reklama
siula
Fanka BB :)
Właśnie współczująco poklepuję Cię po ramieniu i ściskam ze zrozumieniem, wiem co to znaczy szczające zwierzę w domu. Pies ma powiększenie prostaty więc bywa zabawnie i też wtedy psychicznie nie wytrzymuję.
A on tak złośliwie czy chory?
KOCHANA ON JEST CHORY ALE NA MÓZG A TAK NAPRAWDĘ MUSZĘ GO WYSTERYLIZOWAĆ BO KOTEK MU SIĘ CHCE dobrze że jak co to alimentów nie będę musiała płacić he he
Ostatnia edycja:
KOCHAN ON JEST CHORY ALE NA MÓZG A TAK NAPRAWDĘ MUSZĘ GO WYSTERYLIZOWAĆ BO KOTEK MU SIĘ CHCE dobrze że jak co to alimentów nie będę musiała płacić he he
No nie chcę Cię straszyć, ale mój Gruby to dopiero 2 miesiące po kastracji przestał znaczyć teren. A na dwór to do tej pory go ciągnie (3 lata po zabiegu), tylko po co to nie wiem, bo już raczej z kotkami sobie nie poużywa :-)
klusiaM
siula
Zobacz załącznik 444842
właśnie się dowiedziałam koleżanka urodziła chłopca ponad miesiąc przed terminem mały ma 1,200kg i 38 cm
mam nadzieje że wszystko będzie z nim dobrze
właśnie się dowiedziałam koleżanka urodziła chłopca ponad miesiąc przed terminem mały ma 1,200kg i 38 cm
Zobacz załącznik 444839
Muszę złożyć reklamację. Nie tak miał wyglądać Pan od prania kanapy. Przynajmniej ze względu na Dzisiejszy dzień powinien zdjąć dresik i założyć coś seksowniejszego
Się uśmiałam :-) I dzięki Tobie przypomniałam sobie o wypraniu dywanów w domku!! Molestowałam mojego przed Bożym Narodzeniem aby je zanieść do czyszczenia, ale on nie miał czasu Bidula. To teraz do mycia płytek w łazience i okien w całym mieszkaniu, dojdą mu jeszcze dywany! Co ja mogę, że ja nic nie mogę
Zobacz załącznik 444842
Jej jaki on malutki na miesiąc przed terminem? Czyli gdzieś 35/36 tydz tak? Straszne Maleństwo!! Moja koleżanka, która jest w 32 tyg ciąży pisała mi, że jej Mały obecnie waży już 1700! Więc jak to jest możliwe?
reklama
klusiaM
A kupiłam sobie kupon i jakoś tak wypadło w Dzień Kobiet. ja dywanik mam tylko 1 mały u dzieci w pokoju, więc spoko. Ale ta kanapa to wiecznie poplamiona.Się uśmiałam :-) I dzięki Tobie przypomniałam sobie o wypraniu dywanów w domku!! Molestowałam mojego przed Bożym Narodzeniem aby je zanieść do czyszczenia, ale on nie miał czasu Bidula. To teraz do mycia płytek w łazience i okien w całym mieszkaniu, dojdą mu jeszcze dywany! Co ja mogę, że ja nic nie mogę
Mój obiecał okna umyć w sobotę, zobaczymy jaki on słowny
A swoją drogą, dziś LEŃ na maxa!!!