reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Nanu gratki:-) :-) :-) Jesli chodzi o sasiadow to ja mieszkam w blizniaku i zawsze uwazalam, ze moi sa ok az chyba zaczelam pewne rzeczy zauwazac. Sasiad ma warsztat slusarski za domem halas czasami jak cholera a ja cisze lubie. Jak sobie w tym warsztacie napali no to wiadomo, ze smieciami bo cisnienie mi wtlacza akurat do mojego okna gumowosmierdzacy dym. Z przodu znow wylewaja szambo do rowu. Zwariowac mozna.A imprezy mam z drugiej strony bo park okoliczny z laweczkami i stolem do pingla idealnie baterie butli utrzyma. Pruja te ryje jak jest cieplo do jakiejs pierwszej, drugiej w nocy. Nie raz wzywalam policje. Przyjezdzali, gadali i nic. Raz pani przez tel zapytala sie, co oni maja zrobic przeciez mandatu pijanemu nie dadza. No paranoja. Zapytalam sie, czy mam jej powiedziec naprawde i czy wie, co to jest izba wytrzezwien. Rano po takich bibach park wyglada jak po tornadzie. W tym roku planuje udac sie bezposrednio do dzielnicowego i rady osiedla bo juz sily nie mam. A tak w ogole to spokojna okolica takie przedmiescia Lodzi.
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Beta 381.8
W pon wieczorem bylo 123.8
))))
Liczylam ze bedzie gdzies 280-300.... a tu 380 zaczynam wierzyc.....))))
weszłam tu tylko by znaleźć wspaniałe wieści od Ciebie .. hurrraaa... super !!! :-) będziesz jeszcze powtarzać betę czy już tylko czekasz na wizytę u gina ? ?
kurcze jedna kwietniowa mama się już rozpakowała i to w styczniu , jakoś wcześniej tego nie zarejestrowałam ;p
Ostatnia edycja:
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
mam sąsiadów chamów - piszę to celowo tutaj by każdy wiedział.
( mieszkam w wieżowcu - ok. 110 mieszkań. )
jak miałam psa to kilka razy znalazłam na swojej wycieraczce pod drzwiami psie gó.. w.no
( podrzucone oczywiście przez kogoś )
i wiele razy jakieś kości ....
a kilka dni temu rozwiesili na korytarzach naklejki z zakazem palenia no i dzisiaj wychodzę z mieszkania patrzę a pod drzwiami stoi słoik pełny niedopałków ....
o ch. im chodzi ja sie pytam.... i kto to robi ? totalne chamy.
na każdym piętrze jest po 5 mieszkań i tylko pod naszymi drzwiami dzieją się takie rzeczy . . .
nigdy nikomu krzywdy nie zrobiliśmy i nie wiem kto nas tak nielubi i takie cyrki odwala, tu mieszkają 50/50 studenci i emeryci ..
( mieszkam w wieżowcu - ok. 110 mieszkań. )
jak miałam psa to kilka razy znalazłam na swojej wycieraczce pod drzwiami psie gó.. w.no
( podrzucone oczywiście przez kogoś )
i wiele razy jakieś kości ....
a kilka dni temu rozwiesili na korytarzach naklejki z zakazem palenia no i dzisiaj wychodzę z mieszkania patrzę a pod drzwiami stoi słoik pełny niedopałków ....
o ch. im chodzi ja sie pytam.... i kto to robi ? totalne chamy.
na każdym piętrze jest po 5 mieszkań i tylko pod naszymi drzwiami dzieją się takie rzeczy . . .
nigdy nikomu krzywdy nie zrobiliśmy i nie wiem kto nas tak nielubi i takie cyrki odwala, tu mieszkają 50/50 studenci i emeryci ..
blond_20
Czarownica
Kamila kwietniowa to juz historia ,ale przeciez dziewczyny z poczatka maja sa juz w 33 tyg( skoro u nas 29 wchodzi )wiec jesli tam sa jakies blizniakowe to pewnie tez juz niedlugo. a to dopiero wtedy zaczniemy tylkami trzasc chociaz ja dzisiaj znowu mam taki dzien ze juz bym chciala Alanka przytulic i miec go w domku obok, no ale wiem wiem urosnac musi jeszcze...nie chce wykrakac sobie czegos czasem
Avo ja chyba tez powinnam do okulisty pojsc, w poprzedniej mnie wyslali, tylko ze teraz oni nawet nie zapytali czy mam wade wzroku(nosze soczewki wiec nie podejrzewaja) sama mam im powiedziec? w sumie ostatnio powiedzieli ze i tak 99% cc bedzie wiec nie wiem czy to takie potrzebne, w poprzedniej ciazy badania wyszly ok, a wade mam nieduza -1.75.
