reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

sunshine - nie wiem czy to naturalna reakcja ciezarnej kobiety na swojego faceta??? he jestes pewna ze to tylko sprawa hormonów??? :tak::-D

Ja tez uwielbiam zblizajaca sie wiosne, dzieci sie tak wyganiały ze jak zawołałam ekipe na obiad to po chwili kotlety lizali mi jeszcze z patalni;-):tak: A sa niejadkami, wiec co swieze powietrze robi z dziecmi :-D
Zreszta tak jak teraz - za moment wpół do szóstej a nadal fajnie widno!!! Dla mnie to juz dobre znaki!!!

reklama
buziak - nie wiem co to bylo i chyba nie chce wiedziec, uciekl na zakupy ja sobie poplakalam a dlaczego to tez nie wiem, zjadlam obiad i chyba ide sie zdrzemnac ale troszke mi lepiej ;-)

Tutaj i tak cisza wiec wieczorkiem zdarze nadrobic :tak::-)

WIOSNA, WIOSNA, WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Młodak - jakie jedzienie zamawiasz dla kocich potworów??? MOja to kotka anorektyczka, jak jej nie lezy jedzenie to nie bedzie nic jadla. I tak czasem tydzien może.

Moje ogony żyją na Applaws. Karma ma 80% mięcha w sobie (chyba jako jedynka na rynku), kiedyś kupowałam Royala, ale moje koty po rpostu na niej utyły. A po Applaws jest super, wcale nie schudly mimo, że jedzą jej mniej, więc wychodzi ekonomiczniej, sierść błyszcząca i (odpukać) nigdy nie chorowały. Koopy twarde, więc bez problemu z czyszczeniem kuwety i mniej wonne.....
Dodam tylko, że moje kocury tez były wyjątkowo chude do chwili kastracji. Potem mometalnie zaczęły nabierać ciałka.

buziak
zdrówka życzę

nanulika nadal trzymam na krechę (może być i słaba, aby była)

I też poczułam wiosnę na całego.
W ramach pomocy zwierzętom (zbieramy kase na leczenie i utrzymanie bezdomnych w domach tymczasowych) z koleżanką wędziłyśmy dziś kurze łapki i ruszamy z handlem. Wyszły piękne i pachnące. A ja zaraz zabieram się za robienie psich ciasteczek :-)

A więc spadam i życzę miłego wieczoru!!!!

Moje ogony żyją na Applaws. Karma ma 80% mięcha w sobie (chyba jako jedynka na rynku), kiedyś kupowałam Royala, ale moje koty po rpostu na niej utyły. A po Applaws jest super, wcale nie schudly mimo, że jedzą jej mniej, więc wychodzi ekonomiczniej, sierść błyszcząca i (odpukać) nigdy nie chorowały. Koopy twarde, więc bez problemu z czyszczeniem kuwety i mniej wonne.....
Dodam tylko, że moje kocury tez były wyjątkowo chude do chwili kastracji. Potem mometalnie zaczęły nabierać ciałka.

buziak
zdrówka życzę

nanulika nadal trzymam na krechę (może być i słaba, aby była)

I też poczułam wiosnę na całego.
W ramach pomocy zwierzętom (zbieramy kase na leczenie i utrzymanie bezdomnych w domach tymczasowych) z koleżanką wędziłyśmy dziś kurze łapki i ruszamy z handlem. Wyszły piękne i pachnące. A ja zaraz zabieram się za robienie psich ciasteczek :-)

A więc spadam i życzę miłego wieczoru!!!!

hmm psie ciasteczka? ah te zwierzaki muszą Cię kochać a powiedz mi z czego robisz dla nich ciasteczka?

Witam,

na szczęscie nie ma dużo do nadrabiania dzisiaj:-D

buziak zdrowka!!

nanulika wszystko bedzie dobrze, krecha sciemnieje:tak:

Sunshine a u nas ponuro do poludnia a pozniej juz sloneczko swiecilo na calego:tak:
ostatnie dnu byly naprawde super, jak nie ang. pogoda:-D

dzisiaj przesiedialam caly dzien w domu, Kuba byl z mezem na spacerze, ja mialam wyjatkowo mega lenia:zawstydzona/y: zrobilam obiad i w sumie tyle, no jeszcze pranie powiesilam:-D ale za to wczoraj pol dnia w miescie i sprzatanie domu:tak:

hmm psie ciasteczka? ah te zwierzaki muszą Cię kochać a powiedz mi z czego robisz dla nich ciasteczka?

Z mięska oczywiście :-) Surowe mięsko mielę na bardzo drobno, dodaję jaja, olej i mąkę pełnoziarnistą. Następnie wykładam na blaszkę, po 10 minutach pieczenia kroję na porcje i dopiekam w zależności czy chcę aby były miękkie czy kruche.

reklama
Do góry