reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Zaległe Życzonka dla Buziaka - spełnienia marzeń! :tak:
I dzisiejsze dla nas Wszystkich - oby nam szybko czas minął do rozwiązania - bez zbędnych wizyt w szpitalu przed czasem :-)
Ja dziś muszę zrobić kilka rzeczy w domku a popołudniu zadbam troszkę o siebie - to czego już dawno nie widać zostało zaniedbane więc chyba czas najwyższy troszkę to uporządkować - Mąż choć popatrzy! :wściekła/y: Kurde niedługo będę na granicy orgazmu smarując brodawki kremem!!! :szok: Wybaczcie tę szczerość, ale musiałam dać ujście emocją!!!
Synek chyba wyczuwa moja nastroje bo przybił mi dziś piątkę stópką :-D
Miłego dnia dziewczyny!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :)
Dziś piękny słoneczny dzień lecz mroźny bo -5 stopni :(
Muszę się wreszcie zebrać i pójść z dzieckiem na spacer - szkoda marnować słoneczka bo nie wiadomo na jak długo zawitało.
Pójdziemy poszukać wiosny :)
Życzę wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet. Ja dziś dostalam fajny prezent - pospaliśmy z syniem do 7 :) Dawno tak długo nie spaliśmy.
Nanulika trzymam jak zawsze kciuki za rosnącą betkę a śniłaś mi się dziś w nocy z wielkim brzuchem więc to chyba cos oznacza :)
BMR a moje są tak czułe że nie dają się wcale dotknąć bo strasznie bolą...

Miłego dnia :)

o, dziś zaczynam 29 tydzień - super ... to już prawie 30 :) a jak dobije do 30 to uuuhuhuu z górki :)

kamila ale u ciebie to idzie dopiero świętowałaś 100 dni a teraz początek 29 tygodnia gratulacje
a u mnie to mam wrażenie jakby się ten czas ślimaczył:-D:no:

Wczoraj czytałam na komórce tylko - P okupywał kompa cały dzień - a gdy chciałam odpisać coś mnie odciągało i aż musiałam sprawdzić, czy zapisało i wysłało czy nie. Ale jednak nie:(
Więc:

Buziak - wczorajsze życzenia - spełnienia, porodu w 15 minut, tak bezproblemowego jak tu:
Monthy Python Sens Życia Trzeci Świat - YouTube

i jak najszybszego powrotu do siebie i zdrowia po.
Ściskam:):):)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET!
Zobacz załącznik 444645
JA HUMOREK MAM DZIŚ KIEPSKI CHOCIAŻ MĄŻ DZWONIŁ Z ŻYCZENIAMI:no:
W DOMU SYF WIĘC MUSZĘ SIĘ zabrać ZA PORZĄDKI JESZCZE MAŁO TEGO KOT MI NASZCZAŁ WIĘC PIERWSZE CO TO MYŁAM PODŁOGĘ I JESZCZE MUSZĘ JĄ POPRAWIĆ SZLAK MNIE TRAFIA POMOCY

Właśnie współczująco poklepuję Cię po ramieniu i ściskam ze zrozumieniem, wiem co to znaczy szczające zwierzę w domu. Pies ma powiększenie prostaty więc bywa zabawnie i też wtedy psychicznie nie wytrzymuję.
A on tak złośliwie czy chory?

Dzisiaj dzień kobiet więc cycki w górę
i odrzućcie z twarzy gradową chmurę,
niech żyje cellulit i kurze łapki,
bo i tak jesteśmy fajowe babki!
Zobacz załącznik 444667

Podobają mi się te życzenia:):)::)

u nas jest słonce, czy zimno jeszcze nie wiem...ale mam nadzieje ze sniegu juz koniec definitywny bo odstawiam kozaki ;-)

Witam kobietki;)) NAJLEPSZEGO;)) Zeby Nasze kochane dzieciaczki były zdrowiutkie i żeby ten czas się nie wlókł;)
Ja po skrócie opowiemm o wczorajszej wizycie u lekarza: wszystko dobrze;)) dzidzia zdrowa, ja przytyłam 2kg(uff) czyli juz 12 kg na plusie ( pfff). Najlepszy był cyrk jak znów mi mówiła jaka płeć. Otóż do tej pory był chłopak. I ona do mnie mówi: czy ja juz pani mówiłam jaka płeć? A ja na to, że tak. Ona: Proszę mi nie mówić, zobaczymy teraz. Ja:ok Ona patrzy z 5 minut po czymi mówi: No prosze pani, bedzie baba jak nic. A ja taaaakie gały. Po czym ona: a mówiłam, że bedzie chłopak? ja:tak. Ona znnów patrzy i stwirdza: moze i bedzie chłopak. Więc reasumując nie wiem czy będę miała synka czy córeczkę;) Wg niej od strony pośladków jest gładziutko i nie widać zeby chłopak ale od strony brzuszka niby coś dynda. Więc generalnie na dwoje babka wróżyła;)

U nas dzisiaj piękne słońce;) A ja oprócz Dnia Kobiet obchodzę jeszcze półrocznicę małżeństwa;) Mąż wybył do lekarza, może wracając coś mi sprawi;) Trzymajcie się kobietki w tym szczególnym dla Nas dniu;*********

reklama
Wszystkiego najlepszego z okazji z naszego święta Kobietki!!!!!

Ja wczoraj o 21:15 zjadłam dodatkową kolacyjkę i rano o 5 jak mąż wstawał do pracy to obudziłam się głodna :szok:, więc poszłam do kuchni, zjadłam jogurcik i znów do wyrka :-). Pospałam od 8:30 i znów jedzonko. Dzisiaj tez kupię sobie coś słodkiego - tak z okazji marcowego święta i pięknej pogody, bo świeci mocne słoneczko i temeratura mimo nocnego mrozu rośnie. Już w tej chwili jest +4. Brykam więc na spacerek bo o 16 wizyta i muszę sięzrelaksować, bo czuję że ginka na mnie dzisiaj nakrzyczy za te ketony.....

Do góry