reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

zaza - wiem;-):-D

6fotka najlepsza zwłaszcza ta dziura co mu sie zrobiła w jajkach :-D:-)

a mojego to chyba nie wzrusza, ze ja ogladam takie zdjecia:baffled: na zywo byłoby gorzej/ tak czy inaczej zachowuje pozory bo on ma zakaz bezwzgledny :tak:

reklama
Ja też się witam słonecznie i zmykam dopakowywać walizkę:-D:-D
Dziś o wiele lepiej się czuję, więc może jednak to wczorajsze samopoczucie to przez pogodę...albo po prostu gorszy dzień - przecież mamy do takich teraz prawo!;-)

Buziaki!

Krecha dzis niewiele pociemniala ale @ nadal niet wiec chyba ok,nawet jesli bladziok z n.iej okrutny! Juz po hostelowym sniadanku,parki w rohlikach,dzemy i inne zaliczone:) zaraz lecimy w miasto,najpieerw jakies latte trzeba dorwac bo hostelowa kawa jakas licha.... fajkow nie pale,wczoraj pilam piwo bezalkoholowe wymieszane ze spritem i woda min:) oby szlo jak trzeba,tak bardzo sie boje! Buziaki!!

Dziendobry ;-) widze, ze dzis wszedzie slonko tylko mnie u mnie :-( mgla i deszczyk, czy Angielska pogoda :dry:.
A mialam isc na basen.... moze jeszcze sie cos zmieni....
Ja juz po sniadanku a P jeszcze w lozku chrapie :-p

Co do wzroku ja zauwazylam, ze mi sie pogorszyl i do tego mam suche oko pewnie za duzo siedze przy kompie ale taka praca wiec co zrobic. Mrugam czesto ale i to nie pomaga :-(

Nanulika- trzymam mocno kciuki :tak:

Milego dzionka :-)

Dzień dobry!
Witam wszystkie, jest piękne słońce, ono też oświeciło moje okienka, brud straszny, chyba z rok nie myłam, nie pamiętam już. Za tydzień urodzinki Kuby, chyba dziś jest ten dzień, by je umyć. Na jego urodziny lubię mieć czysto, dużo kwiatów itd., więc jeśli sił nie zabraknie po spacerku i zakupach, to okna będą dziś błyszczeć. Katar jeszcze jest, oczy łzawią chyba od kataru, ale powietrze będzie lekarstwem, mam nadzieję, więc zmykamy na spacerek.
Miłego!

Witam się i jak :-D
Słoneczko świeci aż przyjemnie się robi !!!!!!!!
U mnie bez zmian dalej nie mam lapka nowego i się męczę ze swoim starym kompem :-(
Także dalej nie mam jak z Wami pisać, od czasu do czasu wejdę poczytam co się dzieje i niestety mój komp odmawia posłuszeństwa !!!!!
Moja mała szaleje że hoho, czasami mam wrażenie że ona całymi dniami nie śpi tylko się wierci !!!!!
Dziś chyba dała sobie już na wstrzymanie bo coś bardziej spokojniejszą się zrobiła :-D
Nanulika strasznie się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam mocno kciuki !!!!!!!!!!! :-) :-D

Witam u mnie też słoneczko i tempka +5. Mam ochotkę zrobić sobie wypad na zakupy ale wstydzę się bo mam strasznie brudny samochód. Wczoraj mój mąż był na naszej działce, wiecie droga gruntowa, zakopał się w błocie aż kolega musiał go wyciągać no i nie miał wczoraj czasu go umyć a dziś takie słońce.
Musimy zmienić samochód na jakiś terenowy abyśmy mieli jak dojeżdżać do działki no i żeby wózek nam się mieścił a i pies. Teraz jeździmy 3 drzwiowym więc jak bierzemy psiaka to całe tylnie siedzenie zajmuje.

reklama
witajcie :)

Moje dzisiejsze odwiedziny w ikei spelzly na niczym, zoastalam przekonana by jednak jechac ogladac wozki :tak:
Sluchajcie, oto co zjadlam dzis od rana, jajecznica, rogalik, pare chrupek, sledzik w pomidorach i dopiero jak zagryzlam go czekolada to czuje sie spelniona :baffled:

Katrin, super, kurcze rok to szmat czasu, ja ostatnio bylam w sierpniu i juz sie nie moge doczekac az znow pojade :tak:

Do góry