Avo ja chyba tez powinnam do okulisty pojsc, w poprzedniej mnie wyslali, tylko ze teraz oni nawet nie zapytali czy mam wade wzroku(nosze soczewki wiec nie podejrzewaja) sama mam im powiedziec? w sumie ostatnio powiedzieli ze i tak 99% cc bedzie wiec nie wiem czy to takie potrzebne, w poprzedniej ciazy badania wyszly ok, a wade mam nieduza -1.75.
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
no jak już przedwcześnie majówki zaczną sie sypać to dopiero bedziemy pazury gryzłyKamila kwietniowa to juz historia ,ale przeciez dziewczyny z poczatka maja sa juz w 33 tyg( skoro u nas 29 wchodzi )wiec jesli tam sa jakies blizniakowe to pewnie tez juz niedlugo. a to dopiero wtedy zaczniemy tylkami trzasc chociaz ja dzisiaj znowu mam taki dzien ze juz bym chciala Alanka przytulic i miec go w domku obok, no ale wiem wiem urosnac musi jeszcze...nie chce wykrakac sobie czegos czasem
Witajcie panie z mojego ulubionego babińca )) Ja również życzę Wam (nam) szczęśliwego, terminowego rozwiązania, łatwego porodu, niehuśtającego się nastroju i zdroooooooooooooowia!
nanulika, kciuków nie puszczam za Ciebie i fasolka, bardzo mnie uradowała nowina o wynikach bety, tak trzymajcie!
buziak, ooo, jestem nie w temacie Twojego wczorajszego święta, ale jakby co to mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że życzę Ci wszystkiego najlepszego niezależnie od okoliczności
AVO, ZUS-em naprawdę się nie stresuj, jak Cię zobaczą z Twoim ślicznym brzuszkiem, to nic Ci złego na pewno nie zrobią i nie wyobrażam sobie, żeby mieli podważyć w ogóle Twoje L4! co do wzroku, to ja nie wiem, o co dokładnie chodzi z tym, co Ci dolega, ale ja miałam niedawno dwa razy taką sytuację, że jak miałam źle ustawione światło wieczorem (np. tv bez lampy rozpraszającej światło albo jasna lampa jako jedyne źródło światła w pomieszczeniu), to mi się robiły bardzo dziwne rzeczy. Zupełnie, jakbym się w słońce zagapiła - i nie przechodziło kilkadziesiąt dobrych minut - miałam czarne, latające plamy.
Kamila, takie chamstwo w ogóle mi się nie mieści w głowie!! Ja rozumiem (choć i tak to obrzydliwe), że ludzie robią takie rzeczy jakiemuś męczącemu sąsiadowi, który nie umie żyć w komunie i sam jest skończonym chamem - taka odp. chamstwem na chamstwo, ale jeśli Wy normalnie, spokojnie, to jest to kompletnie niezrozumiałe. Współczuję.
Miłego wieczoru kochane, a ja wracam do męża na urlopie
nanulika, kciuków nie puszczam za Ciebie i fasolka, bardzo mnie uradowała nowina o wynikach bety, tak trzymajcie!
buziak, ooo, jestem nie w temacie Twojego wczorajszego święta, ale jakby co to mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że życzę Ci wszystkiego najlepszego niezależnie od okoliczności
AVO, ZUS-em naprawdę się nie stresuj, jak Cię zobaczą z Twoim ślicznym brzuszkiem, to nic Ci złego na pewno nie zrobią i nie wyobrażam sobie, żeby mieli podważyć w ogóle Twoje L4! co do wzroku, to ja nie wiem, o co dokładnie chodzi z tym, co Ci dolega, ale ja miałam niedawno dwa razy taką sytuację, że jak miałam źle ustawione światło wieczorem (np. tv bez lampy rozpraszającej światło albo jasna lampa jako jedyne źródło światła w pomieszczeniu), to mi się robiły bardzo dziwne rzeczy. Zupełnie, jakbym się w słońce zagapiła - i nie przechodziło kilkadziesiąt dobrych minut - miałam czarne, latające plamy.
