reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

hello
Spelnienia marzen( czyt. bezbolesnych porodow i zdrowych dzieci;)) i wszystkiego najlepszego kobietki!!!!

ja dzisiaj tez zyczenia tylko smsowo dostalam i sama bede ale dzien kobiet to nie jest dla mnie taki wazny w sumie.

a wlasnie a co sie z Mamina, KAsia580, kasianatka dzieje?bo chyba tez dawno nie bylo ich

reklama
Dzisiaj dzień kobiet więc cycki w górę
i odrzućcie z twarzy gradową chmurę,
niech żyje cellulit i kurze łapki,
bo i tak jesteśmy fajowe babki!
happy womens day.jpg

Jakby nie przeciekał to by Nas tutaj nie było :-D:-D:-D

w takim razie boje sie zauwazyc, ze on ma jeszcze kilka innych "funkcji" ktorych lepiej zeby nie miał hehe:-D:-D

blond - rruurrkkaa i jest jeszcze kilka takich własnie dziewczyn... ciekawe czy to znaczy ze co sie wykruszamy?
o kasi.natce tez myslałam - ciekawe co u niej :baffled:

Buziak ja nie wiem czy sie wykruszaja czy wija gniazda :D:D:Djak ja zaczelam sprzetac piwnice to znaczy ze cos jest nie tak :D ale prawda jest taka ze nas to sie na pewno duzo po porodzie wykruszy i juz nie bedzie 15 stron do nadrabiania codziennie tylko 1-2.

a widzisz Mamina ja niew widzialam ze Ty wczoraj na innych watkach pisalas:) ale Ci wywolalam :D

Czasem nie moge sie powstrzymac i skrobne cos jakiejs nieznanej istotce :)
Noo wywolalas, ale zem tez wyweszyla szybko co :D

Naulinko ja tu czekam na to czy dziewczynka czy chlopiec bedzie, choc cos czuje ze babeczka jednak-mala pyzata calineczka z doleczkami w policzkach

nanulinka - ciesze sie całą soba serio!!!

blond - ale to nie wpadnie raz na jakis czas w niedziele np napisac, ze cos tam włąsnie robi i nie ma czasu, siły i w ogole pada na twarz... takie dziwne znikanie bez słowa... Co do porodu to wiem, ze zaraz po sie troche uspokoi na forum, za to galeria ruszy pełna para hehe a potem za jakis czas jesli tylko bedziemy chciały to napewno bedzie gwarno ;))
sama pora roku nas odgoni od kompa - juz w kwietniu jak bedzie cieplej zrobi sie spokojniej na rzecz spacerkow;-)

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOBIETKI!!!:-D:-D:-D

Szkoda, że dziś już nie ma takiego pięknego słoneczka a do tego nie ma mnie przy mężulku, który na pewno uszczęśliwiłby mnie kwiatkami!! No, ale mam nadzieję, że przynajmniej nie zapomni zadzwonić:-D
jakoś w tym roku czuję się bardziej kobieca niż zawsze ;-)

Ja Juz po,wszystko poki co ponoć bardzo ok. Wprawdzie pecherzyk ledwo widoczny bo jeszcze jest bardzo wczesnie ale pani dr powiedziała że macica mega mocno pogrubiona,jutro mam jeszcze zbadac hcg i zadzwonić do niej... z wynikiem. Dostalam duphaston 2x1 ,wit e też na lepsze zagniezdzanie zarodka i magnez na skurcze. Mam przyjsc za 2tyg,wtedy juz powinno byc serducho..... 3majcie kciukki!

Cóż byle do wiosny bo następną wizytę mam 21 marca;)

Super wieści i oby tak dalej!!:-) ja jednak uważam, że powinnaś trzymać się tego co i w jakiej dawce zalecił lekarz, w końcu to on Cię prowadzi i powinien wiedzieć jak postępować. To jest tylko moje skromne zdanie.

nie miałam toskoplazmozy i mam nadzieję,że nie mam.....terz mnei nastarszyłaś-aaaa

To na pewno nie przez tokso, nie przejmuj się. Większość ludzików ma te męty, tylko jedni malutko i nie zauważają a innym bardzo to przeszkadza. Mi sie kiedyś nawet auto przez to źle prowadziło. Najgorzej jest na początku ciepłego okresu, kiedy zaczyna być pogodniej i częściej świeci słońce. Potem już tak się tego nie odczuwa.

Tak się zastanawiam, czy ta nieobecność nie jest też spowodowana coraz większym bebitkiem. Ja przynajmniej mam już coraz mniejszy komfort siedzenia przy kompie a na kolanach też nie chce go trzymać, bo za blisko brzuszka. Jak nie wejdę na forum zaraz po włączeniu kompa, to potem jest mi gorzej się za to zabrać, dlatego dziś piszę od razu:-)

Ostatnia edycja:
Do góry