reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
ja też po porannej kawce ;-).
Starszaka już wyprawiłam na wycieczkę a zaraz pędzę z małym do przedszkola.
Dzisiaj wieczorkiem mam wizytę u okulisty. Trochę mam stracha :sorry2:
Ja póki co śpię jak zabita. Bobo mnie nie budzi i ledwo co wstaję jak dzwoni telefon, oczywiście po kilku przwstawianiach...

wszystkiego dobrego Kobietki :-).

Ostatnia edycja:
Cześć!!!

Wszystkim kobietom życzę wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta!!! ;)
bukiet róże i gożdziki.jpg

Witam Was babeczki!!!

Chciałam Wam wkleic zdjecia jakichs zajebistych chippendalesow, i wybierałam jakąs "najciekawsza" - i wiadomo gołe klaty, kaloryferki cegiełki te sprawy.. a mój Bartek siedzi obok i pyta "mama to są wojownicy???" mowie nie synku "a kto adamek??" Hhe he

No i postanowiłam nie wklejac, bo niektore z nas nie moga rozładowywac emocji to po co sie frustrowac nie?;-)

Tak czy inaczej najlepszebo babeczki - jestesmy teraz najbardziej kobiece jak sie da:-D

Buziak hehehe

Wszystkiego najlepszego kobitki to co dzisiaj grubniemy ze czekoladkami? Oczywiście te co mogą :tak:

Buziak ale wiesz jak dla mnie to Kamil nie ma objawów krztuśca bo jemy już kaszel przechodzi a on problemy z tym ma juz od 2 lat to przecież chyba 2 lata na to nie choruje już sama nie wiem dziś po pracy ide do pediatry zobaczymy co na to powie

Buziak hehehe

Wszystkiego najlepszego kobitki to co dzisiaj grubniemy ze czekoladkami? Oczywiście te co mogą :tak:

Buziak ale wiesz jak dla mnie to Kamil nie ma objawów krztuśca bo jemy już kaszel przechodzi a on problemy z tym ma juz od 2 lat to przecież chyba 2 lata na to nie choruje już sama nie wiem dziś po pracy ide do pediatry zobaczymy co na to powie

i tego wam zycze, zeby to nie było to!!! napisałam poprostu ot, ze to dziadostwo znowu wylazło nie wiadomo skad i panuje - coraz czesciej słyszy sie o krztuscu:sorry2: u nas w moiescie oddział dzieciecy jest zamkniety bo maja krztusca:baffled:

siula - co sie kiepsko zaczyna to ma dobry finał, wiec napewno spotka Cie dzisiaj cos miłego i humor Ci sie poprawi:tak:
Wstawac!!! Ja wiem ze dzis mozemy wiecej,ale nie przesadzac bo odlezyn dostaniecie!!!

Zauwazyłyscie, ze niektore z dziewczyn przestały z nami pisac????

verita- wazon zajebisty tylko czy nie przecieka??? ;))

reklama
Do góry