reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

lui85 ja miałam połówkowe w 21 tygodniu a następne było w 26 teraz pójdę w 30

nanulika cudowne wiadomości :-) duphaston możesz spokojnie brać w większej dawce tylko przy zmieszaniu dawki trzeba pamiętać by robić to stopniowo no i sprawdź czy to o przepisał ci gin wystarczy do następnej wizyty przy zwiększonej dawce
Ja sobie stale powtarzam że teraz wszytko będzie dobrze bo nasza córcia ma swojego prywatnego aniołka który ją strzeże i wasza fasolka też ma takiego swojego bodyguarda więc z takim zabezpieczeniem wszystko musi być w najlepszym porządku

esperanza
trzymamy cię za słowo że będziesz się oszczędzać ;-)

do wizyty potrzebne 38 tabletek jeszcze przy systemie 3x1:0 mam jeszcze 39szt:) starczy na styk!!!

reklama
Padam na twarz... cały dzień na nogach i zaliczyłam dzisiaj nawet zawiezienie koleżanki na położniczy, jutro albo pojutrze będzie miała cesarkę, bo za mało wód ma...

Ja Juz po,wszystko poki co ponoć bardzo ok. Wprawdzie pecherzyk ledwo widoczny bo jeszcze jest bardzo wczesnie ale pani dr powiedziała że macica mega mocno pogrubiona,jutro mam jeszcze zbadac hcg i zadzwonić do niej... z wynikiem. Dostalam duphaston 2x1 ,wit e też na lepsze zagniezdzanie zarodka i magnez na skurcze. Mam przyjsc za 2tyg,wtedy juz powinno byc serducho..... 3majcie kciukki!

Cóż byle do wiosny bo następną wizytę mam 21 marca;)

Super!!!!!!

nanulika super wieści dbaj teraz o siebie i fasolkę.

josie statystyki statystykami a poród porodem heh,moja sąsiadka kilka tyg temu poczula pierwszy skurcz o 12 i ledwo zdążyła do szpitala o 14 miała już córeczkę przy sobie,a ja od pierwszego skurczu męczyłam się prawie 2 tyg,ale u mnie to długa historia....

nanulika ja oczywiście też sie bardzo cieszę z Toba:tak:
teraz juz musi byc wszystko w porządku, nie ma innej opcji nawet;-)
Tyle czerwcowek trzyma kciuki:-D i to podwojne a nawet potrojne kciuki wiec nie ma obaw:-)

wykonczona jestem, niedawno polozylam Mlodego spac, teraz ogladam "one born every minute":tak:

Ja Juz po,wszystko poki co ponoć bardzo ok. Wprawdzie pecherzyk ledwo widoczny bo jeszcze jest bardzo wczesnie ale pani dr powiedziała że macica mega mocno pogrubiona,jutro mam jeszcze zbadac hcg i zadzwonić do niej... z wynikiem. Dostalam duphaston 2x1 ,wit e też na lepsze zagniezdzanie zarodka i magnez na skurcze. Mam przyjsc za 2tyg,wtedy juz powinno byc serducho..... 3majcie kciukki!

Cóż byle do wiosny bo następną wizytę mam 21 marca;)

Super wiadomość gratuluje i trzymam Kciuki dalej
Buziak_ sto lat

Moj na szczęscie spi wiec nie mialam problemu ale czasami oglada ze mną i tylko pod nosem: "ja pierdziele":-D a jak ogladalam jak bylam w ciazy z Kubusiem to mnie tylko pocieszal, ze Kuba wyjdzie na pewno szybko:-D nie sprawdzilo sie mu troche

reklama
Do góry