reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
choć jak matka nocny marek to się nie będę dziwić babcia wstaje o świcie to będzie dostawał eksmisje do niejNie da ;D
blond_20
Czarownica
mi to tez ich zawsze szkoda. kiedys wyjezdzalam z parkingu za moim on pierwszy tirem jechal to najpierw do niego podeszla taka w ciazy!!! a potem do mnie!!! ciekawe jak ona chciala to zrobic. w ciazy to jest dpiero masakrano bo ja niedługo stawiam ))
flaszke
dzis na trasie widziałam trzy dziwki i tak sie zastanawiałam jakiż to ciezki kawał chleba, na termometrze trzy stopnie a one biedne wystawiaja te dupy na mróz to tak mi sie skojarzyło ze stawianiem, takie przemyslenie - ide spac bo juz swiruje ))
nadrobisz dzisiajTo se pospałam
super!!!gratki po raz kolejny. ja w 5 tyg bylam na usg i byl pecherzyk widoczny, ale powiedziala ze 6-7 tydz to juz by serduszko bylo widac.Wasnie sie ukazal beta hcg 123,80 czyli wszystko sie zgadza: 4-5 tydzien
Ale sie ciesze! Jeszcze tylko zeby jutro u gin okazalo sie ze wszystko dobrze.....
my to jakis problem mamy z tymi nocami...wczoraj pieluchy i laktatory dzisiaj Ty sprawdzalas czy Ci wody nie odeszly a mi sie snilo ze urodzilam:/tzn ze cc mi zrobili i ze przecieli mnie na wysokosci pepka i juz mialam 2 blizny i pytam sie ile ma dlugosci dziecko a polozna do mnie ze 105 cm to ja sie pytam jak bo przeciez moj trzylatek tyle nie ma. a ona do mnie ze mam sobie podzielic przed dwa bo chyba z dwoch stron zmierzylasuma sumarum w nocy co chwila sprawdzalam czy mi wody nie odeszly i co bol to juz mialam szyjke niedrozna
agaundpestka
Mi się ostatnio śniło, ze urodziłam czworaczki byłam o nie tak zazdrosna, ze nikt ich nie mógł nosić- wszystkie karmiłam piersią, a na spacer wychodziłam, ze wszystkimi w wózku dla bliźniaków dwa w jedną strone dwa w drugą
tialana
Przy pozamacicznej beta chyba wychodzi niższa z tego co kojarzę ale mogę się mylić6 a nie 4/5...Nanulika...ja z usg bym się wstrzymała...no chyba, że istnieje ryzyko pozamacicznej...dzidzia może być zbyt mała i nie będzie jeszcze serduszka i Ty nam tu wysiądziesz z nerwów! Spokojnie...wizyta u gina tak...usg nie...ja powtórzyłabym jeszcze hcg po 48 godzinach Wdech i wydech! Będzie dzidzia
ale się uśmiałam, ja mam bujną wyobraźnie i od razu widziałam jak ta pielęgniarka mierzy dziecko podwójniemy to jakis problem mamy z tymi nocami...wczoraj pieluchy i laktatory dzisiaj Ty sprawdzalas czy Ci wody nie odeszly a mi sie snilo ze urodzilam:/tzn ze cc mi zrobili i ze przecieli mnie na wysokosci pepka i juz mialam 2 blizny i pytam sie ile ma dlugosci dziecko a polozna do mnie ze 105 cm to ja sie pytam jak bo przeciez moj trzylatek tyle nie ma. a ona do mnie ze mam sobie podzielic przed dwa bo chyba z dwoch stron zmierzyla
Ruda1979
dobry:-)
wstałam o 5.30 bo nie umiałam zasnąć
nanulika gratuluję,będzie dobrze,tylko odpoczywaj o dbaj o siebie!
sicil nie stresuj się,Julek na pewno jest silny i zdrowy,tylko nie lubi jak obcy facet się na niego gapi.
Miłego dzionka Wam życzę!
wstałam o 5.30 bo nie umiałam zasnąć
nanulika gratuluję,będzie dobrze,tylko odpoczywaj o dbaj o siebie!
sicil nie stresuj się,Julek na pewno jest silny i zdrowy,tylko nie lubi jak obcy facet się na niego gapi.
Miłego dzionka Wam życzę!
Nic no ide jutro do gin,wczoraj mi odpisala na maila ze glucophage mam lykac nadal i ze jak jutro bede to przepisze jeszcze jakies leki (nie wiem,moze jakies wspomagacze)... czy bedzie robic usg nie wiem,w kazdym razie nie spodziewam sie niczego wiecej poza pecherzykkiem,zrobie przy okazji bete u nich jutro - bedzie 50h pozniej....
dzien dobry, zrywaja mi asfalt na ulicy a ze mieszkam na parterze to nie dalo sie juz spac.... zaraz ide rozpakowac wozek, tylko jeszcze jedna kanapka z konfitura jagodowa
sicil ty sie przestan schizowac bo maly bedzie zestresowany, na pewno wszystko jest ok!
sicil ty sie przestan schizowac bo maly bedzie zestresowany, na pewno wszystko jest ok!
reklama
zaza26
Dzień dobry!!!
Rewelacyjne wieści! Gratuluję!!! i proszę się nie martwić, na pewno jest wszystko w porządku!
sicilpol szkoda, że bobo się znowu schowało... i proszę nie czytać taki pierdół, bo nic dobrego z tego nie wychodzi, same niepotrzebne stresy tylko
a Palermo chyba już zawsze kojarzyć mi się będzie z Lampo - psem, który jeździł koleją
widzę, że stanowcza większość dzisiaj w skowronki się zamieniła a ja na przekór spałam do 8:30 za niedługo zbieram się po wyniki badań ( w tym ta nieszczęsna glukoza ), potem jadę spróbować się zapisać do szkoły rodzenia, a na koniec na wizytę do gina
Super!Jupii nie mam cukrzycy! Wynik po 2 godzinach 115:-)
Wasnie sie ukazal beta hcg 123,80 czyli wszystko sie zgadza: 4-5 tydzien
Ale sie ciesze! Jeszcze tylko zeby jutro u gin okazalo sie ze wszystko dobrze.....
Rewelacyjne wieści! Gratuluję!!! i proszę się nie martwić, na pewno jest wszystko w porządku!
sicilpol szkoda, że bobo się znowu schowało... i proszę nie czytać taki pierdół, bo nic dobrego z tego nie wychodzi, same niepotrzebne stresy tylko
a Palermo chyba już zawsze kojarzyć mi się będzie z Lampo - psem, który jeździł koleją
widzę, że stanowcza większość dzisiaj w skowronki się zamieniła a ja na przekór spałam do 8:30 za niedługo zbieram się po wyniki badań ( w tym ta nieszczęsna glukoza ), potem jadę spróbować się zapisać do szkoły rodzenia, a na koniec na wizytę do gina