reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam,

spalam dzisiaj do 11.30:zawstydzona/y::tak: Kuba obudzil sie po 8, mąż wrocil o 8.30 z pracy i powiedzialam, ze poleze jeszcze pol godzinki i wziąl Mlodego na dol, nie chcial mnie budzić, jak zobaczylam 11.30 jak wstalam to bylam w szoku:tak:
a moi panowie teraz śpią wiec mam spokoj.

buziak Wszystkiego Naajlepszego!!:-)

gkvip a u nas wczoraj byla super pogoda a dzisiaj rano padalo a teraz znowu sloneczko swieci na calego:-D

co do terminu to z Kuba wedlug OM mialam na 11 listopada, wedlug usg na 3 a urodzilam 9:tak: ale jakbym nie miala wywolywanego to na pewno jeszcze posiedzial spokojnie do 11:tak:
teraz wedlug OM mam na 18 a USG 22 ale trzymam sie tego 18:-D

mlodak tylko 0.5 kg??:szok: nieźle

reklama
No ja to się po prostu boję juz kolejnych badań. Bo co wyniki to coś mam nie tak. Tak się boję, że mogłam już zaszkodzić maluszkowi....

mlodak tylko 0.5 kg??:szok: nieźle

No też się cieszyłam, że nie tyję za dużo, bo z moimi skłonnościami zawsze myślałam, że jak godzilla będę w ciąży wyglądać. Ale teraz to ostro spanikowana jestem bo bobo jest dla mnie najważniejsze.

Ostatnia edycja:
mlodak ja miałam na te paski receptę ale nie wiem czy bez recepty też można kupić.Pasek zabarwia się na różne kolory w zależności od ilości ketonów. U mnie występuję do 5 i raz przekroczyło 5

Cześć dziewczyny!

Ja oczywiście tak jak ostatnio na chwilkę, bo mam co robić u siorki:-)
Czytam Was, ale ciężko mi teraz zapamiętać co i jak indywidualnie. Nie ma jednak żadnych niepokojących newsów, więc to najważniejsze!!

Ja cały czas walczę ostatnio z suchością skóry, zwłaszcza na twarzy!! zwariować można!!

Esperanza - wsio będzie na pewno oki. A kiedy wybierasz się na L4?

Esperanza przytulam z całych sił:)

Mi humor starsznie psują te męty przed cozami- normlanie nie moge spcerować!!W domu ich prwie nie widzę- zastanawiam sie czy czegoś mi nie brakuje i dlatego one teraz wciazy mnei dopadły. Do tgo starsznie mi łzawią oczy.

Myślę, że to nie wynik tego, że czegoś Ci brakuje. Teraz nasze oczy są bardzo wrażliwe i może po prostu bardziej to zauważasz i bardziej przeszkadza. Może wcześniej też miałaś, ale prawie było to niezauważalne. Niestety do tego trzeba się przyzwyczaić (jest to możliwe;-)) a na spacery wkładać okulary p/słoneczne.

Cześć dziewczyny!

Ja oczywiście tak jak ostatnio na chwilkę, bo mam co robić u siorki:-)
Czytam Was, ale ciężko mi teraz zapamiętać co i jak indywidualnie. Nie ma jednak żadnych niepokojących newsów, więc to najważniejsze!!

Ja cały czas walczę ostatnio z suchością skóry, zwłaszcza na twarzy!! zwariować można!!

Esperanza - wsio będzie na pewno oki. A kiedy wybierasz się na L4?

Myślę, że to nie wynik tego, że czegoś Ci brakuje. Teraz nasze oczy są bardzo wrażliwe i może po prostu bardziej to zauważasz i bardziej przeszkadza. Może wcześniej też miałaś, ale prawie było to niezauważalne. Niestety do tego trzeba się przyzwyczaić (jest to możliwe;-)) a na spacery wkładać okulary p/słoneczne.

wkaldam, ale i tak jedego widzę. Poza ciza napewno tak nie miałam:(może sie pogorszyło iz aczęlam to dostrzegać....

mlodak na pewno z Małym wszystko w porządku, nie martw się;-)

Kolezanka mojej mamy jak rodzila to miala 4 kg na minusie a dziecko wazyla dobrze ponad 3, Ona w 1 trymestrze tak chudla, ze szkoda gadać

reklama
Do góry