reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
no bo ja niedługo stawiam ;)))
flaszke ;)

dzis na trasie widziałam trzy dziwki i tak sie zastanawiałam jakiż to ciezki kawał chleba, na termometrze trzy stopnie a one biedne wystawiaja te dupy na mróz :baffled: to tak mi sie skojarzyło ze stawianiem, takie przemyslenie - ide spac bo juz swiruje ;)))
:-D:-D:-D mi to tez ich zawsze szkoda. kiedys wyjezdzalam z parkingu za moim on pierwszy tirem jechal to najpierw do niego podeszla taka w ciazy!!! a potem do mnie!!! ciekawe jak ona chciala to zrobic. w ciazy to jest dpiero masakra:(

To se pospałam ;)
:baffled: nadrobisz dzisiaj;)

Wasnie sie ukazal:) beta hcg 123,80 czyli wszystko sie zgadza: 4-5 tydzien:)

Ale sie ciesze! Jeszcze tylko zeby jutro u gin okazalo sie ze wszystko dobrze.....
super!!!gratki po raz kolejny. ja w 5 tyg bylam na usg i byl pecherzyk widoczny, ale powiedziala ze 6-7 tydz to juz by serduszko bylo widac.
suma sumarum w nocy co chwila sprawdzalam czy mi wody nie odeszly i co bol to juz mialam szyjke niedrozna :baffled:
my to jakis problem mamy z tymi nocami...wczoraj pieluchy i laktatory:-D dzisiaj Ty sprawdzalas czy Ci wody nie odeszly a mi sie snilo ze urodzilam:/tzn ze cc mi zrobili i ze przecieli mnie na wysokosci pepka i juz mialam 2 blizny :D i pytam sie ile ma dlugosci dziecko a polozna do mnie ze 105 cm :D to ja sie pytam jak bo przeciez moj trzylatek tyle nie ma. a ona do mnie ze mam sobie podzielic przed dwa bo chyba z dwoch stron zmierzyla:eek::rofl2:

Mi się ostatnio śniło, ze urodziłam czworaczki :) byłam o nie tak zazdrosna, ze nikt ich nie mógł nosić- wszystkie karmiłam piersią, a na spacer wychodziłam, ze wszystkimi w wózku dla bliźniaków dwa w jedną strone dwa w drugą :-p

6 a nie 4/5...Nanulika...ja z usg bym się wstrzymała...no chyba, że istnieje ryzyko pozamacicznej...dzidzia może być zbyt mała i nie będzie jeszcze serduszka i Ty nam tu wysiądziesz z nerwów! Spokojnie...wizyta u gina tak...usg nie...ja powtórzyłabym jeszcze hcg po 48 godzinach :) Wdech i wydech! Będzie dzidzia :)
Przy pozamacicznej beta chyba wychodzi niższa z tego co kojarzę ale mogę się mylić

my to jakis problem mamy z tymi nocami...wczoraj pieluchy i laktatory:-D dzisiaj Ty sprawdzalas czy Ci wody nie odeszly a mi sie snilo ze urodzilam:/tzn ze cc mi zrobili i ze przecieli mnie na wysokosci pepka i juz mialam 2 blizny :D i pytam sie ile ma dlugosci dziecko a polozna do mnie ze 105 cm :D to ja sie pytam jak bo przeciez moj trzylatek tyle nie ma. a ona do mnie ze mam sobie podzielic przed dwa bo chyba z dwoch stron zmierzyla:eek::rofl2:
ale się uśmiałam, ja mam bujną wyobraźnie i od razu widziałam jak ta pielęgniarka mierzy dziecko podwójnie :-D

dobry:-)
wstałam o 5.30 bo nie umiałam zasnąć:wściekła/y::wściekła/y:
nanulika gratuluję,będzie dobrze,tylko odpoczywaj o dbaj o siebie!

sicil nie stresuj się,Julek na pewno jest silny i zdrowy,tylko nie lubi jak obcy facet się na niego gapi.
Miłego dzionka Wam życzę!

Nic no ide jutro do gin,wczoraj mi odpisala na maila ze glucophage mam lykac nadal i ze jak jutro bede to przepisze jeszcze jakies leki (nie wiem,moze jakies wspomagacze)... czy bedzie robic usg nie wiem,w kazdym razie nie spodziewam sie niczego wiecej poza pecherzykkiem,zrobie przy okazji bete u nich jutro - bedzie 50h pozniej....

dzien dobry, zrywaja mi asfalt na ulicy a ze mieszkam na parterze to nie dalo sie juz spac.... zaraz ide rozpakowac wozek, tylko jeszcze jedna kanapka z konfitura jagodowa :)

sicil ty sie przestan schizowac bo maly bedzie zestresowany, na pewno wszystko jest ok!

Tialana ja przy pozamacicznej pierwszą miałam 127...więc to chyba różnie bywa :/
Był kurier...już myślałam, że koszyki, ale nie...za to trzecia gałka ceramiczna no i plakat do pokoju Matyldy...też dobrze :)

reklama
Dzień dobry!!!

Jupii nie mam cukrzycy! Wynik po 2 godzinach 115:-)
Super!

Wasnie sie ukazal:) beta hcg 123,80 czyli wszystko sie zgadza: 4-5 tydzien:)

Ale sie ciesze! Jeszcze tylko zeby jutro u gin okazalo sie ze wszystko dobrze.....

Rewelacyjne wieści! Gratuluję!!! i proszę się nie martwić, na pewno jest wszystko w porządku!

sicilpol szkoda, że bobo się znowu schowało... i proszę nie czytać taki pierdół, bo nic dobrego z tego nie wychodzi, same niepotrzebne stresy tylko

a Palermo chyba już zawsze kojarzyć mi się będzie z Lampo - psem, który jeździł koleją :rofl2:

widzę, że stanowcza większość dzisiaj w skowronki się zamieniła:laugh2: a ja na przekór spałam do 8:30:rofl2: za niedługo zbieram się po wyniki badań ( w tym ta nieszczęsna glukoza ), potem jadę spróbować się zapisać do szkoły rodzenia, a na koniec na wizytę do gina

Do góry