Kamila, takie chamstwo w ogóle mi się nie mieści w głowie!! Ja rozumiem (choć i tak to obrzydliwe), że ludzie robią takie rzeczy jakiemuś męczącemu sąsiadowi, który nie umie żyć w komunie i sam jest skończonym chamem - taka odp. chamstwem na chamstwo, ale jeśli Wy normalnie, spokojnie, to jest to kompletnie niezrozumiałe. Współczuję.
Miłego wieczoru kochane, a ja wracam do męża na urlopie
Noo ja juz po babskiej kolacyjce, usmialam sie jak glupia az mnie teraz wszystko boli, maz wraca dopiero jutro wiec dzis juz mam samotny wieczor z kompem i telewizorem, maly szaleje caly czas az mnie boli wszystko no i znowu zaczyna sie ta zgaga!!! bleee pali jak cholercia
reklama
Nanulika trzymam jak zawsze kciuki za rosnącą betkę a śniłaś mi się dziś w nocy z wielkim brzuchem więc to chyba cos oznacza
Niech się spełniaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzięki Kamila!!!!
Nanulika super,to teraz trzymamy kciuki za mocne serduszko. Jeśli chodzi o duphaston to ja brałam 2x1 tabl. do 16tc oraz nospę forte ( na receptę mi przepisał) do trzech razy dziennie po pół tabletki jak mnie brzuch bolał.
Po długiej dyskusji z Moim S. zdecydowałam,że biorę 2x1 zgodnie z zaleceniami lekarza.... S. mi nagadał,że co ja wyprawiam,że tego neta to mi wyłączy itp itd
dałam za wygraną)))) w sumie.... może ma rację (oczywiście bez urazy dziewczyny pleaseeee!)
nanulika czekamy na wyniki a palce już mamy sine od zaciskania kciuków
mam nadzieję,że nie zsiniały - dzięki))))
Łaaa Nanulinek zrobilas sobie i nam najmilszy prezent na swieto bab ) Czuje ze u Ciebie w brzuszku też baba siedzi;pp)
oj najpiękniejszy!!! i MEGA bym chciała by to była zdrowa piękna baba
Do mnie mąż wpadł kolo południa w trakcie pracy z bukietem tulipanów fajnie
jak romantycznie.... mmmmmm
SUPER SUPER SUPER!!!!!!!! Wierz wierz kobitko bo wiara czyni cuda!!! Gratulacje!!!!
Dziś uwierzyłam..... i jakoś tak jakby kamień spadł mi z serca!!!
będziemy się trzymać razem! jak najdłużej - choćby i 40tygodni jeszcze!!!! i choćbym została największym słoniem w historii
naulika ladny przyrost....ja obstawiam chlopaka
No to z waszych zakładów na razie 1:1 któś jeszcze coś wróży?
Hej
nanulika no to super, cudna wiadomość
DZIĘKUJĘ!!!!!
nanulika super wieści!!! Gratuluję!!!
DZIĘKUJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nanu gratki:-) :-) :-)
DZIĘKUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ........................
weszłam tu tylko by znaleźć wspaniałe wieści od Ciebie .. hurrraaa... super !!! :-) będziesz jeszcze powtarzać betę czy już tylko czekasz na wizytę u gina ? ?
CHYBA TYLKO CZEKAM..... O ILE WYTRZYMAM.... JAK NIE TO ZROBIĘ MOŻE ZA TYDZIEŃ)))
Natulinka- orgomnie się cieszę
JA TEŻ JA TEŻ JA TEŻ :dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
nanulika- superrrrrr rosnie rosnie nie ma watpliwosci
piękny przyrost!!! Gratulacje!!!
nanulika gratuluje :-)
Braaaaawo! Teraz tylko pozytywne myśli!
Nanulika cudownie! Betka przyrasta, wiec teraz tylko dbac o siebie i do listopada Bedziesz miala malego skorpionka hihi ( jak ja )
nanulika trzymam mocno kciuki, dbaj o siebie, swoja droga najpiekniejszy prezent na dzien kobiet
Pięknie :-)
Nanuliko super!!!!!
i JESZCZE RAZ KOCHANE:
WIELKIE DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE KCIUKI WSZYSTKIM!!!! przepraszam jeśli kogoś pominęłam w cytowaniu ale tyle tego waszego wsparcia było że aż mnie oniemiało!!!!! jesteście wspaniałe!!!