak nie bedzie poprawy jade od razu do szpitala albo zadzwonię do poloznej:tak:

reklama
Trzymaj sie współczuje bólu.....Ja natomiast na przemian lewa albo prawa łydka skurcze ma jak dotykam jakbym kamień miała w środku koszmar.....:-(
dawaj znać co i jak papatki:baffled:

Witajcie :)

Znow dospac nie moge :baffled:
Maz sie ode mnie wyprowadzil juz 3noc hihih niby z powodu przeziebienia, ale cos mi za pieknie wyglada na to przeziebienie :dry:

Co do odglosow sasiadow, to mi sie przypomnial taki facet, ktory przez pare miesiecy mieszkal kiedys pod nami... spiewak... do dzis nie wiemy, czy amator, czy jakis pro... w kazdym razie "O sole mio" mialam co ranek :baffled:
Tez mam go nagranego :tak:, jak mi sie uda, to wrzuce gdzies hihihi, mi na poczatku smiac sie chcialo, bo wielu pewnie by to sie podobalo, takie 100% Wlochy, ale po 2tygodniach moj maz jak naladowany karabin chodzil ;-)

Maz wczoraj przy dniu kobiet wyszedl znow z siebie i stanal obok ;-)
Go takie dni zawsze mega stresuja i starajac sie za bardzo, efekty sa calkowicie odwrotne ;-)

Wiatam i ja rano ;)
Nie wiem o co chodzi,ale wiczrami ledwie powieki podnosze,nie panuje nad tym a rano cisza nikt mi nie spiewa, papugi nie bluzgaja sasiedzi nie wrzeszcza a ja spac nie moge noooooo ;((((
potem pół dnia ziewam:baffled:
polaa - daj znc co i jak z tym brzuchem

dzieńdoberek dziś za oknem znów piękne słoneczko i -5 ah jak mi sie już marzy plusowa temperaturka :)

milego dniaa:)

Ej wiecie, że ja już jestem w 3 trymestrze ?? Wyszukałam w necie, że od 28 tygodnia to już jest 3 trymestr. kurka.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)
U mnie biało za oknem ale jest +2 więc pewnie szybko biel zniknie

polaa aż się wyprostowałam jak to przeczytałam, oby wszystko było w porządku z pierwszym majowym bobaskiem

PaulinaMaria z tymi papugami to tam macie wesołe, może naucz je coś po polsku ;-)

buziak a może się kimnij popołudniu na chwilkę, wiem że pewnie przy bliźniakach możesz mieć małe możliwości ale może brakuje ci właśnie takich kilku minut dospania

KamilaLublin jesteś i to już od tygodnia o ile się nie mylę

Dobrego dnia kobitki :-)

reklama
i tak z każdym dniem zdaję sobię sprawę, że już coraz bliżej i całe moje życie znów zostanie wywrócone do góry nogami :)
już nie mogę się doczekać aż dzieciaczki będą miały po 3 i 6 lat :) to będzie dopiero wesoło !

Kamila czas tak szybko leci, ciesz sie chwila teraz bo potem nie wrocisz do tych chwil;-) Ja pamietam jak chciałam zeby zaczeli chodzic, sikac na sedes, mowic... - a teraz coraz bardziej samodzielni
;-):tak: pyskaci i indywidalni:tak:
polaa aż się wyprostowałam jak to przeczytałam, oby wszystko było w porządku z pierwszym majowym bobaskiem

buziak a może się kimnij popołudniu na chwilkę, wiem że pewnie przy bliźniakach możesz mieć małe możliwości ale może brakuje ci właśnie takich kilku minut dospania

weszłam na majowki chwile temu i sie poryczałam:baffled:
w takich chwilach to zyje we mnie...

a co dospania w dzien przy blizniakach to sie da:tak: właczam bajki, cauje w czółka i ide lulu;-) To sa juz duzi panowie:cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
Do góry