reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Ja jeden raz miałam po śniadaniu 163, a było to po płatkach kukurydzianych na mleku. I to zaraz po robieniu glukozy 50g. Byłam przerażona. Ale dieta pomogła bardzo skutecznie. Fakt, że od płatków trzymam się z daleka już teraz :)

Przykro, że będziesz musiała się kłuć, ale w sumie najważniejsze bobo - jak sama napisałaś. Trzymam kciuki aby nie bolało za bardzo.

reklama
Oj coś w ostatnich dniach jakoś pusto na Czerwcówkach się zrobiło. Ciekawe co będzie bliżej finału??? :-D:szok:

Życzę wszystkim spokojnej nocki.

Jestem!! ;)
Nie mam dzis siły Was czytac, ale jutro chociaz troche nadgonie. Mam nadzieje ze nie bedzie tak jak ostatnio i nie bede miała okazji robic tego noca ;/////
Ja dzis zaliczyłam shopping aggressive i po całym dniu ledwie zyje, mam nadzieje ze sie wyspie i jutro beda jak nowa.

Klusia - marcowa jestes, ze juz smakołyki probujesz????
Kto w marcu urodzony jest ten wstan ten wstan ten wstan, kieliszek swoj do reki wziac hehehe kto jest z marca?????

no bo ja niedługo stawiam ;)))
flaszke ;)

dzis na trasie widziałam trzy dziwki i tak sie zastanawiałam jakiż to ciezki kawał chleba, na termometrze trzy stopnie a one biedne wystawiaja te dupy na mróz :baffled: to tak mi sie skojarzyło ze stawianiem, takie przemyslenie - ide spac bo juz swiruje ;)))

reklama
buziak z tego co widzę po suwaczku to synek Klusi ma niedlugo urodziny:tak:;-)
dobrze widzisz ;-). Oj mówię Wam dziś tak się wzięłam za robotę, szło mi, porobiłam porządki w butach, jednej szafie i tak wszystkiego po trochu, na przejrzenie ubranek nie starczyło mi dziś czasu, także nadal nie wiem co mam, czego nie mam. Teraz siedzę w rachunkach.A kręgosłup...płaczę z bólu, standardowo po prawej stronie najbardziej. A jutro mam zamiar kontynuowac porządki, potrzebuję miejsca, szafy nie z gumy...
Apropo szaf... wczoraj widziałam taką tunikę
sukienka ażurowa.jpg
jakbym była sama, to bym wzięła, ale T powiedział, ze to nie to, więc zrezygnowałam. Może i dobrze. A może którejś się spodoba? Orsay

Do góry