reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Sicil - nie ma szans na ogórki czy jakiekolwiek inne własne uprawy, nie ten klimat. Okres wegetacji b. krótki, bardzo dużo wody.... wszystko pleśnieje, gnije.

reklama
To będzie biba ;D
Sprzątnęłam pocztę...usunęłam chyba ponad 2000 wiadomości...i obiecuję ich więcej nie gromadzić...nałożyłam druga warstwę farby na kwietnik...kiedy przyjdą te cholerne koszyczki...bo zakupiona specjalnie do ich malowania farba mi się skończy :/

Witam:-) Obudzilam sie o 7 jak na mnie wczesnie ale widze, ze czesc z Was juz buszuje;-) A ja sobie leze spokojnie i patrze/ wyczuwam jak mnie bobo kopie:-) Milego dnia:-)

Wasnie sie ukazal:) beta hcg 123,80 czyli wszystko sie zgadza: 4-5 tydzien:)

Ale sie ciesze! Jeszcze tylko zeby jutro u gin okazalo sie ze wszystko dobrze.....

nanulika pięknie, gratuluję po raz setny i w ogole to śliczny masz suwaczek :-)
Rośnij szybko tak jak i my :-)

MsMickey a moje bobo budzi się równo ze mną, tylko zdążę oczy otworzyć a tu już mega turbulencje w brzuchu.

carla zmotywowałaś mnie do działania. Dzisiaj "odnowię lekko pokój " tzn domaluję ściany w miejscach gdzie się zabrudziły lub farba odeszła - Będzie całkiem jak nowy :) Mam jeszcze sporo farby - w sam raz się przyda.

delwer
szybko zleciały te 2 latka? Mi bardzo szybko przeleciały pierwsze 2 lata życia Wiktora, ale uważam że ten wiek jest najpiękniejszy :) Uwielbiam 2latki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie z samego rana :)
Wczorajsza wizyta spelzla na niczym, Julcio znow pokazal Panu dupala :confused2:
W konsekwencji jedziemy w sobote do Palermo, by lekarz mogl u siebie zajrzec mcniejszymi glowicami ehhh
Widocznosc byla gorsza niz poprzednio, chociaz lekarz mowil, ze wgl. niego jest wszystko ok, nie mogl jednak porzadnie sie przyjrzec zastawkom, wiec w przyszla sobote mamy znow wycieczke :tak:

Waris- no spodnie sa boooskie, pelen luz a mozna zalozyc wszystko do nich, kazdy but, kazda bluzke :tak: kurczak szkoda, ze mieszkam tak daleko, bym Ci u nas kupila :no:, ale wiesz, widzialam na polskiej stronie h&m, wiec dziwne, ze nie maja :eek:

Katrin- pod szklarenke je :tak:, no ale zdaje sobie sprawe, ze trudno jest :no: ja w tym roku chcialam sobie zrobic plantacje ogorasow, ale niestety nie nabylam odpowiednich donic wiec dooopa- pociesze sie fasolka i kalarepka :tak:

Carla- jaki rodzaj farby uzywasz do malowania? Mnie kusi pomalowac pokoik malego, bo ten zolty co byl malowany przy remoncie srednio mi sie podoba, oczywiscie maz twierdzi, ze na glowke upadlam, wiec mysle, by maznac ten pokoik sama :confused2:

Nanulika- superrrrrrrrrrrrr, teraz l4 i lezec odpoczywacccccc

Wiecie co, ja wczoraj zaczelam 26tydzien, wiec zadowolona z siebie jestem strasznie, wczoraj przesylajac mezowi na telefon info o 25tygodniu (z powodu choroby telefonicznej, jest to jedyny sposob, by go zmusic do zainseresowania i przeczytania...inaczej juz nie umie czytac..:eek:) i z nudow przeczytalam co tam po wlosku pisza w tym tygodniu.
A tam bylo o porodach przedwczesnych, ze moga odejsc w tym okresie wody, jak to wyglada, ze spowodowane jest infekcja, albo niedrozna szyjka macicy... ze malenstwo przezywa 1na4...ehhh suma sumarum w nocy co chwila sprawdzalam czy mi wody nie odeszly i co bol to juz mialam szyjke niedrozna :baffled:
Do tego lekarz kardio wczoraj nam wyjasnil dlaczego to badanie serca musi byc wykonane miedzy 18a24tygodniem ciazy...
Chodzi o to, ze w prawie Wloskim, ciaze do 24tygodnia mozna przerwac... :baffled:
Chyba zaczne sobie powtarzac, ze jeszcze pare tygodni, jeszcze pare tygodni...ehhh
Zeswiruje to do czerwca....

Aha i wozek wybrany, bedzie jednak Jane Rider :tak: ale niekupiony, bo po tych rewelacjach, czekamy na przyszly tydzien i wizyte u gina :baffled:

Do góry