reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
oj nie ma sprawiedliwości:no: ja jak chce cos polskiego obejrzec to nie moge bo nie mieszkam na terenie PL:sorry: a widze, ze angielskie programy mozna bez problemu, ach:-D

nanulika bardzo się cieszę z Twojej już potwierdzonej fasolki.

Też zmykam już do łóżka bo ledwo na oczy widzę. Dobrej nocki.

Po obejrzeniu dzisiejszego odcinka przerazilam sie:szok: i wpadlam w panike:-(.
Gdy rodzilam Kacpra 15lat temu w Polsce to robili lewatywe przed porodem, a tu UK z tego co pokazali w tym odcinku to nie robia:szok:. Boze ja taka stara jestem i niedouczona czy co:szok:. Kobitki w UK to jak to teraz wyglada?

gkvip nie robią lewatyw, wręcz każą duzo jesc przed porodem aby miec sile:tak:
pamiętam ze ja nie chcialam jeśc, zeby no wiadomo;-) i pozniej bardzo zalowalam bo myslalam, ze padnę z głodu:zawstydzona/y:
No ae wiadomo mozna sobie samemu zrobic w domu jak np. moja kolezanka:tak:
moim zdaniem to spoko bo wiem, ze nie wszystkie chca lewatywy a zrobisz w domu jak chcesz i po problemie;-)

Witam w tym pięknym dniu dla nas KOBIETKI

Oczy ślą spojrzenia,

Usta - pocałunki,
Miłość - uczucie,
Serce - wspomnienia,
A ja ślę wam życzenia....
W dniu tak piękny i radosnym,
niczym kwiat w promieniach wiosny,
życzę każdej z was dużo szczęścia i radości.
W każdej chwili codzienności
bądź Cię szczęśliwe i radosnę!

rutkowski.jpg

reklama
Do góry