reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Właśnie współczująco poklepuję Cię po ramieniu i ściskam ze zrozumieniem, wiem co to znaczy szczające zwierzę w domu. Pies ma powiększenie prostaty więc bywa zabawnie i też wtedy psychicznie nie wytrzymuję.
A on tak złośliwie czy chory?
KOCHANA ON JEST CHORY ALE NA MÓZG A TAK NAPRAWDĘ MUSZĘ GO WYSTERYLIZOWAĆ BO KOTEK MU SIĘ CHCE :-Ddobrze że jak co to alimentów nie będę musiała płacić he he:-D

Ostatnia edycja:
KOCHAN ON JEST CHORY ALE NA MÓZG A TAK NAPRAWDĘ MUSZĘ GO WYSTERYLIZOWAĆ BO KOTEK MU SIĘ CHCE :-Ddobrze że jak co to alimentów nie będę musiała płacić he he:-D

No nie chcę Cię straszyć, ale mój Gruby to dopiero 2 miesiące po kastracji przestał znaczyć teren. A na dwór to do tej pory go ciągnie (3 lata po zabiegu), tylko po co to nie wiem, bo już raczej z kotkami sobie nie poużywa :-)

kolaż.jpg
Muszę złożyć reklamację. Nie tak miał wyglądać Pan od prania kanapy. Przynajmniej ze względu na Dzisiejszy dzień powinien zdjąć dresik i założyć coś seksowniejszego;)

Zobacz załącznik 444839
Muszę złożyć reklamację. Nie tak miał wyglądać Pan od prania kanapy. Przynajmniej ze względu na Dzisiejszy dzień powinien zdjąć dresik i założyć coś seksowniejszego;)

Się uśmiałam :-) I dzięki Tobie przypomniałam sobie o wypraniu dywanów w domku!! Molestowałam mojego przed Bożym Narodzeniem aby je zanieść do czyszczenia, ale on nie miał czasu Bidula. To teraz do mycia płytek w łazience i okien w całym mieszkaniu, dojdą mu jeszcze dywany! Co ja mogę, że ja nic nie mogę :-D

Zobacz załącznik 444842
właśnie się dowiedziałam koleżanka urodziła chłopca ponad miesiąc przed terminem mały ma 1,200kg i 38 cm
mam nadzieje że wszystko będzie z nim dobrze

Jej jaki on malutki na miesiąc przed terminem? Czyli gdzieś 35/36 tydz tak? Straszne Maleństwo!!:szok: Moja koleżanka, która jest w 32 tyg ciąży pisała mi, że jej Mały obecnie waży już 1700! Więc jak to jest możliwe?

reklama
Się uśmiałam :-) I dzięki Tobie przypomniałam sobie o wypraniu dywanów w domku!! Molestowałam mojego przed Bożym Narodzeniem aby je zanieść do czyszczenia, ale on nie miał czasu Bidula. To teraz do mycia płytek w łazience i okien w całym mieszkaniu, dojdą mu jeszcze dywany! Co ja mogę, że ja nic nie mogę :-D
A kupiłam sobie kupon i jakoś tak wypadło w Dzień Kobiet:). ja dywanik mam tylko 1 mały u dzieci w pokoju, więc spoko. Ale ta kanapa to wiecznie poplamiona.
Mój obiecał okna umyć w sobotę, zobaczymy jaki on słowny;)
A swoją drogą, dziś LEŃ na maxa!!!

Do góry