reklama
Ja po wizycie u diabetologa i niestety muszę brać częściej insulinę Ale najważniejsze żeby mały był zdrowy.
Polaa Ty się cieszysz ,że schudłaś a ja się martwię, bo przez tydzień zgubiłam 0,5kg i diabetolog powiedziała,że to bardzo źle bo na tym etapie ciąży nie wolno spadać na wadze tylko przybierać od 200 do 500g tygodniowo.
AVO nie martw się tą kontrolą to tylko formalność.
Mickey &&&&&&&&&&&&&&&&&& za usg
Polaa Ty się cieszysz ,że schudłaś a ja się martwię, bo przez tydzień zgubiłam 0,5kg i diabetolog powiedziała,że to bardzo źle bo na tym etapie ciąży nie wolno spadać na wadze tylko przybierać od 200 do 500g tygodniowo.
AVO nie martw się tą kontrolą to tylko formalność.
Mickey &&&&&&&&&&&&&&&&&& za usg
tialana
Fanka BB :)
klusiaM oj aż się łezka w oku kręci
veritaserum71 ja już dziś raz mówiłam że katarem wirtualnie nie zarażam, mam do tego po prostu za słabe łącze
MsMickey powodzenia jutro
veritaserum71 ja już dziś raz mówiłam że katarem wirtualnie nie zarażam, mam do tego po prostu za słabe łącze
MsMickey powodzenia jutro
Waris
Nanulika słońce ty nasze daj koniecznie znać po tej 22 nawet że jeszcze nie masz ich bo ja np. nie zasnę
Sici zapomniałam poprzednio napisać że zajebi..e te spodnie sobie kupiłaś. Pozazdrościłam i patrzyłam u nas w H&M ale ich nie ma ba nadal zazdroszczę - farciara z ciebie ;-)
Sici zapomniałam poprzednio napisać że zajebi..e te spodnie sobie kupiłaś. Pozazdrościłam i patrzyłam u nas w H&M ale ich nie ma ba nadal zazdroszczę - farciara z ciebie ;-)
no to beta zrobiona... wyniki jutro bądź jeszcze może dziś po 22giej w necie
trzymajcie kciuki bo umieram z nerwów...
Kciuki są i aż palce już bolą od zaciskania, ale twarda będę :-)
Ja po wizycie u diabetologa i niestety muszę brać częściej insulinę Ale najważniejsze żeby mały był zdrowy.
Viola to jaki Ty masz ten cukier, że już insulinę Ci dali? Ja też chudnę ciągle i czy to oznacza, że powinnam się martwić? Na szczęście w czwartek wizyta to się dowiem. Choć dzisiaj to strasznie wzdęta się czuję i mam wrażenie, że brzuch od wczoraj to ze dwa razy mi urósł, nawet K. to zauważył i stwierdził, że w takim tempie to za miesiąc sama z łóżka nie wstanę przez ten brzuch..... nie ma to jak pocieszenie ze strony faceta.
A ja się strasznie boję, że lada moment wyjdą mi rozstępy. Niby nic jeszcze nie widzę, skóra też normalna się wydaje i nie swędzi, ale znając moje szczęście to wszystko wylezie lada moment.
Dwie? Ja nawet jednej nie mam...damm...czas coś sobie kupic chyba...
Ja jedną mam, ale też zamierzam wziąć dwie. W pepco są takie po 20zł, mi lepszej nie trzeba.
klusiaM
reklama